Να τα αφήσει αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ και να στρωθεί μέχρι τις εκλογές να κάνει λειτουργικό το σύστημα που υποσχέθηκε ώστε να μπορεί να διασταυρώσει τα αποτελέσματα. Αν τέλος πάντων πραγματικά πιστεύουν τα περί νοθείας. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Kαταγγελία του Όθωνα Ηλιόπουλου ότι στέλεχος της Νουδούλας θέλησε να τον εμποδίσει να ψηφίσει στη Βοστώνη
Re: Kαταγγελία του Όθωνα Ηλιόπουλου ότι στέλεχος της Νουδούλας θέλησε να τον εμποδίσει να ψηφίσει στη Βοστώνη
-
Re: Kαταγγελία του Όθωνα Ηλιόπουλου ότι στέλεχος της Νουδούλας θέλησε να τον εμποδίσει να ψηφίσει στη Βοστώνη
Εγώ πάλι λέω γλυκό μου αγόρι, ότι αν έμπαινα στη διαδικασία να ανεβάζω προεκλογικά νήματα υπέρ του κόμματος που θα ψηφίσω, θα ανέβαζα το πρόγραμμα και τις απόψεις των στελεχών αυτού του κόμματος και όχι του σύριζα, του πασόκ ή της νδ.Αρίστος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 21:25Συνδρομο λεω χρυσο μου κοριτσι το να ρωτας τον αλλο κατι και ανεξαρτητα τι απαντηση σου δινει να απαντας σαν να νομιζεις πως σου εδωσε την απαντηση που ηθελες ωστε στη συνεχεια να συνδιαλλεγεσαι με τις φαντασιωσεις σου, το οποιο ειναι μορφη αυτισμου και παρανοιας μαζι η οποια πιθανοτατα προερχεται απο εξαλλο ναρκισισμο.
.
Και για να μην ψάχνω πάλι στις λίστες με τους κομμένους, ραμμένους κλπ, το Εθνικό Μέτωπο που θα ψηφίσεις εσύ, ποιοι είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Πάνος Σκουρλέτης
Το διάβασες κι αυτό σε κάποιο δημοσίευμα;Αρίστος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 21:03ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 21:00
Εσύ ρωτάς εμένα αν βαρέθηκα;
Εγώ ήμουν πάντα ξεκάθαρη στο τι θα ψηφίσω.
Ψήφισα τζημ, μας τέλειωσε, θα ψηφίσω ΝΔ.
Απλά πράγματα.
Οπότε η κριτική από όσους χρειάζονται πέντε συνεδρίες ύπνωσης για να τους πει ο ειδικός το τι θέλουν πραγματικά να ψηφίσουν, είναι μάλλον άστοχη δε νομίζεις;
Ούτε στην έξαρση του κόβιντ, δεν έπαιζαν τόσα ντιβάνια και ράντσα στους διαδρόμους.
Αν βαρεθηκες να προδικαζεις τη δικια μου εκλογικη σταση σε σε ρωτησα ρε ζαβη, για τη δικη σου ποιος χεστηκε.
Αλλα εδω μονη σου ρωτας, μονη σου απαντας, οτι και να σου λεμε.
Ακου να δεις, το συνδρομο απο το οποιο πασχεις χρειαζεται αμεση ιατρικη παρακολουθηση.
.

Γιατί ούτε από ψυχολογική βιβλιογραφία σκαμπάζεις, παπάρα. Και το ξέρεις.
Οπότε, άντε να πουλήσεις εξειδίκευση στο παπαροδεκτικό κοινό σου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν χρειαζεται να σκαμπαζω ψυχολογια για να βλεπω οτι ενω συνομιλεις με αλλους στην πραγματικοτητα μιλας με τον εαυτο σου. Εχεις στησει ολοκληρη παρασταση μιλωντας με ολο τον κοσμο για να κανεις στην ουσια επιδειξη οτι μιλας με τον εαυτο σου.
Στο γιατρο σου γρηγορα αλλοπαρμενη.
.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 27 Μάιος 2023, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σοβαρα τωρα πιστεψες αυτα που ειπε ο Φιλης;
Τα ειπαν μπας και φοβισουν τη ΝΔ, στην πραξη ο ΣΥΡΙΖΑ απεχει ετη φωτος απο το να εχει κομματικο μηχανισμο καταλληλο για κατι τετοιο.
Τουλαχιστον εκοψε του Τσιπρα και εβγαλε λιστα ποιοι θα μιλανε στην τηλεοραση κοβοντας αρκετους επιδοξους σαμποτερ, ομως εβαλε μεσα στη λιστα τον Τσακαλωτο, οποτε παλι μιση δουλεια εκανε.
.
Ε, παίξανε και χάσανε. Αυτές οι εξυπνάδες δεν βγαίνουν πάντα σε καλό. Και το υφάκι του Φίλη εκείνο το βράδυ μάλλον ζημιά έκανε. Ούτε ο ίδιος προσωπικά δεν κέρδισε κάτι.
Εντάξει. Σαμποτέρ ο Πολάκης, ο Κούλογλου, η Φωτίου, ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος. Ποιοι άλλοι; Αυτό δεν είναι κόμμα. Textbook case για πράκτορες ΘΒ είναι, αν τυχόν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να τα πιστεύεις αυτά.
Απλά ήσασταν ανοργάνωτοι και βάζατε το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο. Και χάσατε από έναν Μητσοτάκη που διαχειρίστηκε απανωτές κρίσεις και είχε λίγο πριν τις εκλογές τα Τέμπη. Ακόμα και στο debate δεν φάνηκε να τραβάει ιδιαίτερα. Φαντάσου δηλαδή σε τι χάλι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εγω για Κατρουγκαλο και Τσακαλωτο μιλησα, αυτοι εκαναν δηλωσεις που ολοι συμφωνουν οτι εκαναν κακο στο ΣΥΡΙΖΑ, το λενε τοσο στη ΝΔ οσο και στον ιδιο το ΣΥΡΙΖΑ, και δες μια συμπτωση, και οι δυο ενδιαφερονται να απαλλαγουν απο τον Τσιπρα στο θεμα της ηγεσιας.
.
.
ST48410 έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 22:45
Απλά ήσασταν ανοργάνωτοι και βάζατε το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο. Και χάσατε από έναν Μητσοτάκη που διαχειρίστηκε απανωτές κρίσεις και είχε λίγο πριν τις εκλογές τα Τέμπη. Ακόμα και στο debate δεν φάνηκε να τραβάει ιδιαίτερα. Φαντάσου δηλαδή σε τι χάλι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θα σου βαλω πιπερι στο στομα, εγω δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ, αν τον υπερασπιζομαι ειναι επειδη πρεπει να υπαρχει ενα κομμα που να αντιπολιτευεται την αλαζονεια και τη διαφθορα της ΝΔ.
Οποιοδηποτε κομμα θα υπερασπιζομουνα που θα εβγαινε απεναντι σε αυτη τη ΝΔ σαν βασικος αντιπαλος της.
.
Ναι, ενώ η Θεανώ βοήθησε πολύ. Ξέρεις τι είναι να παίρνει ο άλλος 358 Ευρώ το μήνα και να τον αποκαλεί μεσαία τάξη που πρέπει να φορολογηθεί;
Πασες ετοιμες για γκολ εδιναν στα καναλια και στους νεοδημοκρατες, η πλακα ειναι οτι αυτα που ειπαν δεν υπαρχουν στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ουτε καν εχουν αναφερθει ποτε σε κομματικα οργανα, μιλαμε δηλαδη για προβοκατσιες του αισχιστου ειδους.
.
.
Αντι δηλαδη να αναδεικνυουν τα πραγματικα επικινδυνα για το λαο που ετοιμαζει η ΝΔ οπως πιχι ιδιωτικη υγεια, ιδιωτικα πανεπιστημια και ιδιωτικοποιηση του νερου, καθοντουσαν και ελεγαν προσωπικες παπαριες που ουδεποτε ειχε υιοθετησει συλλογικα ο ΣΥΡΙΖΑ.
.
.
Εντάξει. Εσύ το εξηγείς ως προβοκάτσιες, οι άλλοι το εκλαμβάνουμε ως ανοργανωσιά, τσαπατσουλιά ή ιδεολογικά κολλήματα. Λίγη σημασία έχει αν είναι το ένα ή το άλλο. Η εικόνα που έβγαινε προς τα έξω μετράει/μέτρησε.
Εκ των υστέρων Τσίπρας και Αντώναρος παραδέχθηκαν ότι είχαν υπόψη τους δημοσκοπήσεις που έδειχναν το ΣΥΡΙΖΑ πολύ χαμηλά, εκεί που κατέληξε και το εκλογικό αποτέλεσμα. Άρα τα περί νοθείας είναι μάλλον τρίχες, όπως καταλαβαίνεις.
Αρίστο, απ' ό,τι έχω διαπιστώσει όλοι οι αλλοπαρμένοι πικραμένοι επικοινωνείτε πλέον με κεραίες, επαναλαμβάνοντας το ίδιο ακριβώς ποίημα.Αρίστος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 22:30Δεν χρειαζεται να σκαμπαζω ψυχολογια για να βλεπω οτι ενω συνομιλεις με αλλους στην πραγματικοτητα μιλας με τον εαυτο σου. Εχεις στησει ολοκληρη παρασταση μιλωντας με ολο τον κοσμο για να κανεις στην ουσια επιδειξη οτι μιλας με τον εαυτο σου.Στο γιατρο σου γρηγορα αλλοπαρμενη.
.
Από λογοτεχνία ξέρω, από ψυχολογία ξέρω, από αλουμινάτι εντομοντολογία, δεν έχω ιδέα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
15 Φεβ 2025, 09:49