Οχι.Hector Buas έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 22:57Στον Σκλαβενίτη έγινε αυτό?Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 19:38Εγώ έχω να πω ότι σήμερα πήγα να πάρω κοτόπουλο, και ήταν μια κυρία μεγάλη σε ηλικία και λέει στον τύπο να της βάλει φτερούγες κοτόπουλο(δεν άκουσα από την αρχή πόσο) και όπως έπιασε και έβαλε στη ζυγαριά βγήκαν 5 €. Της λέει να τα αφήσω; Όχι, όχι του λέει καήκαμε μέχρι 3.5€ δεν φτάνουν τα λεφτά για παραπάνω. Για φτερούγες κοτόπουλο.
Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
Re: Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δλδ ηταν καταστροφη οι πρεσπες του βορρα κ τις κολλαμε παντου οπου υποψιαζομαστε μαλακια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δλδ τις θεωρει κατι καλο σαν τις δικες του ;

λιωνω στα γελια με τις μαλακιες που κανει ο Συριζας κ ο Τσιπρας - μυαλο μηδεν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ενω η ΝΔ που υποστηριξε ακομη και την ευρωπαικη προοπτικη των Σκοπιων λες να μην θεωρει τις Πρεσπες σαν κατι καλο;
Ελα τωρα, μεταξυ μας ΜΕΤΑΞΑ.
Αφου ο Κουλης φροντισε κιολας να πει ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ οτι στα συλλαλητηρια διαμαρτυριας για τις Πρεσπες πηγαιναν ψεκες και ακροδεξιοι.
Ενω ο Μπουμπουκος γυρισε και ειπε οτι εγω ποτε δεν ειπα πως στο ΣΥΡΙΖΑ ειναι προδοτες που υποστηριξαν τις Πρεσπες.
.
Αφου ο Κουλης φροντισε κιολας να πει ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ οτι στα συλλαλητηρια διαμαρτυριας για τις Πρεσπες πηγαιναν ψεκες και ακροδεξιοι.
Ενω ο Μπουμπουκος γυρισε και ειπε οτι εγω ποτε δεν ειπα πως στο ΣΥΡΙΖΑ ειναι προδοτες που υποστηριξαν τις Πρεσπες.
.
ΣαχλαμπουχλεςΑρίστος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 23:38Ενω η ΝΔ που υποστηριξε ακομη και την ευρωπαικη προοπτικη των Σκοπιων λες να μην θεωρει τις Πρεσπες σαν κατι καλο;
.
ειναι εντελως ηλιθιο να χρησιμοποιεις τη φραση ''Πρεσπες του Αιγαιου ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτοι ειναι οι μπουμερ 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Θέλω να αδειάσει η Ελλάδα από θρασύπουστες που κάνουν καφριλίκια.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 23:06Ναι ξερω, θελεις σταθεροτητα
- taxalata xalasa
Το θέμα δεν είναι πως θα λέγεται η συμφωνία για την αναλογική μοιρασία των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου, αλλά το πως θα κατανεμηθούν τα κέρδη σε όλους τους πολίτες και πως δεν θα πάνε στις τσέπες των ολίγων.Αγις έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 23:50ΣαχλαμπουχλεςΑρίστος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 23:38Ενω η ΝΔ που υποστηριξε ακομη και την ευρωπαικη προοπτικη των Σκοπιων λες να μην θεωρει τις Πρεσπες σαν κατι καλο;
.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
εισαι εκτος θεματος + γραφεις μαλακιεςtaxalata xalasa έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 00:28Το θέμα δεν είναι πως θα λέγεται η συμφωνία για την αναλογική μοιρασία των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου, αλλά το πως θα κατανεμηθούν τα κέρδη σε όλους τους πολίτες και πως δεν θα πάνε στις τσέπες των ολίγων.Αγις έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 23:50ΣαχλαμπουχλεςΑρίστος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 23:38Ενω η ΝΔ που υποστηριξε ακομη και την ευρωπαικη προοπτικη των Σκοπιων λες να μην θεωρει τις Πρεσπες σαν κατι καλο;
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Οργισμένος
Exete μουρλαθει με το 20αρι ε;;;;Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 19:38Εγώ έχω να πω ότι σήμερα πήγα να πάρω κοτόπουλο, και ήταν μια κυρία μεγάλη σε ηλικία και λέει στον τύπο να της βάλει φτερούγες κοτόπουλο(δεν άκουσα από την αρχή πόσο) και όπως έπιασε και έβαλε στη ζυγαριά βγήκαν 5 €. Της λέει να τα αφήσω; Όχι, όχι του λέει καήκαμε μέχρι 3.5€ δεν φτάνουν τα λεφτά για παραπάνω. Για φτερούγες κοτόπουλο.
Μιλαμε για οξεια μούρλα.
Υπομονη αλλα 4 ετη και βλεπομε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Αγόρι μου, δεν σου φταίνε οι γιαγιάδες και οι παππούδες για την μιζέρια στη ζωή σου για να χαίρεσαιΟργισμένος έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 00:32Exete μουρλαθει με το 20αρι ε;;;;Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 19:38Εγώ έχω να πω ότι σήμερα πήγα να πάρω κοτόπουλο, και ήταν μια κυρία μεγάλη σε ηλικία και λέει στον τύπο να της βάλει φτερούγες κοτόπουλο(δεν άκουσα από την αρχή πόσο) και όπως έπιασε και έβαλε στη ζυγαριά βγήκαν 5 €. Της λέει να τα αφήσω; Όχι, όχι του λέει καήκαμε μέχρι 3.5€ δεν φτάνουν τα λεφτά για παραπάνω. Για φτερούγες κοτόπουλο.
Μιλαμε για οξεια μούρλα.
που δεν τους βγαίνουν τα λεφτά τους να πάρουν παραπάνω φτερούγες κοτόπουλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τη ζημιά στο σύριζα την έκανε ο ίδιος ο σύριζα που ήθελε να συγκυβερνήσει με τον Μπαρουφ.
Από εκεί και πέρα ήταν αναμενόμενο ότι η μεν Ν.Δ. θα το εκμεταλλευθεί, ο δε Μπαρουφ θα κάνει τους μπαρουφακισμούς του, η γνωστή ιστορία με το σκορπιό. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι συνέχιζαν να έχουν ως κεντρικό στόχο την ...προοδευτική διακυβέρνηση ακόμα και όταν ο Μπαρούφ τακίμιασε με τους ...τέως Λαφαζάνηδες της ΛΑΕ, Στρατούληδες και άλλα παρατράγουδα.
Το ζήτημα αναδεικνύει τη χαύνωση που επικρατεί στο μικρόκοσμο του σύριζα, επειδή στους δικούς τους κύκλους, τους αριστερούς εν γένει, το βόθρο του twitter κλπ, επικρατεί η τάση της πλειοψηφικής ολοιμαζικοαριστεράς, νομίζουν ότι το ίδιο ισχύει και στην κοινωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kameron την 28 Μάιος 2023, 00:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ευτυχως για αυτους υπαρχεις εσυ ο αγγελος του θανατουNaida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 00:36Αγόρι μου, δεν σου φταίνε οι γιαγιάδες και οι παππούδες για την μιζέρια στη ζωή σου για να χαίρεσαιΟργισμένος έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 00:32Exete μουρλαθει με το 20αρι ε;;;;Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 19:38Εγώ έχω να πω ότι σήμερα πήγα να πάρω κοτόπουλο, και ήταν μια κυρία μεγάλη σε ηλικία και λέει στον τύπο να της βάλει φτερούγες κοτόπουλο(δεν άκουσα από την αρχή πόσο) και όπως έπιασε και έβαλε στη ζυγαριά βγήκαν 5 €. Της λέει να τα αφήσω; Όχι, όχι του λέει καήκαμε μέχρι 3.5€ δεν φτάνουν τα λεφτά για παραπάνω. Για φτερούγες κοτόπουλο.
Μιλαμε για οξεια μούρλα.
που δεν τους βγαίνουν τα λεφτά τους να πάρουν παραπάνω φτερούγες κοτόπουλο.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- taxalata xalasa
κερνάω...Αγις έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 00:31εισαι εκτος θεματος + γραφεις μαλακιεςtaxalata xalasa έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 00:28Το θέμα δεν είναι πως θα λέγεται η συμφωνία για την αναλογική μοιρασία των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου, αλλά το πως θα κατανεμηθούν τα κέρδη σε όλους τους πολίτες και πως δεν θα πάνε στις τσέπες των ολίγων.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΠΑΣΟΚ γιατί υπάρχει ακόμα;
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2024, 22:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
12 Ιουν 2024, 08:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ακόμα τα λένε όλα κασέρια;
από Communio Sancta » 21 Μαρ 2025, 16:01 » σε Μαγειρική - 416 Απαντήσεις
- 6471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
05 Απρ 2025, 17:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η Ελλάδα δεν έχει επιβάλλει ακόμα κυρώσεις κατά του αλβανικού κράτους..;;
από Parrot » 02 Ιουν 2023, 17:57 » σε Εθνικά Θέματα - 11 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Οκτ 2024, 21:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλάβατε για πόσο ηλίθιους σας περνάει ο μπουμπούκος?
από Μαδουραίος » 11 Φεβ 2024, 14:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Φεβ 2024, 20:21
-