Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσελκύει τόσους καραγκιόζηδες
-
Re: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσελκύει τόσους καραγκιόζηδες
Αν ήμουν αυτό που λες, δεν θα ήμουν κόκκινο πανί τόσο για τους αριστερίζοντες όσο και τους εθνικίζοντες παπάρες και παπαρούνες.
Οι ναρκισσιστές γουστάρουν να χειραγωγούν. Εγώ τη χειραγώγηση ευάλωτων βλακών, τη βαριέμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Το KKΕ το δεκανικι της δεξιας.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:14Αν θες να βγαλουμε το αριστερομετρο, για να δεις ποιος ειναι πιο αριστερος δες τις αντιδρασεις των μμε των ολιγαρχων και την θεσμων της ιμπεριαλιστικης που λετε ΕΕ. Χτυπανε σα χταποδι τον τσιπρα, χαριεντιζονται με τις μαλακιες του κουτσουμπα. Το παμε τους ενοχλουσε για αυτο ο κουτσουμπας το μαζεψε την εποχη μητσοτακη. Που ηταν το παμε την τετραετια μητσοτακη;έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:00Έγω λέω ξεκάθαρα ότι είμαι κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά πουστιά. Αν κάποιος συριζαίος θέλει να κουβεντιάσουμε βεβαίως. Αλλά θα μιλάμε με γεγονότα.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 12:50
Ευχαρίστως θα απαντούσα σε έναν καθαρό συνομιλητή. Εσύ θες απλά να κάνεις το κομμάτι σου εναρμονισμένοι με το πνεύμα του φόρουμ αυτού. Δηλαδή καφριλα απαξία, κόμπλεξ να φανούμε ότι ξέρουμε ωραία να βρίζουμε ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες και ότι άλλο χρειαστεί. Προφανώς σου αρέσει να πορεύεσαι πούστικα στην ζωή σου. Ανοίγεις βοθρόνημα με βοθρότιτλο και μου το παίζεις τώρα και συνομιλητής, ότι συζητάς πολιτισμένα τι είναι η Αριστερά κλπ.

στην τελικη και αυτη η σταση ειναι σαν τους λευκους ή ακυρους ψηφους
δεν καταμετρωνται στο τελικο αποτελεσμα -αμα το φιλοσοφησουμε λιγο
Το ΠΑΜΕ στήριξε τις κινητοποιήσεις στην cosco που οδήγησαν σε πολύ βελτιωμένη σύμβαση εργασίας. Είναι απερίγραπτα μικροαστική η λογική σου που προκρίνει μια ακτιβιστική ενέργεια έναντι τέτοιων οργανωμένων αγώνων. Φυσικά, αναμενόμενο.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:21Ναι σοβαρα. Επι συριζα εσπασε την πορτα της αχτσιογλου. Πες μου μια μεγαλη ακτιβιστικη ενεργεια επι μητσοτακη
Το επαιξε εξυπνα ο κουτσουμπας και του βγηκε
Είναι βέβαια απορίας ανάξιο να σε ρωτήσω να πεις πού ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στους εργατικούς αγώνες επί κυβέρνησης νουδού. Απορίας ανάξιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για σένα που, επιχειρηματίας γαρ, σαφώς και ήσουν ικανοποιημένος από τον πανταχού απόντα ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης έχουν απείρως μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό τους σε σχέση με το τι ρόλο βαράνε στην πραγματικότητα υποτιμώντας ταυτόχρονα ότι αναπνέει τριγύρω τους και δεν τους εκθειάζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα.sys3x έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 20:57Επίσης έχουν απείρως μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό τους σε σχέση με το τι ρόλο βαράνε στην πραγματικότητα υποτιμώντας ταυτόχρονα ότι αναπνέει τριγύρω τους και δεν τους εκθειάζει.

Είτε η υποτίμηση είτε ο εκθειασμός από ψιλοανοητούς που άγονται και φέρονται στο χαλαρό, το ίδιο ακριβώς με επηρεάζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω κάτι που είπες ή έκανες ή το τι σε επηρεάζει ή δεν σε επηρεάζει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 21:48Δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα.
Είτε η υποτίμηση είτε ο εκθειασμός από ψιλοανοητούς που άγονται και φέρονται στο χαλαρό, το ίδιο ακριβώς με επηρεάζει.
.
.
- Υδράργυρος
Μπραβο στο κκε που κανει σοβαρη αντιπολιτευση
Το έχω ήδη εμπεδώσει το πόσο σας ενδιαφέρει γενικώς ή προσωπικώς, ντοντ γουόρι.sys3x έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 22:07Μα δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω κάτι που είπες ή έκανες ή το τι σε επηρεάζει ή δεν σε επηρεάζει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο και δεν ανησυχώ.
.
.
- Υδράργυρος
Κνιτης αναλυει το μεγεθος της αποτυχιας του συριζα απεναντι στη χειροτερη κυβερνηση της μεταπολιτευσης, αλλα ο εργοδοτης του που χρωσταει 30 εκατομμυρια του θυμιζει οτι το Κομμα υποστηριζει οτι χειροτερη κυβερνηση της μεταπολιτευσης ηταν ο συριζα. Ο κνιτης καταπινει τη γλωσσα του
Μπορούμε να πούμε ακριβώς τα ίδια, βάζοντας όπου ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, όπου ΠΑΣΟΚ, Βελόπουλο, όπου αριστερά, δεξιά και ξανά πάλι τα ίδια κάνοντας rotation τα ονόματα ΜΕΡΑ25, Πλέφση, Κασιδιάρη, Νίκη, Πόπη, Πέπη, Εύη κλπ, σε μία ατέρμονη λούπα, και να παραμένει το ίδιο αληθής ο ισχυρισμός.έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 11:19Καταφέρνει να προσελκύει τους χειρότερους από το ΠΑΣΟΚ και τους χειρότερους από την Αριστερά. Δεν έχω γνωρίσει σοβαρό και πολιτικά καταρτισμένο άτομο που να είναι υποστηρικτής αυτού του κόμματος.
Μόνο το ΚΚΕ εξαιρείται, διότι μπορείς να πεις διάφορους χαρακτηρισμούς για τους υποστηρικτές του (αφελείς, ούφο, παραπλανημένους, κ.ο.κ) αλλά όχι καραγκιόζηδες.
Γενικά, άτομο που υποστηρίζει οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα κόμματα, με το ελλεεινό προσωπικό που διαθέτουν, είναι καραγκιόζης, ασχέτως πολιτικής κατάρτισης. Το μόνο που κατανοώ, αν υποστηρίζεις ένα κόμμα, είναι να έχεις σαφές οικονομικό όφελος, αν βγει ο τάδε και όχι ο δείνα, αλλά και πάλι, είσαι μεγάλος ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ αν αγνοείς την αδικία που σπέρνουν οι μεν και οι δε δεξιά και αριστερά, με τη σκατοψυχία(βλέπε Πολάκης, Άδωνης) και την ανεπάρκειά τους(Κούλης, Τσίπρας).
lagavulis έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 12:31Μπορούμε να πούμε ακριβώς τα ίδια, βάζοντας όπου ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, όπου ΠΑΣΟΚ, Βελόπουλο, όπου αριστερά, δεξιά και ξανά πάλι τα ίδια κάνοντας rotation τα ονόματα ΜΕΡΑ25, Πλέφση, Κασιδιάρη, Νίκη, Πόπη, Πέπη, Εύη κλπ, σε μία ατέρμονη λούπα, και να παραμένει το ίδιο αληθής ο ισχυρισμός.έργο_μακέτο έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 11:19Καταφέρνει να προσελκύει τους χειρότερους από το ΠΑΣΟΚ και τους χειρότερους από την Αριστερά. Δεν έχω γνωρίσει σοβαρό και πολιτικά καταρτισμένο άτομο που να είναι υποστηρικτής αυτού του κόμματος.
Μόνο το ΚΚΕ εξαιρείται, διότι μπορείς να πεις διάφορους χαρακτηρισμούς για τους υποστηρικτές του (αφελείς, ούφο, παραπλανημένους, κ.ο.κ) αλλά όχι καραγκιόζηδες.
Γενικά, άτομο που υποστηρίζει οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα κόμματα, με το ελλεεινό προσωπικό που διαθέτουν, είναι καραγκιόζης, ασχέτως πολιτικής κατάρτισης. Το μόνο που κατανοώ, αν υποστηρίζεις ένα κόμμα, είναι να έχεις σαφές οικονομικό όφελος, αν βγει ο τάδε και όχι ο δείνα, αλλά και πάλι, είσαι μεγάλος ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ αν αγνοείς την αδικία που σπέρνουν οι μεν και οι δε δεξιά και αριστερά, με τη σκατοψυχία(βλέπε Πολάκης, Άδωνης) και την ανεπάρκειά τους(Κούλης, Τσίπρας).

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποια στάση; Λέω πάντα τι ψηφίζω και ξέρω γιατί ψηφίζω το χ ή ψ κόμμα. Η ψήφος μου είναι πάντα στοχευμένη, βάσει των επιλογών που υπάρχουν.
Το λευκό ή το άκυρο (ακόμη και στο θεωρητικό πλαίσιο) πού το είδες;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο συριζα προσελκύει μονο τίμιους και μορφωμενους ανθρωπους?
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 13:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
27 Μάιος 2023, 17:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η ΝΔ προσελκύει όλες τις ακρίδες;
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 18:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 21:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για ποιό λόγο όλοι ή οι περισσότεροι σημερινοί ηγέτες είναι καραγκιόζηδες?
από Kauldron » 06 Φεβ 2025, 00:34 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 27 Απαντήσεις
- 543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
06 Φεβ 2025, 19:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΥΡΙΖΑ :Θετική η αποτίμηση των Ευρωεκλογών. Η μητέρα των μαχών στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
από Τοξοβόλος_UK » 18 Ιουν 2024, 16:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
18 Ιουν 2024, 18:32
-