Με κατακερματισμό των άλλων και Μητσοτάκη στο τιμόνι (που έπαιξε κι αυτος σημαντικό ρόλο στον κατακερματισμό των απέναντι).
Αυτό το κεντρώο προφιλ θα θεριεψει όλους τους άλλους.
Ποντάρω πως τότε η ΝΔ θα κινηθεί Σαμαρικα... Δεν την φοβάμαι.
Με κατακερματισμό των άλλων και Μητσοτάκη στο τιμόνι (που έπαιξε κι αυτος σημαντικό ρόλο στον κατακερματισμό των απέναντι).
Παρ ολο που εχω μια αμυδρή υποψία πως το ερώτημα σου δεν ειναι καλόπιστοstudent έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 12:23
Προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η σύνδεση που είδες σε αυτό το τουιτ με το κόμμα νικη, ακόμα και σαν τρολιά, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.
Επειδή δεν έχω λογαριασμό στο τουίτερ και μπορεί να υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό που μου εμφανίζεται, μπορείς να εξηγήσεις pls?![]()
Τι θα πει σαμαρικά όμως;ή τι θα πει "εξέμεσε" ρωτάει ο άλλος.Μη λησμονείς ότι επί Σαμαρά υπήρξε το μεγαλύτερο ποσοστό δεξιάς εκτός ΝΔ και έφθασε το 19%.Για ποιό λόγο;λόγω μνημονίου.Και τι είναι το μνημόνιο;
Βλακείες. Ποιος ψηφίζει εθνικό μέτωπο; Κανείς. Μετά το παραμύθι με το Τζίμερο άρχισε νέο παραμύθι. Μία μας φταίει ο Βελόπουλος επειδή άκουσον άκουσον οι βουλευτές πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα για το κόμμα, λες και δε συμβαίνει στη ΝΔ και την άλλη ενοχλούν οι του Νίκη επειδή λέει τα έχουν καλά και τρέχουν πίσω από παπάδες λες και δεν είδαμε προεκλογικά υποψηφίους της ΝΔ να χεριφιλάνε εικόνες και παπάδες...Leporello έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 12:19Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Η ΝΔ κερδίζει στις εκλογές ακριβώς επειδή εξέμεσε ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που εσύ νομίζεις ότι είναι ψηφοφόροι της. Να που βρίσκονται αυτοί:Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:25Πιστεύω ότι ένας φανατικός δεξιός θα προτιμούσε η ΝΔ να έχει 160 βουλευτές και δέκα βουλευτές το Νίκη από ότι 170 βουλευτές η ΝΔ και χωρίς Νίκη. Ή μη μου πει κανείς δεξιός ότι προτιμά την Πιπιλή, τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο από τον Νατσιό και την παρέα του;
Μεγάλη πατρίωτισσα η Πιπιλή. Άξιο στέλεχος. Έχει πάει και στο ντάνσνγκ. Θα λείψει αν τη θέση της την πάρει ο Νατσιός...πατησιωτης έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:57Εγώ πάντως στην Πιπιλή έχω βάλει σταυρό.Άλλωστε εάν κάποιοι δεν της έβαζαν σταυρό δεν θα έβγαινε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:25Πιστεύω ότι ένας φανατικός δεξιός θα προτιμούσε η ΝΔ να έχει 160 βουλευτές και δέκα βουλευτές το Νίκη από ότι 170 βουλευτές η ΝΔ και χωρίς Νίκη. Ή μη μου πει κανείς δεξιός ότι προτιμά την Πιπιλή, τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο από τον Νατσιό και την παρέα του;
Για αυτό τον λόγο δεν βγήκαν ούτε τώρα οι Τατσόπουλος και Ψαριανός.Αυτούς τους ψήφιζαν μόνο οι παλιοί αριστεροί φίλοι τους που ψήφισαν ΝΔ.
υποκλίνομαιRakomelofronas έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 08:49Τελικά το συμπέρασμα είναι ότι οι Ρώσοι φταίνε που οι αχάριστοι Βορειοελλαδίτες deplorables δεν θέλουν Χίλαρι Μητσοτάκη για πρωθυπουργόSpoilerShowΤο πρώτο, άρθρο από ινστιτούτο που έχει τον... Βαρουφάκη στο δυναμικό του, θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτατο: από τη μία το απαραίτητο κακό - η χρήσιμη ηλιθιότητα της επίσημης Εκκλησίας που καταδυναστεύει μεν τον τόπο αλλά στήριξε τα κυβερνητικά μέτρα και από την άλλη το ανεξέλεγκτο κακό των "ζηλωτών" που δεν εργαλειοποιηθηκαν μεν από την κυβέρνηση όπως η επίσημη Εκκλησία και "η επιστήμη" αλλά ήταν η μόνη κοινωνική ομάδα που διαφώνησε ανοιχτά με τα μέτρα, μιας και στην Ελλάδα οργανισμοί βάσης είναι μόνο η Εκκλησία και οι αθλητικοί σύλλογοι και οι αθλητικοί σύλλογοι δεν είχαν λόγο να μπουν σε αυτό το παιχνίδι. Φυσικά η κυβέρνηση φταίει για το μπέρδεμα γιατί από τη μία εργαλειοποιει την επιστήμη και από την άλλη έχει τον Βορίδη υπουργό! Το άρθρο θα μπορούσε να έχει τίτλο: "Γιατί η Αριστερά ήταν ακόμα πιο άχρηστη ως αντιπολίτευση την περίοδο της πανδημίας; ". Φυσικά, το ινστιτούτο δεν πρόκειται ποτέ να γράψει παρόμοιο άρθρο για τα αριστερά κόμματα που παραβίαζαν τα μέτρα όποτε ήθελαν ούτε θα ισχυριστεί ότι δημιουργείται μπέρδεμα στην κοινωνία επειδή ξερωγω παλιοί Κνιτες όπως ο Γεραπετρίτης είναι τώρα υπουργοί. Όλα καλά.
Το δεύτερο δεν ήταν ολόκληρο και δεν το είδα ενώ το τρίτο αναφέρεται σε ένα κλασικό βιβλίο περί οικουμενισμού.SpoilerShowαλλά, ελλείψει Τραμπ, ψηφίζουν Νίκη; Εντωμεταξύ ούτε τα μέσα του Σαββίδη δεν παίζουν τη ρωσική γραμμήκαι παρόλα αυτά η Α Θεσσαλονίκης εξελίσσεται σε δυσκολη περιφέρεια για τη ΝΔ, με ή χωρίς Νίκη
Εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν αναφέρει ο Αρίστος ένα μόνο κόμμα, τρία αναφέρει. Συν τον Βελόπουλο, τον οποίο ήδη ψήφισε την πρώτη Κυριακή.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:18Βλακείες. Ποιος ψηφίζει εθνικό μέτωπο; Κανείς. Μετά το παραμύθι με το Τζίμερο άρχισε νέο παραμύθι. Μία μας φταίει ο Βελόπουλος επειδή άκουσον άκουσον οι βουλευτές πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα για το κόμμα, λες και δε συμβαίνει στη ΝΔ και την άλλη ενοχλούν οι του Νίκη επειδή λέει τα έχουν καλά και τρέχουν πίσω από παπάδες λες και δεν είδαμε προεκλογικά υποψηφίους της ΝΔ να χεριφιλάνε εικόνες και παπάδες...Leporello έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 12:19Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Η ΝΔ κερδίζει στις εκλογές ακριβώς επειδή εξέμεσε ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που εσύ νομίζεις ότι είναι ψηφοφόροι της. Να που βρίσκονται αυτοί:Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:25Πιστεύω ότι ένας φανατικός δεξιός θα προτιμούσε η ΝΔ να έχει 160 βουλευτές και δέκα βουλευτές το Νίκη από ότι 170 βουλευτές η ΝΔ και χωρίς Νίκη. Ή μη μου πει κανείς δεξιός ότι προτιμά την Πιπιλή, τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο από τον Νατσιό και την παρέα του;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ο Αρίστος και ο κάθε Αρίστος σας τρολάρει. Απλά μερικές φορές όλοι ψάχνετε για υποθετικό εχθρό. Και μιας και δεν έχετε οπαδό της Νίκη εδώ μέσα βάζετε στη θέση του αυτόν που εσείς θέλετε και μετά επιτίθεστε στο νίκη και το κάθε νίκη με τα επιχειρήματα εναντίον αυτού που βάλατε στη θέση του Νίκη χωρίς να το εκπροσωπεί...Leporello έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:33Εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν αναφέρει ο Αρίστος ένα μόνο κόμμα, τρία αναφέρει. Συν τον Βελόπουλο, τον οποίο ήδη ψήφισε την πρώτη Κυριακή.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:18Βλακείες. Ποιος ψηφίζει εθνικό μέτωπο; Κανείς. Μετά το παραμύθι με το Τζίμερο άρχισε νέο παραμύθι. Μία μας φταίει ο Βελόπουλος επειδή άκουσον άκουσον οι βουλευτές πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα για το κόμμα, λες και δε συμβαίνει στη ΝΔ και την άλλη ενοχλούν οι του Νίκη επειδή λέει τα έχουν καλά και τρέχουν πίσω από παπάδες λες και δεν είδαμε προεκλογικά υποψηφίους της ΝΔ να χεριφιλάνε εικόνες και παπάδες...
Και φυσικά, γιά τον Βελόπουλο το θέμα δεν ήταν η εισφορά που νόμιμα έπαιρνε το κόμμα του από τους βουλευτές, αλλά αυτά που έπαιρνε ο ίδιος μαύρα, όπως κατήγγειλε ο βουλευτής του.
Αυτα τα άρθρα που βάζεις μόνο λάδι στην φωτιά που ήδη καίει ρίχνουνDr Socrates έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:24«Νίκη»: Χρειάζεται η Ελλάδα "αδελφούς Χριστιανούς" (κατά τους "αδελφούς Μουσουλμάνους");
https://www.huffingtonpost.gr/entry/nik ... ce24834454
«Νίκη»: Γεροντάδες του Αγίου Όρους, αντιεμβολιαστές και ρωσοφιλία
https://ardin-rixi.gr/archives/250649
Παρόλο που κι εγώ είχα την αμυδρή υποψία ότι το ποστάρισμά σου ήταν μια προσπάθεια για ψιλοπούστικο χτύπημα κάτω από τη ζώνη,georgebi έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:05Παρ ολο που εχω μια αμυδρή υποψία πως το ερώτημα σου δεν ειναι καλόπιστοSpoilerShowstudent έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 12:23
Προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η σύνδεση που είδες σε αυτό το τουιτ με το κόμμα νικη, ακόμα και σαν τρολιά, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.
Επειδή δεν έχω λογαριασμό στο τουίτερ και μπορεί να υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό που μου εμφανίζεται, μπορείς να εξηγήσεις pls?![]()
και σε μη καλόπιστα ερωτήματα δεν συνηθίζω να απαντάω
λόγω του πρότερου έντιμου βίου σου θα κάνω μια εξαίρεση
Αν .... λέω αν δεχτούμε πως το ενάρετο ζευγαράκι δεν ειναι τρολ
τότε δεχόμαστε πως ανήκουν στο κοινό αυτής της φυλλάδας;
Μάντεψε τώρα τι υποστηρίζει αυτή η φυλλάδα τον τελευταίο καιρό με φανατισμό
Βέβαια εσύ, και οποιοιδήποτε άλλος, μπορεί να ισχυρισθείς πως η συνεπαγωγή που κάνω ειναι αυθαίρετη
Δικαίωμα σου
Ανοησίες. Σου έβαλα ποιός υποστηρίζει την Νίκη, αν και δεν είναι μέλος του Phorum.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:41Ο Αρίστος και ο κάθε Αρίστος σας τρολάρει. Απλά μερικές φορές όλοι ψάχνετε για υποθετικό εχθρό. Και μιας και δεν έχετε οπαδό της Νίκη εδώ μέσα βάζετε στη θέση του αυτόν που εσείς θέλετε και μετά επιτίθεστε στο νίκη και το κάθε νίκη με τα επιχειρήματα εναντίον αυτού που βάλατε στη θέση του Νίκη χωρίς να το εκπροσωπεί...Leporello έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:33Εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν αναφέρει ο Αρίστος ένα μόνο κόμμα, τρία αναφέρει. Συν τον Βελόπουλο, τον οποίο ήδη ψήφισε την πρώτη Κυριακή.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:18Βλακείες. Ποιος ψηφίζει εθνικό μέτωπο; Κανείς. Μετά το παραμύθι με το Τζίμερο άρχισε νέο παραμύθι. Μία μας φταίει ο Βελόπουλος επειδή άκουσον άκουσον οι βουλευτές πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα για το κόμμα, λες και δε συμβαίνει στη ΝΔ και την άλλη ενοχλούν οι του Νίκη επειδή λέει τα έχουν καλά και τρέχουν πίσω από παπάδες λες και δεν είδαμε προεκλογικά υποψηφίους της ΝΔ να χεριφιλάνε εικόνες και παπάδες...
Και φυσικά, γιά τον Βελόπουλο το θέμα δεν ήταν η εισφορά που νόμιμα έπαιρνε το κόμμα του από τους βουλευτές, αλλά αυτά που έπαιρνε ο ίδιος μαύρα, όπως κατήγγειλε ο βουλευτής του.