+1ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:12Αλλά βλέπω το τι αγοράζει ο κόσμος, όταν είμαι η επόμενη στην ουρά του ταμείου. Και δεν είναι σπάνια η περίπτωση όπου επειδή δεν βγαίνει ο λογαριασμός, ζητά κάποια πελάτισσα να αφαιρέσει η ταμίας αυτό ή εκείνο από το καλάθι. Και αυτό από είδη πρώτης ανάγκης και όχι από τρεις ποικιλίες τυριών ή κάποια σως ή ουίσκι κλπ
Και είναι πολύ στενάχωρο να το βλέπεις.
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Ίου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 28 Μάιος 2023, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά έγραψα ότι πήγα να πάρω κοτόπουλο να μαγειρέψω ΜΕ ΜΑΣΚΑ FFP2 που φοράω από τότε που βγήκαν ανελλιπώς και πλέον μόνο οταν έχω συμπτωμάτα ανεξαρτήτωε ένδειξης τεστ. Τις συμβουλές δως τες σε κανενα που δεν ξέρει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Naida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:18
[img]https://i.postimg.cc/HkyjwfC4/2023 ... .jpg[/img]
Πάρε να έχεις από πότε έχω θετικό τεστ.
Το τελευταίο κάτω κάτω το σημερινό, χαζόχαζε. Κι όπως βλέπεις τείνει για αρνητικό χαζοχαζε. Πες μαε τώρα γοατι κυκλοφορείς χωρις μάσκα; κάνεις τεστ πριν από την κάθε έξοδο σου;
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕΣ (τουλάχιστον, και την προηγούμενη σιγά μην σε κράτησε κάτι μέσα). Τις πίπες κράτα τες για σένα.
Εσύ είπες 1η μέρα. Παλιοψευταρα. Συμπτώματα είχα από την Τετάρτη ζωντόβολο. Δες τα τεστ που τείνουν στο αρνητικό. Χαζόχαζε.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:23Naida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:18
[img]https://i.postimg.cc/HkyjwfC4/2023 ... .jpg[/img]
Πάρε να έχεις από πότε έχω θετικό τεστ.
Το τελευταίο κάτω κάτω το σημερινό, χαζόχαζε. Κι όπως βλέπεις τείνει για αρνητικό χαζοχαζε. Πες μαε τώρα γοατι κυκλοφορείς χωρις μάσκα; κάνεις τεστ πριν από την κάθε έξοδο σου;ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕΣ (τουλάχιστον, και την προηγούμενη σιγά μην σε κράτησε κάτι μέσα). Τις πίπες κράτα τες για σένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
είπα πρώτη με ερωτηματικό επειδή θυμόμουν ότι είπες πολύ πρόσφατα για κόβιντ, τελικά ήταν δεύτερη 
ψευταράς ήσουν πάντα και θα είσαι
από το "σε θυμάμαι είσαι παλιό μέλος που έπαιρνες χάπια", μέχρι το "δεν έχω φάει στο φειρουζ - εξαιρετικό να πάτε", "δεκαετία περίπου διαφορά, εγώ μωρέ δεν θυμόμουν πόσο είσαι, εσύ όμως δεν θυμάσαι πόσο είμαι και ρωτάς, αφού το έχω πει", μέχρι την φώτο με τα 3 τεστ για να μας πείσεις ότι πάνε μέρες.
Τράβα παραπέρα, πινοκιούλη

από το "σε θυμάμαι είσαι παλιό μέλος που έπαιρνες χάπια", μέχρι το "δεν έχω φάει στο φειρουζ - εξαιρετικό να πάτε", "δεκαετία περίπου διαφορά, εγώ μωρέ δεν θυμόμουν πόσο είσαι, εσύ όμως δεν θυμάσαι πόσο είμαι και ρωτάς, αφού το έχω πει", μέχρι την φώτο με τα 3 τεστ για να μας πείσεις ότι πάνε μέρες.

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:28είπα πρώτη με ερωτηματικό επειδή θυμόμουν ότι είπες πολύ πρόσφατα για κόβιντ, τελικά ήταν δεύτερη
από το "σε θυμάμαι είσαι παλιό μέλος που έπαιρνες χάπια", μέχρι το "δεν έχω φάει στο φειρουζ - εξαιρετικό να πάτε", "δεκαετία περίπου διαφορά, εγώ μωρέ δεν θυμόμουν πόσο είσαι, εσύ όμως δεν θυμάσαι πόσο είμαι και ρωτάς, αφού το έχω πει", μέχρι την φώτο με τα 3 τεστ για να μας πείσεις ότι πάνε μέρες.Τράβα παραπέρα, πινοκιούλη
Τον ήπιες και με τις υγείες σου. Πάμε πατακάτω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
τον ηπια επειδη ηταν δευτερη μερα αντι για πρωτη; ΧΑΧΑΧΑΧΑ δες το ποστ ρε σουργελο, δεν λεω απο ποτε εχεις συμπτωματα, απο ποτε εχεις θετικο τεστ λεω, τραβα απο δω περα ελληναρα, που και τους αλλους γραφεις στα τετοια σου και παντα θες να βγεις και απο πανωNaida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:31Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:28είπα πρώτη με ερωτηματικό επειδή θυμόμουν ότι είπες πολύ πρόσφατα για κόβιντ, τελικά ήταν δεύτερη
από το "σε θυμάμαι είσαι παλιό μέλος που έπαιρνες χάπια", μέχρι το "δεν έχω φάει στο φειρουζ - εξαιρετικό να πάτε", "δεκαετία περίπου διαφορά, εγώ μωρέ δεν θυμόμουν πόσο είσαι, εσύ όμως δεν θυμάσαι πόσο είμαι και ρωτάς, αφού το έχω πει", μέχρι την φώτο με τα 3 τεστ για να μας πείσεις ότι πάνε μέρες.Τράβα παραπέρα, πινοκιούλη
-
-
εκτός και αν έφτιαξες καμία κοτόσουπα από τον χασάπη, έφαγες βιαστικά και κάηκες 

Βγαίνω από πάνω γιατί μου προσάπτεις άδικες κατηγορίες οι οποίες πολύ εύκολα καταρρέουν. Για αυτό τον ήπιες και σήμερα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:32τον ηπια επειδη ηταν δευτερη μερα αντι για πρωτη; ΧΑΧΑΧΑΧΑ δες το ποστ ρε σουργελο, δεν λεω απο ποτε εχεις συμπτωματα, απο ποτε εχεις θετικο τεστ λεω, τραβα απο δω περα ελληναρα, που και τους αλλους γραφεις στα τετοια σου και παντα θες να βγεις και απο πανωNaida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:31Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:28είπα πρώτη με ερωτηματικό επειδή θυμόμουν ότι είπες πολύ πρόσφατα για κόβιντ, τελικά ήταν δεύτερη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
-
Naida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:42Βγαίνω από πάνω γιατί μου προσάπτεις άδικες κατηγορίες οι οποίες πολύ εύκολα καταρρέουν. Για αυτό τον ήπιες και σήμερα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 16:32τον ηπια επειδη ηταν δευτερη μερα αντι για πρωτη; ΧΑΧΑΧΑΧΑ δες το ποστ ρε σουργελο, δεν λεω απο ποτε εχεις συμπτωματα, απο ποτε εχεις θετικο τεστ λεω, τραβα απο δω περα ελληναρα, που και τους αλλους γραφεις στα τετοια σου και παντα θες να βγεις και απο πανω
βγήκες δεύτερη μέρα θετικού τεστ (αν δεν υπήρχε το ποστ δεν θα το παραδεχόσουν φυσικά, απλώς παρουσιασες την τριάδα από τεστ

ναι
βούλωτο, που λέει και ο αγαπημένος κωμικός της alicat
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 28 Μάιος 2023, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
το μόνο πράγμα που έχει καταρρεύσει είναι η υπομονή μου να διαβάζω τις πίπες σου