ποσο ΚΛΙΚ
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τέτοια έπαιζαν και πριν το ΚΛΙΚ.
Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από τους προχώ, λένε, λένε, λένε αλλά χωρίς ξωκκλήσι ή μητρόπολη, δεν τον φχαριστιούνται το γάμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επαιζαν αλλά στο ΚΛΙΚ μάθαμε οι περισσότεροι τις προχωκαγκουρίλες.
Δε θα το έκανα ποτέ. Ο γάμος μου ήθελα να είναι καραμπαμπικός και τελικά ήταν υπερκαραμπαμπικός.
Μα προχωκαγκουρίλα είναι να κάνεις κάτι επειδή είναι "τάση".
Εσύ έκανες αυτό που ήθελες. Καμμία σχέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
α, ξεχασα, και διαφορα καπελλα, ξερεις εσυ, να ψαρωνουν και οι τουριστες. jordan, sauber, fogarty, williams, 46, joe bar, και οτι αλλα μου εχουν μεινει απο κεινες τις εποχες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κανένα "Ι♡ΝΥ" δεν έχεις; Κάποτε ήταν πολύ σούπα.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 17:01α, ξεχασα, και διαφορα καπελλα, ξερεις εσυ, να ψαρωνουν και οι τουριστες. jordan, sauber, fogarty, williams, 46, joe bar, και οτι αλλα μου εχουν μεινει απο κεινες τις εποχες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

δω τριγυρω, πριν λιγες μερες εγινε γαμος υποβρυχιως. καραμπαμπισμος η οχι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Sid Vicious
Κάπου στα 55-60 έχω ένα πλάνο γάμου, καθότι ο σοβαρός άνθρωπος δεν λειτουργεί επιπόλαιο, να πάω στο Λας Βέγκας και μετά από μια ξέφρενη νύχτα να νυμφευθώ κάποια που δεν θα γνωρίζω και ύστερα από μερικές ώρες θα πάρω διαζύγιο. Μετά θα λέω "να το προσπάθησα αλλά ατύχησα, είναι και δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όχι ρε, τι 55-60; Μην ακούς τα "ή μικρός-μικρός παντρέψου" κι άλλες τέτοιες μαλακίες, περίμενε να ωριμάσεις λίγο πρώτα.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 17:21Κάπου στα 55-60 έχω ένα πλάνο γάμου, καθότι ο σοβαρός άνθρωπος δεν λειτουργεί επιπόλαιο, να πάω στο Λας Βέγκας και μετά από μια ξέφρενη νύχτα να νυμφευθώ κάποια που δεν θα γνωρίζω και ύστερα από μερικές ώρες θα πάρω διαζύγιο. Μετά θα λέω "να το προσπάθησα αλλά ατύχησα, είναι και δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις"
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Sid Vicious
Εντάξει θα μπορω να λέω όμως μετα πως το προσπαθησα, δεν εφταιγε κανεις απο τους δυο μας, απλα δεν ταιριαζαμε και εκτοτε απογοητευτηκα. Το εχω σκεφτει πολυ ωριμα το ταξιδι στο Βεγκας!Isildur έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 17:23Όχι ρε, τι 55-60; Μην ακούς τα "ή μικρός-μικρός παντρέψου" κι άλλες τέτοιες μαλακίες, περίμενε να ωριμάσεις λίγο πρώτα.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 17:21Κάπου στα 55-60 έχω ένα πλάνο γάμου, καθότι ο σοβαρός άνθρωπος δεν λειτουργεί επιπόλαιο, να πάω στο Λας Βέγκας και μετά από μια ξέφρενη νύχτα να νυμφευθώ κάποια που δεν θα γνωρίζω και ύστερα από μερικές ώρες θα πάρω διαζύγιο. Μετά θα λέω "να το προσπάθησα αλλά ατύχησα, είναι και δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
Να περάσει το μικρόφωνο στον nowhere για ένα σύντομο σχόλιο, παρακαλώSid Vicious έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 17:21Κάπου στα 55-60 έχω ένα πλάνο γάμου, καθότι ο σοβαρός άνθρωπος δεν λειτουργεί επιπόλαιο, να πάω στο Λας Βέγκας και μετά από μια ξέφρενη νύχτα να νυμφευθώ κάποια που δεν θα γνωρίζω και ύστερα από μερικές ώρες θα πάρω διαζύγιο. Μετά θα λέω "να το προσπάθησα αλλά ατύχησα, είναι και δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις"
Αν τον έκαναν για πάρτη τους όχι. Αν το θέμα έπαιξε από σοσιαλς μέχρι τοπικά κανάλια τότε ο Κολλατος δε νομίζω πως πρέπει να αισθάνεται την απόλυτη σιγουριά της κορυφής
Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 17:01α, ξεχασα, και διαφορα καπελλα, ξερεις εσυ, να ψαρωνουν και οι τουριστες. jordan, sauber, fogarty, williams, 46, joe bar, και οτι αλλα μου εχουν μεινει απο κεινες τις εποχες.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πήγα στη δουλειά με μπλε τζιν, μποτάκια εργοταξίου, σακάκι σπορ, κι από κάτω πόλο. Ο από πάνω μου μου είπε, κύριε Καράμπαμπα, είστε και ιταλοθρεμμένος, να έρχεστε με πιο ουδέτερο τζιν, με κανονικά παπούτσια, και όχι με πόλο, αλλά με πουκάμισο. Καλά, του είπα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
Χθες, 09:46
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-