Εσυ άραξε στα ποπ κορν σου.
Σχόλια Επισκεπτών
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Σχόλια Επισκεπτών
Εσυ κοφτό με την Πυθία , κουρασες.Bazoomba έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:22Κοπελιά, η Πυθία μασούσε τα φύλλα κατόπιν συνεννόησης με όσους πήγαιναν στο μπουντρούμι της. Δεν έβγαινε να ψωνίσει αρώματα στο Χόντοζ χαλώντας την διάθεση όσων ταλαίπωρων βρίσκονταν εκεί μαζί της. Με ρώτησες αν ήθελα να μάθω για το φρακάρισμα του μέλλοντος μου;
Το μέλλον σου με αφήνει παντελώς αδιάφορη, δεν αναφέρθηκα σε αυτό.
Παρατηρητής...
Ε τι με quotαρεις τοτε;ksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:35Εσυ κοφτό με την Πυθία , κουρασες.Bazoomba έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:22Κοπελιά, η Πυθία μασούσε τα φύλλα κατόπιν συνεννόησης με όσους πήγαιναν στο μπουντρούμι της. Δεν έβγαινε να ψωνίσει αρώματα στο Χόντοζ χαλώντας την διάθεση όσων ταλαίπωρων βρίσκονταν εκεί μαζί της. Με ρώτησες αν ήθελα να μάθω για το φρακάρισμα του μέλλοντος μου;

Γιατι μου μιλας αποτομα; Ποιος σε πειραξε, ησουν επιθετικη και με την Δαναη σημερα.
-
Isildur έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:49Φχαριστώ μανδάμ. Μου ήρθε κι εμένα λίγο απρόσμενα η αλλαγή, επειδή την είχα ζητήσει πριν κάτι μήνες. Γι' αυτό μάλιστα είχα κι ένα θεματάκι σήμερις, πήγα να συνδεθώ και μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει τέτοιος χρήστης. Κάπου εκεί στροφάρισα λίγο, μπήκα ως επισκέπτης και είδα ένα ποστ μου κι έτσι κατάλαβα ότι είχε αλλαχθεί το νικ. Μετά από τόσο καιρό, είχα ξεχάσει κι ότι το ζήτησα...Πασιφάη έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 22:23Καλορίζικο το παλαιό σας νικ, κύριε Ισίλντουρ. Τώρα μάλιστα!Isildur έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 13:23
Μπα, μην το λες. Όποτε υπάρχει μεγάλη ανάγκη και σοβαρός λόγος να λυθεί κάποιο πρόβλημα, εμφανίζεται:
Spiros252 @ Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Άρα μπορεί να μπήκε γενικά μια σειρά και να ικανοποιούνται ξεχασμένα παλιά αιτήματα, πχ αυτό της Naidaς.

-
ksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:35Εσυ κοφτό με την Πυθία , κουρασες.Bazoomba έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:22Κοπελιά, η Πυθία μασούσε τα φύλλα κατόπιν συνεννόησης με όσους πήγαιναν στο μπουντρούμι της. Δεν έβγαινε να ψωνίσει αρώματα στο Χόντοζ χαλώντας την διάθεση όσων ταλαίπωρων βρίσκονταν εκεί μαζί της. Με ρώτησες αν ήθελα να μάθω για το φρακάρισμα του μέλλοντος μου;
- ksk
Και επειδή σε κουοταρα το έδεσες κόμπο ότι αναφερόμουν προσωπικά σε σενα; Το φαινόμενο της πεταλούδας το ξερεις.Bazoomba έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:38Ε τι με quotαρεις τοτε;ksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:35Εσυ κοφτό με την Πυθία , κουρασες.Bazoomba έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:22
Κοπελιά, η Πυθία μασούσε τα φύλλα κατόπιν συνεννόησης με όσους πήγαιναν στο μπουντρούμι της. Δεν έβγαινε να ψωνίσει αρώματα στο Χόντοζ χαλώντας την διάθεση όσων ταλαίπωρων βρίσκονταν εκεί μαζί της. Με ρώτησες αν ήθελα να μάθω για το φρακάρισμα του μέλλοντος μου;
Γιατι μου μιλας αποτομα; Ποιος σε πειραξε, ησουν επιθετικη και με την Δαναη σημερα.
Επιθετική; Αχαχαχαχα...πίστεψε με δεν έχεις ιδέα πως είναι να είμαι επιθετικη

Απότομα μιλάμε σε ειρωνες -replay

Παρατηρητής...
-
- ksk
Εσυ αν τελικά θα έφευγε η Ναιδα θα στεναχωριοσουνΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:06ksk έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:35Εσυ κοφτό με την Πυθία , κουρασες.Bazoomba έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:22
Κοπελιά, η Πυθία μασούσε τα φύλλα κατόπιν συνεννόησης με όσους πήγαιναν στο μπουντρούμι της. Δεν έβγαινε να ψωνίσει αρώματα στο Χόντοζ χαλώντας την διάθεση όσων ταλαίπωρων βρίσκονταν εκεί μαζί της. Με ρώτησες αν ήθελα να μάθω για το φρακάρισμα του μέλλοντος μου;

Οποτε σκέψου.
Παρατηρητής...
- ksk
Σιγά μην ήμουν επιθετική με την Εφη...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:09Τότε αλλάζει το πράγμα, μπράβο της και πάλι μπράβο της. Λινκ?
Μια απορία είχα
Παρατηρητής...
-
Τι να σκεφτώ; Εγώ αποφασίζω; Προσπάθησα να τρουπώσω στην ομάδα διαχείρισης για να μπορώ επιτελους να ρίξω ένα περιποιημένο στην Ναιδα, αλλά δεν με θέλουνε.
Δεν θα στενοχωριομουν όμως. Και αυτή θα εκπλήρωνε το όνειρο της, δηλαδή μια ευτυχισμένη μικροαστικη γυναικούλα που δεν ενοχλεί ούτε ενοχλείται από κανέναν. Και ένα βαριά εξαρτημένο μέλος θα έφευγε και θα ήταν κίνητρο και για εμάς τους υπόλοιπους πρεζάκηδες. Και λιγότερες πίπες θα διαβάζαμε. Όλοι ευχαριστημένοι (ακόμα και οι εχθροί μου)
- ksk
Αχαχαχαχαχα...χωρίς την Ναιδα;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:13
Τι να σκεφτώ; Εγώ αποφασίζω; Προσπάθησα να τρουπώσω στην ομάδα διαχείρισης για να μπορώ επιτελους να ρίξω ένα περιποιημένο στην Ναιδα, αλλά δεν με θέλουνε.
Δεν θα στενοχωριομουν όμως. Και αυτή θα εκπλήρωνε το όνειρο της, δηλαδή μια ευτυχισμένη μικροαστικη γυναικούλα που δεν ενοχλεί ούτε ενοχλείται από κανέναν. Και ένα βαριά εξαρτημένο μέλος θα έφευγε και θα ήταν κίνητρο και για εμάς τους υπόλοιπους πρεζάκηδες. Και λιγότερες πίπες θα διαβάζαμε. Όλοι ευχαριστημένοι (ακόμα και οι εχθροί μου)
Τεσπα.
Παρατηρητής...
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01