Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- tanipteros
Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
ποια καλή νεράιδα θα με κάνει μάκια να μου περάσει;;;;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- EKPLIKTIKOS
Re: Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
Σίγουρα πήγες για απονεύρωση;
Και βασικά γιατί έκανες απονευρωση; Οι οδοντίατροι είναι απατεώνες κ άχρηστοι, απλά μην τρως ζάχαρη κ γλυκά, πλενε τα δόντια σου, άμα σε πονάει κάνα δόντι απλα το βγαζεις, εχεις πολλα δε θα παθεις κ τπτ απλα θα τρως με ενα δοντι λιγοτερο, ε οταν βγάλεις πολλά κάπου στα 70 βάλε μασέλα
Και βασικά γιατί έκανες απονευρωση; Οι οδοντίατροι είναι απατεώνες κ άχρηστοι, απλά μην τρως ζάχαρη κ γλυκά, πλενε τα δόντια σου, άμα σε πονάει κάνα δόντι απλα το βγαζεις, εχεις πολλα δε θα παθεις κ τπτ απλα θα τρως με ενα δοντι λιγοτερο, ε οταν βγάλεις πολλά κάπου στα 70 βάλε μασέλα

- EKPLIKTIKOS
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απονεύρωση και τελείωσες με μία επίσκεψη; Σε μένα γιατί χρειάστηκε να πάω τρεις φορές;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:29Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- tanipteros
Πρώτη μέρα !!!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:41Απονεύρωση και τελείωσες με μία επίσκεψη; Σε μένα γιατί χρειάστηκε να πάω τρεις φορές;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:29Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
Μου το άνοιξε να φύγει το πύον .... 3 κύστες είχε...
θα ξαναπάω

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν βοηθάς και πολύ τη νεράιδα που θα βρεθεί να σου κάνει μάκια, έτσι οπως τα λες.tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:43Πρώτη μέρα !!!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:41Απονεύρωση και τελείωσες με μία επίσκεψη; Σε μένα γιατί χρειάστηκε να πάω τρεις φορές;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:29Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
θα ξαναπάω
- tanipteros
Οι Νεράιδες δεν σιχαίνονται................vantono έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:44Δεν βοηθάς και πολύ τη νεράιδα που θα βρεθεί να σου κάνει μάκια, έτσι οπως τα λες.tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:43Πρώτη μέρα !!!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:41
Απονεύρωση και τελείωσες με μία επίσκεψη; Σε μένα γιατί χρειάστηκε να πάω τρεις φορές;
θα ξαναπάω

Τυπε δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι πρωτα δινουν αντιβιωση σε αυτες τις περιπτωσεις.Ποση εμπιστοσυνη του εχεις αυτουνου;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:43Πρώτη μέρα !!!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:41Απονεύρωση και τελείωσες με μία επίσκεψη; Σε μένα γιατί χρειάστηκε να πάω τρεις φορές;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:29Γύρησα 7μμ και καθώς μου φεύγει το μούδιασμα αρχίζω και πονάω....
θα ξαναπάω
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και δεν μπορώ να γράψω. 

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ούτε να κάνεις μάκια?
- tanipteros
Έχω ξανακάνει απονεύρωση....GoBack έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:47Τυπε δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι πρωτα δινουν αντιβιωση σε αυτες τις περιπτωσεις.Ποση εμπιστοσυνη του εχεις αυτουνου;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:43Πρώτη μέρα !!!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:41
Απονεύρωση και τελείωσες με μία επίσκεψη; Σε μένα γιατί χρειάστηκε να πάω τρεις φορές;
θα ξαναπάω
το δόντι το ανοίγει να ξεπρηστεί και αν στην διάρκεια πάει να πρηστεί δίνουν αντιβίωση

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Προκαλείς κακούργε άνθρωπε. Αποχωρώ από το νήμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Με τρεις κύστες θελει εξαγωγή χθες. Δεν το σώζει η απονεύρωση. Εγώ είχα μια κύστη και μου έκανε χειρουργείο που λέγεται ακρωριζεκτομη.
Εγω ξερω οτι αν υπαρχει υποψια λοιμωξης δινουν αντιβιωση πριν κανουν οτιδηποτε αλλιως ειναι λιγο επικινδυνοtanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:49Έχω ξανακάνει απονεύρωση....GoBack έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:47Τυπε δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι πρωτα δινουν αντιβιωση σε αυτες τις περιπτωσεις.Ποση εμπιστοσυνη του εχεις αυτουνου;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 23:43
Πρώτη μέρα !!!
θα ξαναπάω
το δόντι το ανοίγει να ξεπρηστεί και αν στην διάρκεια πάει να πρηστεί δίνουν αντιβίωση

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Απρ 2024, 22:30
-
- 29 Απαντήσεις
- 1340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
19 Μάιος 2024, 17:52
-
-
Νέα δημοσίευση Μάγκες πήγα βόλτα με σκαφαρα
από EKPLIKTIKOS » 06 Αύγ 2023, 22:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 48 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
10 Αύγ 2023, 23:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΉΓΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ 16χρονη ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΈ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 25 Ιαν 2024, 15:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
03 Φεβ 2024, 17:08
-