Συμφωνώ κι εγώ. Δεν έχει πλάκα όμως να βλέπεις υποτιθέμενους δημοκράτες χα χα χα δεν μπορώ να κρατηθώsys3x έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:06Όλα αυτά που αναφέρεις παίζουν σημαντικό ρόλο. Κρίμα πάντως όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, θα τον ήθελα μέσα στο κυνοβούλιο, έστω αυτό το πανηγυρτζίδικο που έχουμε, πέρα από τις εμμονές του έχει να προσφέρει ο άνθρωπος στον δημόσιο λόγο.ST48410 έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:00Όντως. Αλλά αυτά θα έπρεπε να είχαν πάρει κάποια δημοσιότητα πριν τις εκλογές. Τελικά φαίνεται πως μέτρησε ότι Καρατζαφέρης και Λεβέντης είχαν δικό τους κανάλι. Κι ο Τζήμερος αν δεν είχε εκλεγεί στην περιφέρεια, θα είχε ακουστεί ακόμα λιγότερο.
Ίσως και οι παραδοσιακοί τρόποι επικοινωνίας, φυλλάδια, συγκεντρώσεις να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από όσο θέλουμε να πιστεύουμε εμείς που περνάμε τη μισή ζωή μας online.

Και δηλαδή έλεος πια, ο Τζήμερος έχει ακούσει 50 φορές περισσότερο κράξιμο από τον παρασιτικό κοπρίτη - άχρηστο γόνο που παριστάνει τον δήμαρχο κάπου εκεί στην Αθηνάς. Για να συνέλθουν λίγο κάποιοι!