Άλλα του λένε, άλλα καταλαβαίνει...

Αρίστος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:39Μετά την Ε.Χρονοπούλου «χτύπησε» και ο Π.Δουδωνής από το ΠΑΣΟΚ: «Θα φορολογήσουμε μερίσματα εταιρειών άνω των 100.000 ευρώ κατά 15%»!
Δηλαδή όλες οι κερδοφόρες μεσαίες επιχειρήσεις!
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... o-kata-15/
.
ιενια δυλσεξικος...
νομιζεις οτι τα ζουδια που διαβαζουν πρωτο ψεμμα μπαινουν σε τετοιες πολυπλοκες νοητικες επεξεργασιες?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:48Εντωμεταξύ τα νουδουλικα τον λένε φορομπηχτισμο, ενώ οι ίδιοι λένε πως δεν ρίχνουμε τους δικούς έμμεσους φόρους σε αγαθα πρώτης ανάγκης, καύσιμα, κλπ, γιστι θα έχουμε πτώση εσόδων. Συνεχίζεται η προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
ας προσεχαν τα πασοκια οταν εβαζαν πλατη στην μονταζιερα για να χτυπουν τον τσιπρεφσκι επειδη τους εξυπηρετουσεΊακχος έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:50Aπό ανάρτηση μέλους του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο facebook
Η κυρία Ελένη Χρονοπούλου ήθελε να πει κάτι πολύ σοβαρό αλλά η "ενιαία σκέψη" την τρομοκράτησε και το πήρε πίσω. Ναι κάπου πρέπει να αυξηθούν και κάπου να μειωθούν οι φόροι. Πάντως Κράτος Πρόνοιας στο οποίο ομνύουν όλοι χωρίς φόρους δεν γίνεται. Η σοσιαλδημοκρατία πρέπει να ξαναμιλήσει για "προοδευτική φορολογία, φορολογία μεγάλου πλούτου και μεγάλων περιουσιών, κατάργηση φορολογικών παραδείσων, καθολικό Κοινωνικό Κράτος, εστίαση στα έσοδα και όχι στις δαπάνες, συλλογικές συμβάσεις και ενίσχυση του κόσμου της εργασίας, σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών ανεξαρτήτως γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, μάχη για την ισότητα και όχι μόνο για την αξιοκρατία, πλήρη απασχόληση, εκπαίδευση και όχι απλά κατάρτιση, ευρωομόλογο και πολλά άλλα που θα αμφισβητούσαν τη «Συναίνεση της Ουάσιγκτον», όπως γράφω στη σημερινή ΕΦΣΥΝ σε άρθρο με τίτλο "Η κοινότοπη Ευρώπη".
ετσι το λεμε τωρα?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσει
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:54ετσι το λεμε τωρα?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσει
Το ερώτημα είναι αν ο απροετοίμαστος ήταν η Χρονοπούλου που δεν διάβασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε φτιάξει ποτέ πρόγραμμα για να το διαβάσει η Χρονοπούλου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσει
taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:47ιενια δυλσεξικος...
Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:52;oxi μεγάλωσα σε πειροχή που είχαμε νεοναζί της ΧΑ και έμαθα να μιλάω έτσι