Ο άνθρωπος είναι ζώο οπότε μόνο ζωώδεις κοινωνίες μπορεί να φτιάξει.
Υπηρεσιακή κυβέρνηση, προσπαθεί να πετάξει επαγγελματία από το μαγαζί του
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Υπηρεσιακή κυβέρνηση, προσπαθεί να πετάξει επαγγελματία από το μαγαζί του
Τον επαγγελματία κομμουνιστή.
Αυτοι και αν δεν είναι κοράκια.
Ο κομμουνισμός έχει ως θέση την κατάργηση του κράτους. Αυτό λέει η θεωρία.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 08:29Είσια δηλαδή κατά του κράτους; Παράξενη θέση για κομμουνιστή.
Στην πράξη βεβαίως τα καθεστώτα του Υπαρκτού το γιγαντωσαν. Έφτιαξαν ένα Κράτος τέρας
Υγ. Ο τίτλος είναι για γελια
- Green Dragon
Ξέρω τι λέει η θεωρία αλλά όταν έχεις πρακτική εφαρμογή σε τόσες χώρες πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν αυτήν. Γιατί αποδεικνύει ότι έτσι μόνο μπορεί να εφαμροστεί.
Πού αποδείχτηκε ότι μπορεί να εφαρμοστεί;Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 08:48Ξέρω τι λέει η θεωρία αλλά όταν έχεις πρακτική εφαρμογή σε τόσες χώρες πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν αυτήν. Γιατί αποδεικνύει ότι έτσι μόνο μπορεί να εφαρμοστεί.
Πάνος Σκουρλέτης
- Green Dragon
Σε όλες τις κομμουνιστικές χώρες δεν εφαρμόστηκε; Ε αυτό είναι.Saliveros έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 09:41Πού αποδείχτηκε ότι μπορεί να εφαρμοστεί;Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 08:48Ξέρω τι λέει η θεωρία αλλά όταν έχεις πρακτική εφαρμογή σε τόσες χώρες πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν αυτήν. Γιατί αποδεικνύει ότι έτσι μόνο μπορεί να εφαρμοστεί.
Εννοείς αυτές όπου αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 10:00Σε όλες τις κομμουνιστικές χώρες δεν εφαρμόστηκε; Ε αυτό είναι.Saliveros έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 09:41Πού αποδείχτηκε ότι μπορεί να εφαρμοστεί;Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 08:48Ξέρω τι λέει η θεωρία αλλά όταν έχεις πρακτική εφαρμογή σε τόσες χώρες πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν αυτήν. Γιατί αποδεικνύει ότι έτσι μόνο μπορεί να εφαρμοστεί.
Σύμφωνοι.
Πάνος Σκουρλέτης
- Green Dragon
Πως δεν μπορεί; Αυτό που είδαμε είναι η εφαρμογή. Αν εννοείς ότι δεν είναι όπως στην θεωρία, οκ το ξέρω. Όπως είπα, κομμουνισμός είναι η πρακτική εφαρμογή, από την στιγμή που έχεις αυτήν η θεωρία έχει μικρή αξία.Saliveros έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 10:18Εννοείς αυτές όπου αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 10:00Σε όλες τις κομμουνιστικές χώρες δεν εφαρμόστηκε; Ε αυτό είναι.
Σύμφωνοι.
Μπερδεύτηκα.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 11:30Πως δεν μπορεί; Αυτό που είδαμε είναι η εφαρμογή. Αν εννοείς ότι δεν είναι όπως στην θεωρία, οκ το ξέρω. Όπως είπα, κομμουνισμός είναι η πρακτική εφαρμογή, από την στιγμή που έχεις αυτήν η θεωρία έχει μικρή αξία.Saliveros έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 10:18Εννοείς αυτές όπου αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 10:00Σε όλες τις κομμουνιστικές χώρες δεν εφαρμόστηκε; Ε αυτό είναι.
Σύμφωνοι.
Τι εφαρμόστηκε; Η θεωρία (κατάργηση του κράτους); Όχι.
Η πρακτική εφαρμογή (φουλ κρατισμός) απέτυχε. Ή όχι;
Πάνος Σκουρλέτης
Είπα από την αρχή πως δεν σχολιάζω την έξωση, εάν έγινε όπως προβλέπεται (πχ δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος, αφού υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις για την επαγγελματική στέγη) και πως απλώς είμαι περίεργη ποιος το αγόρασε, αλλά αρχίσατε να μαζεύεστε οι παντοφλιασμένοι για να τσακωθείτε και να εκτονωθείτε.
καλα ντε μη φωναζεις δε σε ειπαμε και μπαρμπα.Juno έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 13:42Είπα από την αρχή πως δεν σχολιάζω την έξωση, εάν έγινε όπως προβλέπεται (πχ δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος, αφού υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις για την επαγγελματική στέγη) και πως απλώς είμαι περίεργη ποιος το αγόρασε, αλλά αρχίσατε να μαζεύεστε οι παντοφλιασμένοι για να τσακωθείτε και να εκτονωθείτε.
το παντοφλιασμενοι, πωθεν προκυπτει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο Μητσοτάκης, ποιός άλλος;

Πάνος Σκουρλέτης
Από τον τρόπο που μαζεύετε σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή και κουοτάρετε σχόλιο πχορουμίτισσας για να αρχίσει η επίθεση.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 13:46καλα ντε μη φωναζεις δε σε ειπαμε και μπαρμπα.Juno έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 13:42Είπα από την αρχή πως δεν σχολιάζω την έξωση, εάν έγινε όπως προβλέπεται (πχ δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος, αφού υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις για την επαγγελματική στέγη) και πως απλώς είμαι περίεργη ποιος το αγόρασε, αλλά αρχίσατε να μαζεύεστε οι παντοφλιασμένοι για να τσακωθείτε και να εκτονωθείτε.
το παντοφλιασμενοι, πωθεν προκυπτει;
Απωθημένα παιδί μου! Πρέπει να βρείτε μια γυναίκα να βρίσετε!
Ξετσούπισε και ο Σαλίβερος.
Α, milles pardones, mois je ne vrize pas

Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι μια υπηρεσιακή κυβέρνηση καλύτερη από μία εκλεγμενη;
από Mitharadir » 27 Μάιος 2023, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
28 Μάιος 2023, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπηρεσιακή κυβέρνηση, τα ίδια χάλια με τα νοσοκομεία τσιπρομητσοτάκηδων
από Sol » 27 Μάιος 2023, 21:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
27 Μάιος 2023, 21:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και η υπηρεσιακή κυβέρνηση διασφαλίζει την ασφάλεια IV στους σιδηρόδρομους
από Sol » 23 Ιουν 2023, 21:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Ιουν 2023, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπηρεσιακή κυβέρνηση, νέο ατύχημα!!! με τρένο στην Κόρνιθο
από Sol » 27 Μάιος 2023, 19:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-