Οι πίνακες του Αδόλφου Χίτλερ
- Otto Weininger
Re: Οι πίνακες του Αδόλφου Χίτλερ
Ο πρώτος και ο τελευταίος πίνακας είναι πολύ καλοί, όντως έκανε για αρχιτέκτονας.
Οι υπόλοιποι (του νήματος τουλάχιστον) δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ώστε να έμενε στη ιστορία.
Οι υπόλοιποι (του νήματος τουλάχιστον) δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ώστε να έμενε στη ιστορία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αντικειμενικά, για κάποιον ο οποίος ήταν αυτοδίδακτος και είχε σχετικά ελάχιστη εμπειρία, τα έργα του ήταν εξαιρετικά
αν οι ελιτιστές γκιόζηδες στη σχολή τον είχαν βάλει μέσα, η ιστορία σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετική
αν οι ελιτιστές γκιόζηδες στη σχολή τον είχαν βάλει μέσα, η ιστορία σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετική
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ερώτημα όμως δεν είναι αν θα έμενε στην ιστορία ως ένας από τους μεγάλους ζωγράφους αλλά αν άξιζε μια θέση σε μια σχολή καλών τεχνώνOtto Weininger έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 11:55Ο πρώτος και ο τελευταίος πίνακας είναι πολύ καλοί, όντως έκανε για αρχιτέκτονας.
από αυτό που βλέπω θεωρώ ότι άξιζε να μπει σε σχολή
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Σίγουρα θα άξιζε την ευκαιρία. Άσε που θα είχαμε γλυτώσει και καμία 60ρια μύρια νεκρούςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 12:00το ερώτημα όμως δεν είναι αν θα έμενε στην ιστορία ως ένας από τους μεγάλους ζωγράφους αλλά αν άξιζε μια θέση σε μια σχολή καλών τεχνώνOtto Weininger έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 11:55Ο πρώτος και ο τελευταίος πίνακας είναι πολύ καλοί, όντως έκανε για αρχιτέκτονας.
από αυτό που βλέπω θεωρώ ότι άξιζει να μπει σε σχολή
Let them make the first mistake. We make the last move.
Με τον μισθό του αγροφύλακα δεν μπορούσε ο ''καημένος'' ο Αλοϊσιος να τον στείλει. Άσε που ήταν και λιγάκι τζογαδόρος. Περίμενε απ'την πεθερά του οικονομική στήριξη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 11:41Αν ο μπαμπάς του Αδόλφου ήταν λιιιγο πιο ευκατάστατος για να τον στείλει σε ένα ξένο ιδιωτικό...

Πάντως δεν ήταν κακός ζωγράφος. Συγκριτικά πάντα με κάτι ηλιθιότητες στον καμβά, που έγιναν διάσημες.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
κάτι πάει πολύ στραβά με τα χρώματα.είναι τα κανονικά τα χιτλερίσια ή έχουν ξεθωριάσει?
.
Οι περισσότεροι στέκονται στο κάδρο.....ο τελευταίος ειδικά πρέπει να έμπνευσε για τη φάτσα του Ντάρθ Βέιντερ.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καμμιά σχολή δεν έχει άπειρες θέσεις. Είναι σαν να λέμε ότι επειδή κάποιος πιάνει την βάση στα μαθηματικά θα πρέπει να τον δέχονται στο μαθηματικό γιατί δεν πήγε γυμνάσιο και είναι αυτοδίδακτος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 11:58αντικειμενικά, για κάποιον ο οποίος ήταν αυτοδίδακτος και είχε σχετικά ελάχιστη εμπειρία, τα έργα του ήταν εξαιρετικά
Ο αδερφός μου ζωγράφιζε έτσι από πολύ νωρίς. Κυρίως αντέγραφε πίνακες, αλλά μιλάμε για ηλικίες 6-7. Σήμερα είναι αρχιτέκτονας. Ήταν ανέκαθεν πολύ καλός στην άψυχη ζωγραφική αλλά χώλαινε στα έμψυχα και συγκεκριμένα στους ανθρώπους. Αν δεις τους πίνακες του Χίτλερ, οι άνθρωποι είναι τελείως καρικατούρες, άκαμπτοι, χωρίς λεπτομέρειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Otto Weininger έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 12:02Σίγουρα θα άξιζε την ευκαιρία. Άσε που θα είχαμε γλυτώσει και καμία 60ρια μύρια νεκρούςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 12:00το ερώτημα όμως δεν είναι αν θα έμενε στην ιστορία ως ένας από τους μεγάλους ζωγράφους αλλά αν άξιζε μια θέση σε μια σχολή καλών τεχνώνOtto Weininger έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 11:55Ο πρώτος και ο τελευταίος πίνακας είναι πολύ καλοί, όντως έκανε για αρχιτέκτονας.
Oχι δεν θα τους ειχαμε γλυτωσει, τα συμφεροντα που θελαν Β Παγκοσμιο θα βρισκαν αλλο προθυμο ηλιθιο να χρηματοδοτησουν.
.
Απλώς θα λέγαν στον επόμενο χρήσιμο ηλίθιο "Δολοφόνησε 5-6 εκατομμύρια υπανθρώπους κι εδώ είμαστε εμείς".Αρίστος έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 05:23Oχι δεν θα τους ειχαμε γλυτωσει, τα συμφεροντα που θελαν Β Παγκοσμιο θα βρισκαν αλλο προθυμο ηλιθιο να χρηματοδοτησουν.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 12:02Σίγουρα θα άξιζε την ευκαιρία. Άσε που θα είχαμε γλυτώσει και καμία 60ρια μύρια νεκρούςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 12:00το ερώτημα όμως δεν είναι αν θα έμενε στην ιστορία ως ένας από τους μεγάλους ζωγράφους αλλά αν άξιζε μια θέση σε μια σχολή καλών τεχνών
.
Λεπτομέρειες στο ανέκδοτο έργο του Αρίστου "Κακό παιδί ο Χίτλερ, αλλά δεν το ήθελε".
._._._..__
Πάνος Σκουρλέτης
Αγορινα μου ο ΧΙτλερ χρηματοδοτηθηκε αφειδως απο τις αμερικανικες τραπεζες και η Λουφτβαφε με τη Βερμαχτ δεν θα ειχαν υπαρξει αν δεν του εδιναν αφειδως τεχνολογια, μηχανηματα, ανταλλακτικα και βενζινη οι αμερικανικες βιομηχανιες και πολυεθνικες. Ακομη και οταν ο Χιτλερ πολεμουσε με τις ΗΠΑ, οι αμερικανικες και αγγλικες πετρελαικες δεν εκοψαν τη ροη του πετρελαιου στη Γερμανια. Συνεπως ο πολεμος εγινε γιατι τεραστια συμφεροντα ηθελαν να γινει και οχι επειδη το παραμυθι μας ειπε πως υπευθυνος ηταν ενας αποτυχημενος λοχιας και μετριος ζωγραφος.
Συνεπως αν δεν τους καθοταν ο Χοτλερ θα βρισκαν εναν αποτυχημενο υδραυλικο.

.
Συνεπως αν δεν τους καθοταν ο Χοτλερ θα βρισκαν εναν αποτυχημενο υδραυλικο.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 10 Ιουν 2023, 07:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 06:56Αγορινα μου ο ΧΙτλερ χρηματοδοτηθηκε αφειδως απο τις αμερικανικες τραπεζες και η Λουφτβαφε με τη Βερμαχτ δεν θα ειχαν υπαρξει αν δεν του εδιναν αφειδως τεχνολογια, μηχανηματα, ανταλλακτικα και βενζινη οι αμερικανικες βιομηχανιες και πολυεθνικες. Ακομη και οταν ο Χιτλερ πολεμουσε με τις ΗΠΑ, οι αμερικανικες και αγγλικες πετρελαικες δεν εκοψαν τη ροη του πετρελαιου στη Γερμανια. Συνεπως ο πολεμος εγινε γιατι τεραστια συμφεροντα ηθελαν να γινει και οχι επειδη το παραμυθι μας ειπε πως υπευθυνος ηταν ενας αποτυχημενος λοχιας και μετριος ζωγραφος.
.

Yes, Doctor

Πάνος Σκουρλέτης
Επιχειρηματα προπαντως.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 2458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
13 Ιουν 2023, 00:09
-
-
Νέα δημοσίευση Θα σκοτώνατε το Χίτλερ μωρό;
από Urzaring13 » 08 Απρ 2025, 02:00 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 105 Απαντήσεις
- 2019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Απρ 2025, 22:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα σκοτώνατε τον Χίτλερ πουρό;
από micmic » 08 Απρ 2025, 13:47 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 5 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Απρ 2025, 14:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ ἱστορικὴ ἀλήθεια γιὰ τὸν Ἀδόλφο Χίτλερ.
από tanipteros » 02 Φεβ 2024, 20:42 » σε Ιστορία - 1 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
03 Φεβ 2024, 16:03
-