χέστα. γεράματα, ερημιά κι απελπισία.neon imposter έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 19:11περαστικά - πάντως χτες που άκουγα τους Αποστολίδηδες, έλεγαν πως ο αναγνώστης πρέπει να επιμένει, να μην πηδά κομμάτια κλπkongrosian έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 18:57έχω ξαναγυρίσει και σταματήσει στη σελίδα 122, εκεί που η Οιδίπα πάει να δει το έργο "Τραγωδία του Αγγελιοφόρου". το οποίο κομμάτι διάβασα, αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο... είτε γιατί δεν ήμουν συγκεντρωμένος, είτε γιατί είχε πολλή πληροφορία και ονόματα - δεν συγκρατώ ονόματα-... δεν μου έμεινε τίποτα. και σκέφτομαι τώρα, εδώ και μέρες, μήπως να προσπεράσω το κομμάτι αυτό. το πηδήξω και πάω παρακάτω, γιατί το βιβλίο μέχρι εκείνο το σημείο έφευγε νερό και ευχάριστα. βέβαια, τώρα με βρήκε και ο κόβιντ, και είμαι χάλια ψυχολογικά. ήταν κι αυτές οι εκλογές ταβούλι μεγάλο. θα είναι και οι επόμενες. δεν ειμαι σε μουντ. ενώ το είχα πάρει ζεστά.
γάμησέ τα - η ηλικία είναι αποτρεπτικός παράγοντας ακόμη και για το διάβασμα - κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι διαβάζεις πιο κριτικά, πιο μεθοδικά κλπ σαχλαμάρες
σκατά υπόθεση
Γιατί δεν έχουν γυριστεί ταινίες τα βιβλία του Pynchon;
- kongrosian
Re: Γιατί δεν έχουν γυριστεί ταινίες τα βιβλία του Pynchon;
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Ου γαρ έρχεται μόνονkongrosian έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 21:06χέστα. γεράματα, ερημιά κι απελπισία.neon imposter έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 19:11περαστικά - πάντως χτες που άκουγα τους Αποστολίδηδες, έλεγαν πως ο αναγνώστης πρέπει να επιμένει, να μην πηδά κομμάτια κλπkongrosian έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 18:57
έχω ξαναγυρίσει και σταματήσει στη σελίδα 122, εκεί που η Οιδίπα πάει να δει το έργο "Τραγωδία του Αγγελιοφόρου". το οποίο κομμάτι διάβασα, αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο... είτε γιατί δεν ήμουν συγκεντρωμένος, είτε γιατί είχε πολλή πληροφορία και ονόματα - δεν συγκρατώ ονόματα-... δεν μου έμεινε τίποτα. και σκέφτομαι τώρα, εδώ και μέρες, μήπως να προσπεράσω το κομμάτι αυτό. το πηδήξω και πάω παρακάτω, γιατί το βιβλίο μέχρι εκείνο το σημείο έφευγε νερό και ευχάριστα. βέβαια, τώρα με βρήκε και ο κόβιντ, και είμαι χάλια ψυχολογικά. ήταν κι αυτές οι εκλογές ταβούλι μεγάλο. θα είναι και οι επόμενες. δεν ειμαι σε μουντ. ενώ το είχα πάρει ζεστά.
γάμησέ τα - η ηλικία είναι αποτρεπτικός παράγοντας ακόμη και για το διάβασμα - κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι διαβάζεις πιο κριτικά, πιο μεθοδικά κλπ σαχλαμάρες
σκατά υπόθεση
Mια νότα αισιοδοξίας στο νήμα.
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Θα αναγκαστώ να το πω
Η πρεσβυωπια είναι αφροδίσιο της ανάγνωσης
Οι περισσότεροι άνω των 40 ωστόσο δεν πάσχουν από πρεσβυωπια, απλώς τυχαίνει να μη δίνουν τόση σημασία στα βυζιά λόγω πτώσης της λίμπιντο, κάτι που τους οδηγεί στον οφθαλμίατρο αντί για τον σεξολόγο
Ωστόσο ναι - η πρεσβυωπια είναι αφροδίσιο της ανάγνωσης
Η πρεσβυωπια είναι αφροδίσιο της ανάγνωσης
Οι περισσότεροι άνω των 40 ωστόσο δεν πάσχουν από πρεσβυωπια, απλώς τυχαίνει να μη δίνουν τόση σημασία στα βυζιά λόγω πτώσης της λίμπιντο, κάτι που τους οδηγεί στον οφθαλμίατρο αντί για τον σεξολόγο
Ωστόσο ναι - η πρεσβυωπια είναι αφροδίσιο της ανάγνωσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 4861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
17 Μάιος 2024, 21:11
-
- 8 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
10 Δεκ 2024, 22:26
-
- 33 Απαντήσεις
- 1348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
16 Νοέμ 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Βιβλία για τον εθνικό διχασμό.
από έργο_μακέτο » 19 Μαρ 2024, 15:53 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
19 Μαρ 2024, 17:21
-