Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή!

Ευχαριστώ για την απάντηση! Πολύ λογικό αυτό που λες, αν και διαφωνώ, όσον αφορά την ιδεολογία. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική, διότι μπορεί να καθορίσει και το πού θα κατευθυνθεί ένα πρόγραμμαGreen Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 17:07Πρόγραμμα κυρίως σε συνδυασμό με την προσωπική μου εκτίμηση κατά πόσο έχει σκοπό να εφαρμόσει το πρόγραμμά του το συγκεκριμένο κόμμα. Κατά δεύτερο λόγο τα στελέχη, οκ μπορεί να έχεις φοβερό πρόγραμμα αλλά αν τα στελέχη είναι ανίκανα δεν θα εφαρμόσουν τίποτα επιτυχώς. Π.χ. αν ο Πιερρακάκης ήταν άχρηστος στο να διαλέγει συνεργάτες που θα φτιάξουν τις εφαρμογές και ανεπαρκής στο να παρακολουθεί την εξέλιξη, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα είχε γίνει φιάσκο. Δεν είναι όμως και έτσι προχώρησαν πολλά πράγματα.
Οι ιδεολογίες δεν με αφορούν.
Δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα και στα στελέχη;
Ρουσφέτι;
Α πα πα πα πα! Τι ν' αυτα που λες; Γινονται τετοια πράματα σε τουτο το αξιοκρατικο πολιτικο σύστημα; Θα σου βαλω πιπερι στην γλώσσα.
Κατανοητό!Green Dragon έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 17:18Είναι η κλασική παγίδα αυτό με την ιδεολογία. Οι περισσότεροι λένε 'είμαι φιλελεύθερος, σοσιαλδημοκράτης κλπ' ΑΡΑ υποστηρίζω αυτό, αυτό και αυτό. Δεν πάει έτσι, το σωστό είναι 'υποστηρίζω αυτό, αυτό κι αυτό και από αυτές τις θέσεις προκύπτει το τάδε στίγμα'. Απλά προκύπτει, δεν το επιδιώκεις, δεν προσπαθείς να ταιριάξεις! Αλλιώς είσαι φανατικός οπαδός...
Εγώ, μη δεσμευόμενος από ιδεολογίες, έχω το περιθώριο να συμφωνήσω και με τη ΝΔ και με το Εθνικό Μέτωπο και με το ΚΚΕ σε διαφορετικά θέματα.
Στις προηγούμενες ψήφισα εδ επειδή ήθελα να μπει στη βουλή ένα κόμμα, που να εκφράζει μια στοιχειώδη συμβατότητα μεταξύ της εε και των πολιτικαλικορετιστικών υπερβολών της εε.