Τοτε το συνταξιουχος ηταν συνωνυμο της κακομοιριας. Τη δεκαετια του 2000 εγινε το μεγα παρτυ. Κορυφωση η κραιπαλι του καλοκαιριου του 2008Sid Vicious έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:46εγώ δεν θυμάμαι καμια τρομερη ευμάρεια στα 80ς ουτε στα 90ς, το 95 θυμάμαι 108,00 δραχμές βασικό σε φαρμακαποθηκη και σε οικοδομη 6,000 μεροκάμματο τον μήνα με τα μισα ένσημα
Πέθανε ο Πάγκαλος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Πέθανε ο Πάγκαλος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Προφανώς και η φράση ισχύει για πολυ μεγάλο κομμάτι του λαού μας κύριοι.
Αλλιώς δε θα είχε η ΝΔ 40%, ούτε θα ξαναεβγαινε πρώτος σε σταυρούς ο Καραμανλής στα Σέρρας.
Αλλιώς δε θα είχε η ΝΔ 40%, ούτε θα ξαναεβγαινε πρώτος σε σταυρούς ο Καραμανλής στα Σέρρας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- taxalata xalasa
Και οι συνασπιστες έτρωγαν απο το δημοσιο ταμειο. Εσυ έμεινες στην απεξω; Έφαγες τα φύκια που πούλαγαν;Υδράργυρος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 17:34Δε με ξερεις προσωπικα ποιος ειμαι και τι ψηφιζα. Για να σου λυθει η απορια συνασπισμο ψηφιζα τοτε
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Περασμενα ξεχασμενα, ηταν αλλιως οι εποχή τοτε, δεν υπηρχε η σημερινή κουλτουρα πολιτικού ήθους.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
αντε και στα δικά του
- taxalata xalasa
Πως γίνεται να κάνω μια δωρεα στο κρατος για να φτιαχτει ενα 10μετρο αγαλμα του Παγκαλου με την επιμαχη φραση που ακολουθει το «ολοι μαζι τα φαγαμε» (αυτο θα το παραλειψω). ; Δωρεα στην γενια των εγγονων μου...!
Πως;
Πως;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
90s η χρυσή εποχή της ελ τηλεόρασης

τα κατεστρεψε ολα το εσρ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 31 Μάιος 2023, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην Συρία 60.000 άνθρωποι συγκέντρωσαν το χρήμα και την ιδιοκτησία και ρήμαξαν την χώρα. Δεν χρειάζονται πολλοί.
πέταξε ψηλά στον ουρανό

- Sid Vicious
Χαλάρωσε ποιό επί προσωπικού να πας και τι να λήξεις, δεν είναι καμιά κόντρα. Την κατάσταση στα 90ς την θυμάμαι πολύ καλά ως εργαζόμενος σε διάφορες δουλειές και αυτή την πολυδιαφημιζόμενη ευμάρεια δεν την θυμάμαι, με το ζόρι ενα μεταχειρισμένο 50αρι joc είχα για μετακινήσειςΛεγεών έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 17:31Εντάξει, ό,τι πεις. Δεν θέλω να το πάω επί προσωπικού γιατί γνωριζόμαστε, το λήγω εδώ.Sid Vicious έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:46εγώ δεν θυμάμαι καμια τρομερη ευμάρεια στα 80ς ουτε στα 90ς, το 95 θυμάμαι 108,00 δραχμές βασικό σε φαρμακαποθηκη και σε οικοδομη 6,000 μεροκάμματο τον μήνα με τα μισα ένσημα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
δεν το είπε παντως ενας φιλοσοφος της εποχής αυτό, σαν παρατήρηση. Το ειπε ο προπονητής, ο διοικητής, το κεφάλι του ψαριου, αφου βρωμίσαμε. Οκ εχει την δικαιολογία οτι εμεις τον ψηφίσαμε, ας προσέχαμε. Οι παλιοι δηλαδή, εμεις εμαστε αλλιως πλεον.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μεγάλο μυαλό και είπε και αλήθειες που λίγοι πολιτικοί θα ξεστομιζαν.
Έκανε κι αυτός βέβαια λάθη όπως όλοι μας.
Εμένα πάντως μου ήταν συμπαθής.
Θεός σχωρέστον.
Έκανε κι αυτός βέβαια λάθη όπως όλοι μας.
Εμένα πάντως μου ήταν συμπαθής.
Θεός σχωρέστον.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Θυμιζω την μεγαλυτερη πολιτιστική του συμβολή
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
28 Δεκ 2023, 08:24
-