αυτο. δεν καταλαβαινουν οτι ο τελικος καταναλωτης ειναι που φοροδιαφευγει.Αγις έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 20:00απλα επωφελειστε πολυ - αν δεν θελετε -θα ειστε οι μεγαλοι χαμενοιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 19:47Σιμς λετζιτ. Δεν πειράζει, δε νομίζω να υπάρξει κάτι για μετακυλιση, θα συνεχίσετε να προστατεύετε το πορτοφόλι μου αφού το πονάτε πιο πολύ από μένα.
Επαναφορά των τεκμηρίων για τους ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιάζει η ΝΔ
Re: Επαναφορά των τεκμηρίων για τους ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιάζει η ΝΔ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι αλλα ποιος ειναι ο φοροφυγας; ο μαστορας η ο πελατης του;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 20:03Κανείς δεν επωφελείται από την εκτεταμένη φοροδιαφυγή εκτός από τη μουτσουνα των φοροφυγαδων. Σιγά μη νομιμοποιησουμε κ το φακελάκι επειδή στα ιδιωτικά είναι πιο ακριβά.Αγις έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 20:00απλα επωφελειστε πολυ - αν δεν θελετε -θα ειστε οι μεγαλοι χαμενοιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 19:47
Σιμς λετζιτ. Δεν πειράζει, δε νομίζω να υπάρξει κάτι για μετακυλιση, θα συνεχίσετε να προστατεύετε το πορτοφόλι μου αφού το πονάτε πιο πολύ από μένα.
ΠΟΤΕ δεν μου ζητησαν αποδειξη την απεχθανοντανΑσέβαστος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 21:31ναι αλλα ποιος ειναι ο φοροφυγας; ο μαστορας η ο πελατης του;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 20:03Κανείς δεν επωφελείται από την εκτεταμένη φοροδιαφυγή εκτός από τη μουτσουνα των φοροφυγαδων. Σιγά μη νομιμοποιησουμε κ το φακελάκι επειδή στα ιδιωτικά είναι πιο ακριβά.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Φοροφυγάδες είναι μια τεράστια πλειοψηφία των ΕΕ. Πάνω από το 70%. Και η φοροδιαφυγή πρέπει να παταχθει. Ή κάποιος συμφωνεί με το αυτονόητο που γράφω, ή αρχίζει τα ναι μεν αλλά. Η δεύτερη κατηγορία δε με ενδιαφέρει να συζητήσω μαζί της.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 21:31ναι αλλα ποιος ειναι ο φοροφυγας; ο μαστορας η ο πελατης του;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 20:03Κανείς δεν επωφελείται από την εκτεταμένη φοροδιαφυγή εκτός από τη μουτσουνα των φοροφυγαδων. Σιγά μη νομιμοποιησουμε κ το φακελάκι επειδή στα ιδιωτικά είναι πιο ακριβά.
Υπάρχει η Βάρκιζα των μικροαστων με την ΝΔ. Αυτοί να την στηρίζουν και αυτή να κάνει τα στραβά μάτια στην φοροδιαφυγή τους.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 21:53Φοροφυγάδες είναι μια τεράστια πλειοψηφία των ΕΕ. Πάνω από το 70%. Και η φοροδιαφυγή πρέπει να παταχθει. Ή κάποιος συμφωνεί με το αυτονόητο που γράφω, ή αρχίζει τα ναι μεν αλλά. Η δεύτερη κατηγορία δε με ενδιαφέρει να συζητήσω μαζί της.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 21:31ναι αλλα ποιος ειναι ο φοροφυγας; ο μαστορας η ο πελατης του;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 20:03
Κανείς δεν επωφελείται από την εκτεταμένη φοροδιαφυγή εκτός από τη μουτσουνα των φοροφυγαδων. Σιγά μη νομιμοποιησουμε κ το φακελάκι επειδή στα ιδιωτικά είναι πιο ακριβά.
Συμφωνώ με την πάταξη της αλλά μην περιμένουμε τρομακτικά έσοδα μιας και η φοροδιαφυγή των μεγάλων έχει νομιμοποιηθει ελεου Βάρκιζα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
η ερωτηση ειναι η εξης : πως προκυπτει οτι η ΝΔ θα επαναφερει τα τεκμηρια ; επειδη το λεει το pronews ; 

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
η απαιτειστε να μας σοβιετοεθνικοποιησετε
κ να περιμενετε 10 χρονια για επισκευη στα υδραυλικα σας 
στο ενδιαμεσο μικροδιαστημα κανατα στο κεφαλι κ πορεια μεχρι την κοντινοτερη πηγη - θα φτιαξετε κ παραστημα - βαδισμα

στο ενδιαμεσο μικροδιαστημα κανατα στο κεφαλι κ πορεια μεχρι την κοντινοτερη πηγη - θα φτιαξετε κ παραστημα - βαδισμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Φυσικά.
Εδώ έγραψε το Pronews προχτές ότι εκκενώνεται το χωριό Καστανιές στον Έβρο.
(νομίζω ασχολήθηκε εισαγγελέας με αυτό)
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ισως επαιξε ρολο και η αξιοπιστια του νηματοθετη.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 22:03Φυσικά.
Εδώ έγραψε το Pronews προχτές ότι εκκενώνεται το χωριό Καστανιές στον Έβρο.
(νομίζω ασχολήθηκε εισαγγελέας με αυτό)
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
η ολη βλακωδης προπαγανδα της πλακας ειναι μηπως τσιμπησουν οι ΕΕ κ τρομαξουν - μαυρισουν τη ΝΔ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Άμα φοροδιέφευγε ο τελικός καταναλωτής δεν θα σας ένοιαζε. Για να δεις cui bono, ακολούθα την οσμή του φόβου.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 21:30αυτο. δεν καταλαβαινουν οτι ο τελικος καταναλωτης ειναι που φοροδιαφευγει.Αγις έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 20:00απλα επωφελειστε πολυ - αν δεν θελετε -θα ειστε οι μεγαλοι χαμενοιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 19:47
Σιμς λετζιτ. Δεν πειράζει, δε νομίζω να υπάρξει κάτι για μετακυλιση, θα συνεχίσετε να προστατεύετε το πορτοφόλι μου αφού το πονάτε πιο πολύ από μένα.

δε θελω να σε ξαφνιασω, αλλα ειμαι και τελικος καταναλωτης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 22:08Άμα φοροδιέφευγε ο τελικός καταναλωτής δεν θα σας ένοιαζε. Για να δεις cui bono, ακολούθα την οσμή του φόβου.
- Dwarven Blacksmith
Awww!Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 22:31δε θελω να σε ξαφνιασω, αλλα ειμαι και τελικος καταναλωτης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 22:08Άμα φοροδιέφευγε ο τελικός καταναλωτής δεν θα σας ένοιαζε. Για να δεις cui bono, ακολούθα την οσμή του φόβου.

- Frappezitis
Επειδή κάθεστε και ακούτε τον κάθε ΑΡΔ μαζευτείτε να σας πω.
Όταν η αστική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ μιλάει ξεκάθαρα για φόρους προεκλογικά και φυσικά άνευ κόστους,αντιλαμβάνεστε τι πουσάρισμα δίνουν στην ΝΔ να τους διατηρήσει και να τους διευρύνει.
Όλοι τους ξέρουν την κατάσταση της οικονομίας και την ανέχεια μας και βλέπουν την νέα καταστροφή που έχουμε μπροστά μας.
Συνεχίστε λοιπόν να ακούτε τα φερέφωνα της αστικής τάξης,που αφρίζουν όταν ακούν ότι το μάρμαρο δεν πρέπει να το πληρώνουν τα γνωστά υποζύγια της φτωχών λαικών στρωμάτων.
Όταν η αστική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ μιλάει ξεκάθαρα για φόρους προεκλογικά και φυσικά άνευ κόστους,αντιλαμβάνεστε τι πουσάρισμα δίνουν στην ΝΔ να τους διατηρήσει και να τους διευρύνει.
Όλοι τους ξέρουν την κατάσταση της οικονομίας και την ανέχεια μας και βλέπουν την νέα καταστροφή που έχουμε μπροστά μας.
Συνεχίστε λοιπόν να ακούτε τα φερέφωνα της αστικής τάξης,που αφρίζουν όταν ακούν ότι το μάρμαρο δεν πρέπει να το πληρώνουν τα γνωστά υποζύγια της φτωχών λαικών στρωμάτων.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επαναφορά τεκμηρίων για ελεύθερους επαγγελματίες
από πήζον bot » 29 Μάιος 2023, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστρέφουν τ' αντικειμενικά κριτήρια για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες.
από Kauldron » 01 Νοέμ 2023, 21:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Νοέμ 2023, 22:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα γέλιου: Εδώ γλεντάμε τους δεξιούς ελεύθερους επαγγελματίες.
από Kauldron » 04 Νοέμ 2023, 13:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 230 Απαντήσεις
- 6066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
12 Ιαν 2024, 15:15
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Οκτ 2024, 14:21