Ντουγρού για 4%.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:07Ε ναι. Γιατι έπαιρνε τα λεφτά της εε και τα έτρωγε με γκόμενές ξέρω γω. Φοβερό έγκλημα. Ότι έκαναν όλα τα κόμματα τα τελευταία 45 χρόνια.
Άλλωστε εσείς οι πατριώτες θα πρέπει να χαίρεστε που το έκανε αυτό, γιατί αν όντως χρησιμοποιούσε τα λεφτά για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, θα ήταν προδότης και ανθέλληνας.
Βέβαια ο τύπος είναι φαιδρος και γελοίος, δεν το συζητώ, αλλά να στηρίξω τωρα το ρατσιστικό διεφθαρμενο ελληνικός κράτος εναντίον του; μπα...
Υπόθεση Δημητρά
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Υπόθεση Δημητρά
Δεν είναι μπλα-μπλα-μπλα είναι πορίσματα ανεξάρτητων αρχών, αποτέλεσμα προανάκρισης και επίσημο, εισαγγελικό κατηγορητήριο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:24Μπλα μπλα μπλα. Καμία κατηγορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι οποίες άλλωστε ειναι οι ίδιες και για τις υπόλοιπες μκο που λειτουργούν στην Ελλάδα, και έχει καταγγέλλει αυτό και από την Υπάτη αρμοστια για τους πρόσφυγες. Εγώ πάντως θεωρώ ενάντια της "Ελλάδας", τους βασανισμους, τις κλοπές, τους εξευτελισμους, το να πετάνε πίσω γυναικόπαιδα με κωλοβαρκες στη θάλασσα, σοβαρά εγκλήματα δηλαδή, για τα οποία ουδείς εισαγγελέας δεν κάνει τίποτα. Γιατί όλα αυτά λειτουργούν υποτίθεται για τη σωτηρία της Ελλάδας σου, με την οποία δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Είναι σα να λες πως αν το 68 έλεγες πως γίνονται στην Ελλάδα βασανιστήρια, "συκοφαντεις την πατρίδα μας".Ναύτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:16Γιατί είχε ηγετικό ρόλο σε διεθνές κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών, ήταν δηλαδή δουλέμπορος, είχε στήσει μπίζνα με την εγκληματική του οργάνωση κι έβγαζε εκατομμύρια πάνω στη δυστυχία των ανθρώπων, εξυπηρετούσε με κάθε δυνατό τρόπο τα σχέδια ξένων κρατών κατά της Ελλάδας (εγώ αν ήμουν εισαγγελέας θα πρόσθετα στο κατηγορητήριο τις προβλέψεις του άρθρου 4.3Σ) και γενικά γιατί είναι ένας εγκληματίας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:07
Ε ναι. Γιατι έπαιρνε τα λεφτά της εε και τα έτρωγε με γκόμενές ξέρω γω. Φοβερό έγκλημα. Ότι έκαναν όλα τα κόμματα τα τελευταία 45 χρόνια.
Άλλωστε εσείς οι πατριώτες θα πρέπει να χαίρεστε που το έκανε αυτό, γιατί αν όντως χρησιμοποιούσε τα λεφτά για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, θα ήταν προδότης και ανθέλληνας.
Βέβαια ο τύπος είναι φαιδρος και γελοίος, δεν το συζητώ, αλλά να στηρίξω τωρα το ρατσιστικό διεφθαρμενο ελληνικός κράτος εναντίον του; μπα...
Μην βγάζεις αυτόματα αντανακλαστικά, δεν είναι ανάγκη να υποστηρίζεις κάθε κάθαρμα, αρκεί να δρα εναντίον της Ελλάδας.
Εσύ μπορεί να θεωρείς ό,τι νομίζεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δικαιολογείς την εγκληματική δράση του κάθε καθάρματος.
-
Kαλα, και οι Τούρκοι κομμουνιστες που υπερασπιζονταν τους Έλληνες στα πογκρόμ του 55, μπορεί να είχαν και μηδέν. Αδιάφορο. Το να πηγαίνεις ενάντια στην κανιβαλικη πλέμπα, είναι θέμα αξιοπρέπειας.Green Dragon έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:25Ντουγρού για 4%.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:07Ε ναι. Γιατι έπαιρνε τα λεφτά της εε και τα έτρωγε με γκόμενές ξέρω γω. Φοβερό έγκλημα. Ότι έκαναν όλα τα κόμματα τα τελευταία 45 χρόνια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Συνήθως βέβαια σημαίνει ότι κάνεις λάθοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:45Kαλα, και οι Τούρκοι κομμουνιστες που υπερασπιζονταν τους Έλληνες στα πογκρόμ του 55, μπορεί να είχαν και μηδέν. Αδιάφορο. Το να πηγαίνεις ενάντια στην κανιβαλικη πλέμπα, είναι θέμα αξιοπρέπειας.

Σημαίνει ότι είναι καλλιτέχνης του δρόμου. Γιατί μπορεί να προτείνει μονίμως μπάχαλα ως αντίσταση αλλά οι μπαχαλίστας έχουν ποιότητα, αξιοπρέπεια και ήθος, δεν είναι ό,τι να' ναι.Green Dragon έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:57Συνήθως βέβαια σημαίνει ότι κάνεις λάθοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:45Kαλα, και οι Τούρκοι κομμουνιστες που υπερασπιζονταν τους Έλληνες στα πογκρόμ του 55, μπορεί να είχαν και μηδέν. Αδιάφορο. Το να πηγαίνεις ενάντια στην κανιβαλικη πλέμπα, είναι θέμα αξιοπρέπειας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πίσω στο 3% γελοίοι. εκεί σας αξίζειgeorgebi έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 21:51***
https://www.syriza.gr/article/id/138333 ... lhma!.html#
*** απ τις 23/12/2022
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ναύτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:16Γιατί είχε ηγετικό ρόλο σε διεθνές κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών, ήταν δηλαδή δουλέμπορος, είχε στήσει μπίζνα με την εγκληματική του οργάνωση κι έβγαζε εκατομμύρια πάνω στη δυστυχία των ανθρώπων, εξυπηρετούσε με κάθε δυνατό τρόπο τα σχέδια ξένων κρατών κατά της Ελλάδας (εγώ αν ήμουν εισαγγελέας θα πρόσθετα στο κατηγορητήριο τις προβλέψεις του άρθρου 4.3Σ) και γενικά γιατί είναι ένας εγκληματίας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:07Ε ναι. Γιατι έπαιρνε τα λεφτά της εε και τα έτρωγε με γκόμενές ξέρω γω. Φοβερό έγκλημα. Ότι έκαναν όλα τα κόμματα τα τελευταία 45 χρόνια.
Μην βγάζεις αυτόματα αντανακλαστικά, δεν είναι ανάγκη να υποστηρίζεις κάθε κάθαρμα, αρκεί να δρα εναντίον της Ελλάδας.

μα'ιστα
Τα ΝΔομποτ μας λενε οτι η κυβερνησαρα δεν φοβαται
μην τους πουν ρατσιστες, φασιστες, δολοφονους
κι ο,τι αλλο κατεβάσει η γκλαβα του ΝεοΠασοκ
Τα ΝΔομποτ μας λενε οτι η κυβερνησαρα δεν φοβαται
μην τους πουν ρατσιστες, φασιστες, δολοφονους
κι ο,τι αλλο κατεβάσει η γκλαβα του ΝεοΠασοκ
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Μα έχουν σταθερές ιδέες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 10:37πίσω στο 3% γελοίοι. εκεί σας αξίζειgeorgebi έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 21:51***
https://www.syriza.gr/article/id/138333 ... lhma!.html#
*** απ τις 23/12/2022
Η ελπίδα είναι παγίδα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Eθνικοκοινωνιστης
κακος Δημητρας,καλη αγαπηδακηGreen Dragon έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:25Ντουγρού για 4%.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 09:07Ε ναι. Γιατι έπαιρνε τα λεφτά της εε και τα έτρωγε με γκόμενές ξέρω γω. Φοβερό έγκλημα. Ότι έκαναν όλα τα κόμματα τα τελευταία 45 χρόνια.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο σανός τώρα πια είναι πανάκριβη τροφή πουθενά δεν βρίσκεις κάτω από δέκα ευρώ την
μπάλα στο λέω εγώ που βόσκω προβατάκια στον Υμηττό τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Απλά οι δεξιάτζες ταϊζουν σανό τα γίδια που τους ψηφίζουν για να τα κρατήσουν στο
μαντρί.

- Eθνικοκοινωνιστης
κοψε φαση με τα ελληναρια που ψηφισαν και θα σκουζουν απο σεπτεμβριο

και πλεον τελειωνουν και τα αποθεματα πετρελαιου που ειχαν χαρη στην Αγια Ρωσια

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σόρρυ πια είναι αυτή η Αγαμηδάκη που ανέφερες σε προηγούμενο πόστ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 15:40κοψε φαση με τα ελληναρια που ψηφισαν και θα σκουζουν απο σεπτεμβριο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δικαστική ήττα Δημητρα από τον Φαηλο
από southern » 20 Οκτ 2023, 19:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καβαλάρης
20 Νοέμ 2023, 09:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κοινή δήλωση στήριξης του Π. Δημητρά από 25 οργανώσεις
από Aprilianos » 06 Ιουν 2023, 16:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
07 Ιουν 2023, 12:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ VS ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΝΗ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 07 Οκτ 2023, 12:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
07 Οκτ 2023, 12:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύεται ευρωβουλευτή του συριζα
από Σενέκας » 15 Νοέμ 2023, 13:27 » σε Life style - 61 Απαντήσεις
- 2762 Προβολές
-