Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 23:38
Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά πλέον έχεις καταντήσει για λύπηση.
Ενημερώσου λίγο πόσο έγκυρο είναι το εν λόγω (τσέκαρε παλαιότερα μπαρμπούτσαλα που έχει ανεβάσει) και μετά τρέξε να μας φωνάξεις.
Μετά την κατρακύλα, όπου εχαφτες αμασητο κάθε printscreen που δήθεν "αποδείκνυε" την νοθεία, τώρα τρέχεις να αναμεταδωσεις την κάθε μαλακία ως επιχείρημα.
Δεν με αφορά ποιες δικαιολογίες θες να λες στον εαυτό σου για να ψηφίσεις αριστερά ή οποία άλλη μαλακία σου έρθει για να επιτεθεις στην αυτοδυναμία της ΝΔ. Αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Και ξέρεις γιατί;
Όπως βλέπεις, δεν το σχολίασα ενώ τα εθνικά θέματα δεν τα αφήνω ασχολίαστα.
Έκανα tag για να μου πείτε αν ξέρετε κάτι, επειδή εγώ δεν βρήκα κάτι σχετικό ούτε υπέρ ούτε κατά.
Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 23:38
Γιατί απλά είσαι ψέκι και αντιεμβολιαστρια και όλη, μα όλη, η παράνοια σου ξεκίνησε κα πηγάζει από εκεί και μετά έγινε μια χιονοστιβάδα βλακείας που μας προσκαλείς κάθε τόσο να αναλύσουμε.
Πότε δεν ήμουν εναντίον των εμβολιασμών, απλώς πάντα θεωρούσα κάποια εμβόλια , πχ της ανεμοβλογιάς, περιττά.
Απο την αρχή ήθελα να κάνω το εμβόλιο της Novavax ή της Valneuva και τελικά έκανα το πρώτο με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση, επειδή η κυβέρνηση εντελώς δικτατορικά και επιθετικά, προμοτάρησε τα m-RNA.
Η πορεία που είχαν συνάδελφοι με αυτοάνοσα ή χωρίς (που τα απέκτησαν όμως) και δυστυχώς και κάποια λίγα παιδιά συναδέλφων (έλα να μιλήσεις σε 15χρονη κόρη συναδέλφου που θα μείνει φαλακρή μετά από επιθετική γυροειδή αλωπεκία), αποδεικνύει πως μάλλον είχα δίκιο. Επίσης είχαμε και δύο περιστατικά μυοκαρδίτιδας.
Όλα αυτά μπορεί να συμβούν ούτως ή άλλως, αλλά η συχνότητά τους στο μικρό δείγμα της εργασίας είναι λίγο διαφορετική τα τελευταία χρόνια.
Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα από όσα λέω, επειδή ούτε έχω τις γνώσεις και τα μέσα, ούτε θα μου έδιναν πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για να το κάνω, αν μπορούσα να το κάνω. Απλώς γράφω αυτά που έχω δει.
Εγώ δεν βγαίνω στον δρόμο να διαμαρτυρηθώ ούτε γράφω υβριστικά σχόλια στο internet. Μιλάω στην κάλπη.
Αν το έκαναν όλοι αυτό, η κατάσταση θα ήταν καλύτερη. Ή οι εκλογές θα ήταν παράνομες.