Isildur έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:49Φχαριστώ μανδάμ. Μου ήρθε κι εμένα λίγο απρόσμενα η αλλαγή, επειδή την είχα ζητήσει πριν κάτι μήνες. Γι' αυτό μάλιστα είχα κι ένα θεματάκι σήμερις, πήγα να συνδεθώ και μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει τέτοιος χρήστης. Κάπου εκεί στροφάρισα λίγο, μπήκα ως επισκέπτης και είδα ένα ποστ μου κι έτσι κατάλαβα ότι είχε αλλαχθεί το νικ. Μετά από τόσο καιρό, είχα ξεχάσει κι ότι το ζήτησα...Πασιφάη έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 22:23Καλορίζικο το παλαιό σας νικ, κύριε Ισίλντουρ. Τώρα μάλιστα!Isildur έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 13:23
Μπα, μην το λες. Όποτε υπάρχει μεγάλη ανάγκη και σοβαρός λόγος να λυθεί κάποιο πρόβλημα, εμφανίζεται:
Spiros252 @ Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Όπως βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι κλώνος κανενός. Ήταν στο παλιό συντονιστής, πολύ πριν μπω εγώ, πριν το 2012 και γενικά είναι ένας πολύ ευγενικός τυπάς, με το χιούμορ του. Σε τρολλάρει να ξες. Δεν ανήκει στην κατηγορία των κομματοσκυλάδων.
Επίσης χαίρομαι που με έχει επιλέξει για φίλη του. Αν εσύ έχεις κάποιου είδους παράκρουση, αφορά αποκλειστικά την πάρτη σου. Και δίκιο να έχεις σε κάποια πράγματα, το χάνεις, διότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έλα γκουντ νάιτ.