Μέχρι τώρα τι έκανες δηλαδή; Ωμά τα έτρωγες;
Τιμημένα γηρατιά
Re: Τιμημένα γηρατιά
Δεν προσέχεις για να ζήσεις περισσότερα χρόνια, προσέχεις επειδή αισθάνεσαι καλύτερα ΤΩΡΑ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Το να γυμνάζεσαι, να προσέχεις τη διατροφή και να μην καπνίζεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα στην κάθε μέρα σου. Ακόμα και ΜΙΑ μέρα κάνει διαφορά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Καπνίζω από 15 ετών (2 πακέτα άφιλτρα, και, εδώ και 5-6 χρόνια, 1 πακέτο).
Προσδοκώ να με πάρει κοντά του (απίθανο) ο Κύριος πριν φορέσω σκάφανδρο.
Επιπλέον, ούτε ένας γιατρός δεν μου έχει πει μέχρι σήμερα "Να το κόψεις!"
Το βαρύτερο που μου έχουν πει είναι "Μήπως να το ελαττώνατε;"
(σαρκαστικό γέλιο εκ μέρους μου)
Πάνος Σκουρλέτης
Μήπως τους αγριοκοιτάς και κιοτεύουν;Saliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:25Καπνίζω από 15 ετών (2 πακέτα άφιλτρα, και, εδώ και 5-6 χρόνια, 1 πακέτο).
Ακόμα ΜΙΑ ακόμα μέρα κάνει διαφορά (προς το χειρότερο).micmic έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:15Δεν προσέχεις για να ζήσεις περισσότερα χρόνια, προσέχεις επειδή αισθάνεσαι καλύτερα ΤΩΡΑ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Το να γυμνάζεσαι, να προσέχεις τη διατροφή και να μην καπνίζεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα στην κάθε μέρα σου. Ακόμα και ΜΙΑ μέρα κάνει διαφορά.
Να ζήσω καλύτερα/περισσότερο για ποιόν λόγο;
Πάνω από τα 80 δεν μπορείς να δημιουργήσεις τίποτα.
Βάρος είσαι μόνο - στους άλλους και στον εαυτό σου.
Πάνος Σκουρλέτης
Μπα όχι.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:32Μήπως τους αγριοκοιτάς και κιοτεύουν;Saliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:25Καπνίζω από 15 ετών (2 πακέτα άφιλτρα, και, εδώ και 5-6 χρόνια, 1 πακέτο).
Απλώς αφήνω να φανεί λίγο το εξάσφαιρο.
Πάνος Σκουρλέτης
Καλά. Μήπως τότε πας σε γυναίκες γιατρούς και σε λιγουρεύονται, οπότε σου κάνουνε γλύκες και σου λένε ό,τι θες ν' ακούσεις, μπας και σε βγάλουν ραντεβού μετά;Saliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:37Μπα όχι.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:32Μήπως τους αγριοκοιτάς και κιοτεύουν;Saliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:25Καπνίζω από 15 ετών (2 πακέτα άφιλτρα, και, εδώ και 5-6 χρόνια, 1 πακέτο).
Απλώς αφήνω να φανεί λίγο το εξάσφαιρο.
-
Τα έψηνα στη φωτιά τα μαμούθ που έπιανα.
Με φάβα και κιάντι είναι μούρλια.
Πάνος Σκουρλέτης
Saliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:35Ακόμα ΜΙΑ ακόμα μέρα κάνει διαφορά (προς το χειρότερο).micmic έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:15Δεν προσέχεις για να ζήσεις περισσότερα χρόνια, προσέχεις επειδή αισθάνεσαι καλύτερα ΤΩΡΑ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Το να γυμνάζεσαι, να προσέχεις τη διατροφή και να μην καπνίζεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα στην κάθε μέρα σου. Ακόμα και ΜΙΑ μέρα κάνει διαφορά.

Ρε άντε απο κει χάμω που συμφωνείς κι όλας.nemo έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:46Saliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:35Ακόμα ΜΙΑ ακόμα μέρα κάνει διαφορά (προς το χειρότερο).micmic έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:15
Δεν προσέχεις για να ζήσεις περισσότερα χρόνια, προσέχεις επειδή αισθάνεσαι καλύτερα ΤΩΡΑ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Το να γυμνάζεσαι, να προσέχεις τη διατροφή και να μην καπνίζεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα στην κάθε μέρα σου. Ακόμα και ΜΙΑ μέρα κάνει διαφορά.
Αυτό ακριβώς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για το μπολνταρισμένο μην παίρνεις όρκο. Ρώτα πρώτα τους άλλους. Ειδικά για κάποιον με την δική σου διαύγεια πνεύματος και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα που να απαιτούν συνεχή φροντίδα κλπ.Saliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:35Ακόμα ΜΙΑ ακόμα μέρα κάνει διαφορά (προς το χειρότερο).micmic έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:15Δεν προσέχεις για να ζήσεις περισσότερα χρόνια, προσέχεις επειδή αισθάνεσαι καλύτερα ΤΩΡΑ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Το να γυμνάζεσαι, να προσέχεις τη διατροφή και να μην καπνίζεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα στην κάθε μέρα σου. Ακόμα και ΜΙΑ μέρα κάνει διαφορά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Εντάξει, ως προς αυτό απλώς δεν τους είμαι βάρος (προς το παρόντας που θα'λεγε ο Χέλλης)..
Από οικονομικής απόψεως επίσης - έτσι κι αλλιώς έχω γράψει τα πάντα στις κόρες.
Εντάξει, συμφωνώ. Μόνο στον εαυτό μου είμαι βάρος. Happy?

Πάνος Σκουρλέτης
- taxalata xalasa