Θα φάνε καλά τωρα με τη γουόκ κυβέρνηση του κεντροδεξιού Sorικού Κούλαρου, και την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 14:03Κάποτε ήταν φυσιολογικά αυτά τα θέματα, πλέον κάποιοι που νοητικά ζουν στην Αμερική, τα θεωρούν woke ατζέντα.
Θέματα Έκθεσης Πανελλαδικών 2023
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Θέματα Έκθεσης Πανελλαδικών 2023
κριμα που δεν μπορείς να προσθέσεις memes (ακόμα)
= 160/160

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
τι να εγραψε αραγε?
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό αναρωτιέμαι
φαντάσου τώρα να είσαι βαθμολογητής και να έχεις το γραπτό του αλλά να μην το ξέρεις ότι είναι δικό του
και να έχει γράψει και καλά κι όλας..
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν νομίζω ότι το ζητούμενο είναι να συμφωνήσουν οι μαθητές με το κείμενο, να το σχολιάσουν κριτικά τους ζητάνε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ο φεμινισμός πάει να μονοπωλήσει την κοινωνική προβληματική.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
"Σήμερα, οι νεοφεμινίστριες προτάσσουν διαρκώς ότι οι γυναίκες είναι μια ομάδα θυμάτων, η οποία διατρέχει μονίμως τον κίνδυνο να υποστεί βία κάθε μορφής, όχι διακρίσεις εις βάρος τους αλλά βία, επειδή είναι γυναίκες. Αυτό το νέο ρεύμα εγγράφεται στον δημόσιο διάλογο περί ταυτοτήτων: είμαι γυναίκα, αυτή είναι η ταυτότητά μου. Και αυτομάτως, είμαι θύμα. Είναι τόσο έντονος αυτός ο διάλογος περί θύματος ώστε ενίοτε το να είσαι θύμα γίνεται εύσημο*, πρόκειται για ιδεολογία που εκφράζεται ως “πάθος για θυματοποίηση”»."
Απορώ πως τα βρίσκεις ωραία τα θέματα την στιγμή που αντιμετωπίζεται η γυναίκα σαν θύμα. Επίσης αμφιβάλλω κατά πόσο μπορεί να αντιμετωπίσει κριτικά ένας 18χρονος μια τέτοια δήλωση. Είμαι σίγουρος ότι απλά θα συμφωνήσει χωρίς πολλά πολλά κι αυτό είναι πρόβλημα.
Να ξέρεις ότι αυτά υποστηρίζουν και όσοι λένε " φορούσε κοντή φούστα", " τα θελε ο κώλος της" κτλ. Ο ακροδεξιός συντηρητικός οχετός δηλαδή.
Πολύ ρομαντικά τα βλέπεις τα πράγματα. Καθώς ξέρεις καλύτερα απ' εμένα, οι εξετάσεις στην έκθεση είναι θέμα τεχνικής, που διδάσκεται, και όχι απόψεων του μαθητή.xioni έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:28"Σήμερα, οι νεοφεμινίστριες προτάσσουν διαρκώς ότι οι γυναίκες είναι μια ομάδα θυμάτων, η οποία διατρέχει μονίμως τον κίνδυνο να υποστεί βία κάθε μορφής, όχι διακρίσεις εις βάρος τους αλλά βία, επειδή είναι γυναίκες. Αυτό το νέο ρεύμα εγγράφεται στον δημόσιο διάλογο περί ταυτοτήτων: είμαι γυναίκα, αυτή είναι η ταυτότητά μου. Και αυτομάτως, είμαι θύμα. Είναι τόσο έντονος αυτός ο διάλογος περί θύματος ώστε ενίοτε το να είσαι θύμα γίνεται εύσημο*, πρόκειται για ιδεολογία που εκφράζεται ως “πάθος για θυματοποίηση”»."
Απορώ που τα βρίσκεις ωραία τα θέματα την στιγμή που αντιμετωπίζεται η γυναίκα σαν θύμα. Επίσης αμφιβάλλω κατά πόσο μπορεί να αντιμετωπίσει κριτικά ένας 18χρονος μια τέτοια δήλωση. Είμαι σίγουρος ότι απλά θα συμφωνήσει χωρίς πολλά πολλά κι αυτό είναι πρόβλημα.
Να ξέρεις ότι αυτά υποστηρίζουν και όσοι λένε " φορούσε κοντή φούστα", " τα θελε ο κώλος της" κτλ. Ο ακροδεξιός συντηρητικός οχετός δηλαδή.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Θα την φάτε όλη την woke ατζέντα από την κεντροδεξιοαριστερή κυβέρνηση Μητσοτάκη. Άντε και επόμενο θέμα η αξιολόγηση του manspreading. 

-
Aυτο ειναι για του χρονου.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 11:09ντάξει, αφου δεν πέταξαν μέσα και τίποτα τραβέλια τυχεροί είμαστε
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μόνο στο δεύτερο κείμενο κατατίθεται μια κριτική για ένα συγκεκριμένο ρεύμα, ως άποψη μιας διάσημης φεμινίστριας, χωρίς όμως να ακυρώνεται η κινηματική αξία του φεμινισμού γενικά. Και μόνο που τα θέματα φέρνουν στην ατζέντα της συζήτησης βασικές έννοιες γύρω από τον φεμινισμό και τα φύλα (τοξική αρρενωπότητα, πατριαρχία, ταυτότητα φύλου) είναι μια νίκη της προοδευτικής κοινωνικής σκέψης. Εμείς δεν θυμάμαι να είχαμε τέτοια πράγματα στην διδακτέα ύλη ή τουλάχιστον δεν μας τα δίδασκαν.Green Dragon έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:38Τα θέματα δεν είναι woke, αντιθέτως ασκείται λογική κριτική στις παπαριές αυτές.
Κλάψε τώρα.
Πάρε και Αλέξανδρο που έγινε Μέγας, κυρίως λόγω αντιρατσισμού όπως μας λένε τα σχολικά βιβλία του "σκληρού" δεξιού καθεστώτος της χώρας.

Αλιόσα @ «Κατασκευάζεται» ένας νέος, κυνικός λαός, μηδενικής εθνικής μνήμης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023 «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023»
από SeaHawk » 24 Μαρ 2025, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Μαρ 2025, 20:25
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
21 Αύγ 2024, 23:04
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζει το μάτι μου στα θέματα του φόρουμ
από hellegennes » 09 Σεπ 2024, 23:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
19 Νοέμ 2024, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-