Συνβουλή προς νέους...
Re: Συνβουλή προς νέους...
Απαντάει στον εαυτό του ο άλλος ο άεργος...
BOOMER έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:03Η μεγάλη αντικατάσταση ήταν η μείωση των ψεκοΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και η αύξηση των ανθρώπων ,από τότε που ο Αλέξης χρησιμοποίησε ως υποστηρικτές τους λυγδοαρουραίους των παταριών. Ε ,τώρα που φαλήρισε ο ροζ θίασος ,θα ξαναρχίσεις τον ρατσιστικό λόγο ,ψάχνοντας για νέα θύματα. Αλήθεια εκείνη η ταλαίπωρη (τι ειρωνία που ως ταλαίπωρος γράφει συγκροτημένος ιατρός) ,που έγραφε ως Ιφιδα και την είχες χρησιμοποιήσει σαν εκφωνήτρια ,τι να κάνει άραγε;Αρίστος έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:58Η αληθεια ειναι οτι προσφατα φιλος μου πηγε στη Σαουδικη Αραβια και σαν υπαλληλος σε εταιρεια επικοινωνιας πηρε 10.000 ευρω μισθο, χρηση πολυτελους αυτοκινητου και μπονους.
Στην Ελλαδα δουλευοντας περισσοτερες ωρες δεν εξασφαλιζε ουτε χιλια ευρω.
Πολυ δυσκολα θα κρατησει η Ελλαδα τους νεους της σε νεα οικονομικη κριση και αυτο ειναι το ζητουμενο για μια κλικα που θελει να υπαρξει μειωση του ελληνικου πληθυσμου και αυξηση του ισλαμικου.
Η Μεγαλη Αντικαστασταση δηλαδη.
.
Γιατι δεν την ρωτας εσυ τι κανει, εγω δεν τοποθετησα κανενα σε καμια υπηρεσια, οι αποφασεις ηταν συλλογικες, ηγεσια δεν υπηρχε και ολοι βοηθουσαμε εθελοντικα, εγω μεχρι αφισοκολληση εκανα.
.
η αντικατασταση πληθυσμου δεν ειναι συνωμοσία -συμβαινει σημερα
μια βολτα σε επιχειρησεις και ξενοδοχεια θα σας πείσει οταν δειτε την αναλογια λευκων και
σκουροχρωμων με χαμηλους μισθους και ανασφαλιστους -και που επιτηδες δεν υπαρχει κανενας ελεγχος
απο την πολιτεια
μια βολτα σε επιχειρησεις και ξενοδοχεια θα σας πείσει οταν δειτε την αναλογια λευκων και
σκουροχρωμων με χαμηλους μισθους και ανασφαλιστους -και που επιτηδες δεν υπαρχει κανενας ελεγχος
απο την πολιτεια
τσουτσεκι πολυπροφιλο
μην κανεις τον πατριωτη
εδω θα τρως τον ανανα
στην ευκαιρια την πρωτη
απ την συλλογη μου "πηδουληνι και δε(ρ)νει"
μην κανεις τον πατριωτη
εδω θα τρως τον ανανα
στην ευκαιρια την πρωτη
απ την συλλογη μου "πηδουληνι και δε(ρ)νει"
nemo έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:11η αντικατασταση πληθυσμου δεν ειναι συνωμοσία -συμβαινει σημερα
απο την πολιτεια
Και επισημα ειναι πλεον η πολιτικη της Νεας Ταξης.
Τζέιν Φόντα: Να μπουν φυλακή όλοι οι λευκοί άνδρες
.
- taxalata xalasa
Είμαστε δημοκράτες. Αφού το 24% αποφασίζει να γίνει αντικατάσταση, ποιοι είμαστε εμείς να τους πούμε όχι; Πανω απ όλα η τηλεδημοκρατία...Αρίστος έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:58Η αληθεια ειναι οτι προσφατα φιλος μου πηγε στη Σαουδικη Αραβια και σαν υπαλληλος σε εταιρεια επικοινωνιας πηρε 10.000 ευρω μισθο, χρηση πολυτελους αυτοκινητου και μπονους.
Πολυ δυσκολα θα κρατησει η Ελλαδα τους νεους της σε νεα οικονομικη κριση και αυτο ειναι το ζητουμενο για μια κλικα που θελει να υπαρξει μειωση του ελληνικου πληθυσμου και αυξηση του ισλαμικου.
.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Μαθηματικός; Και πόσα βγάζει κι από που;Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:59taxalata xalasa γιατί βγάζεις τέτοια χολή, ρε μαν; Η κόρη μου είναι 26 χρονών, μαθηματικός, και τα πηγαίνει μια χαρά. Και αυτό που της αρέσει κάνει και όσα χρήματα θέλει βγάζει και ζωάρα κάνει.
- taxalata xalasa
Αμ αν ήσαντε ΗΠΕ θα υπήρχε και αντίστοιχο FBI να μαγκώσει τα λαμόγια που παριστάνουν το γκοβέρνο...
Αυτο το χάλι είναι Ξενωμένες Πολιτείες Ευρώπης.
taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:13Είμαστε δημοκράτες. Αφού το 24% αποφασίζει να γίνει αντικατάσταση, ποιοι είμαστε εμείς να τους πούμε όχι; Πανω απ όλα η τηλεδημοκρατία...Αρίστος έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:58Η αληθεια ειναι οτι προσφατα φιλος μου πηγε στη Σαουδικη Αραβια και σαν υπαλληλος σε εταιρεια επικοινωνιας πηρε 10.000 ευρω μισθο, χρηση πολυτελους αυτοκινητου και μπονους.
.
Δεν υπαρχει μονο αντικατασταση πληθυσμου, υπαρχει και στοχευμενη μεταφορα εισοδηματος απο τις τσεπες των Ελληνων στους διαφορους κατα συρροην ληστες διαφορων αλλοδαπων μαφιων, γι' αυτο και η προκλητικα ηπια αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας των μεταναστων γενικοτερα στην ΕΕ με αποτελεσμα να γινουν κρατος εν κρατει οι διαφορες αλλοδαπες μαφιες ακομη και μεσα στην Αγγλια και τη Σουηδια. Η μεταφορα αυτη εισοδηματος θα εξασφαλισει τους πορους ωστε να αναπτυξουν οι μαφιες αυτες επιχειρηματικοτητα (με τα εσοδα των ληστειων και χρηση μπροστινων) ωστε στο μελλον να γινουν και μελη της αστικης ταξης των δυτικων χωρων.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Ιουν 2023, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βγάζει όσα θέλει, ανάλογα με το πόσα μαθήματα επιλέγει να βάλει στο καθημερινό πρόγραμμά της. Περισσότερα από μένα, πάντως, και είμαι μάλλον υψηλόμισθος.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:16Μαθηματικός; Και πόσα βγάζει κι από που;Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:59taxalata xalasa γιατί βγάζεις τέτοια χολή, ρε μαν; Η κόρη μου είναι 26 χρονών, μαθηματικός, και τα πηγαίνει μια χαρά. Και αυτό που της αρέσει κάνει και όσα χρήματα θέλει βγάζει και ζωάρα κάνει.
- taxalata xalasa
Κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές;Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:19Βγάζει όσα θέλει, ανάλογα με το πόσα μαθήματα επιλέγει να βάλει στο καθημερινό πρόγραμμά της. Περισσότερα από μένα, πάντως, και είμαι μάλλον υψηλόμισθος.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:16Μαθηματικός; Και πόσα βγάζει κι από που;Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:59taxalata xalasa γιατί βγάζεις τέτοια χολή, ρε μαν; Η κόρη μου είναι 26 χρονών, μαθηματικός, και τα πηγαίνει μια χαρά. Και αυτό που της αρέσει κάνει και όσα χρήματα θέλει βγάζει και ζωάρα κάνει.
Ναι.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:20Κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές;
Να πω κι εγώ την γνώμη μου, αν μου επιτρέπετε.
Ο μεγάλος μου γιος, είναι προγραμματιστής. Μέχρι πρότινος δούλευε για μια Αμερικανική εταιρεία πάνω σε ένα πρότζεκτ και οι αμοιβες του ήσαν πολύ πάνω απ'τα εδώ δεδομένα. Το λέω αυτό γιατί είχε δουλέψει στο παρελθον και με κανα-δυο Ελληνικές και χαϊρι μισθολογικό δεν είδε. Τώρα κάνει μαθήματα προγραμματισμού διαδικτυακά σε Αυστριακούς και Γερμανούς. Στο σημείο αυτό να πω, οτι μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Εννοείται πως αν βρει κάτι πολύ καλό εκτός Ελλάδας στο αντικείμενό του που να απαιτείται η φυσική παρουσία, έχει γίνει Λούης και πολύ καλά θα κάνει.
Εξυπακούεται πως στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο μικρός. Το καλλίτερο δυνατό θα κάνουν για τη ζωή τους. Τώρα κάτι μαλακίες περί ανθελλήνων και ριψάσπιδων τις ακούω βερεσέ. Θενκ γιου.
Ο μεγάλος μου γιος, είναι προγραμματιστής. Μέχρι πρότινος δούλευε για μια Αμερικανική εταιρεία πάνω σε ένα πρότζεκτ και οι αμοιβες του ήσαν πολύ πάνω απ'τα εδώ δεδομένα. Το λέω αυτό γιατί είχε δουλέψει στο παρελθον και με κανα-δυο Ελληνικές και χαϊρι μισθολογικό δεν είδε. Τώρα κάνει μαθήματα προγραμματισμού διαδικτυακά σε Αυστριακούς και Γερμανούς. Στο σημείο αυτό να πω, οτι μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Εννοείται πως αν βρει κάτι πολύ καλό εκτός Ελλάδας στο αντικείμενό του που να απαιτείται η φυσική παρουσία, έχει γίνει Λούης και πολύ καλά θα κάνει.
Εξυπακούεται πως στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο μικρός. Το καλλίτερο δυνατό θα κάνουν για τη ζωή τους. Τώρα κάτι μαλακίες περί ανθελλήνων και ριψάσπιδων τις ακούω βερεσέ. Θενκ γιου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά και στις ΗΠΑ εκατομμύρια Αμερικανοί διαμαρτύρονται για καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, ισχυρίζονται βασικά ότι παρακολουθούνται έχουν μπει σε μαύρη λίστα, επειδή εκφράζονται κατά του βαθέος κράτους.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:17Αμ αν ήσαντε ΗΠΕ θα υπήρχε και αντίστοιχο FBI να μαγκώσει τα λαμόγια που παριστάνουν το γκοβέρνο...
Αυτο το χάλι είναι Ξενωμένες Πολιτείες Ευρώπης.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πάντως η φύση της δουλειάς του του επιτρέπει να δουλέψει άνετα και από εδώ για ξένες εταιρείες. Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεσαι Ελλάδα και να παίρνεις μισθό εξωτερικού.Πασιφάη έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:22Να πω κι εγώ την γνώμη μου, αν μου επιτρέπετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση 60% η Καμαλα στους νέους 18-34 ετων
από Libre arbitre » 27 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Διεθνής πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2490 Προβολές
-