Συνβουλή προς νέους...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Συνβουλή προς νέους...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 02 Ιουν 2023, 20:07

Απαντάει στον εαυτό του ο άλλος ο άεργος...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Ιουν 2023, 20:08

BOOMER έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:03
Αρίστος έγραψε:
02 Ιουν 2023, 19:58
Η αληθεια ειναι οτι προσφατα φιλος μου πηγε στη Σαουδικη Αραβια και σαν υπαλληλος σε εταιρεια επικοινωνιας πηρε 10.000 ευρω μισθο, χρηση πολυτελους αυτοκινητου και μπονους.

Στην Ελλαδα δουλευοντας περισσοτερες ωρες δεν εξασφαλιζε ουτε χιλια ευρω.

Πολυ δυσκολα θα κρατησει η Ελλαδα τους νεους της σε νεα οικονομικη κριση και αυτο ειναι το ζητουμενο για μια κλικα που θελει να υπαρξει μειωση του ελληνικου πληθυσμου και αυξηση του ισλαμικου.

Η Μεγαλη Αντικαστασταση δηλαδη.

.
Η μεγάλη αντικατάσταση ήταν η μείωση των ψεκοΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και η αύξηση των ανθρώπων ,από τότε που ο Αλέξης χρησιμοποίησε ως υποστηρικτές τους λυγδοαρουραίους των παταριών. Ε ,τώρα που φαλήρισε ο ροζ θίασος ,θα ξαναρχίσεις τον ρατσιστικό λόγο ,ψάχνοντας για νέα θύματα. Αλήθεια εκείνη η ταλαίπωρη (τι ειρωνία που ως ταλαίπωρος γράφει συγκροτημένος ιατρός) ,που έγραφε ως Ιφιδα και την είχες χρησιμοποιήσει σαν εκφωνήτρια ,τι να κάνει άραγε;

Γιατι δεν την ρωτας εσυ τι κανει, εγω δεν τοποθετησα κανενα σε καμια υπηρεσια, οι αποφασεις ηταν συλλογικες, ηγεσια δεν υπηρχε και ολοι βοηθουσαμε εθελοντικα, εγω μεχρι αφισοκολληση εκανα.

.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 02 Ιουν 2023, 20:11

η αντικατασταση πληθυσμου δεν ειναι συνωμοσία -συμβαινει σημερα
μια βολτα σε επιχειρησεις και ξενοδοχεια θα σας πείσει οταν δειτε την αναλογια λευκων και
σκουροχρωμων με χαμηλους μισθους και ανασφαλιστους -και που επιτηδες δεν υπαρχει κανενας ελεγχος
απο την πολιτεια

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 02 Ιουν 2023, 20:11

τσουτσεκι πολυπροφιλο
μην κανεις τον πατριωτη
εδω θα τρως τον ανανα
στην ευκαιρια την πρωτη

απ την συλλογη μου "πηδουληνι και δε(ρ)νει"

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Ιουν 2023, 20:13

nemo έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:11
η αντικατασταση πληθυσμου δεν ειναι συνωμοσία -συμβαινει σημερα
μια βολτα σε επιχειρησεις και ξενοδοχεια θα σας πείσει οταν δειτε την αναλογια λευκων και
σκουροχρωμων με χαμηλους μισθους και ανασφαλιστους -και που επιτηδες δεν υπαρχει κανενας ελεγχος
απο την πολιτεια

Και επισημα ειναι πλεον η πολιτικη της Νεας Ταξης.

Τζέιν Φόντα: Να μπουν φυλακή όλοι οι λευκοί άνδρες

.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Ιουν 2023, 20:13

Αρίστος έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι προσφατα φιλος μου πηγε στη Σαουδικη Αραβια και σαν υπαλληλος σε εταιρεια επικοινωνιας πηρε 10.000 ευρω μισθο, χρηση πολυτελους αυτοκινητου και μπονους.

Πολυ δυσκολα θα κρατησει η Ελλαδα τους νεους της σε νεα οικονομικη κριση και αυτο ειναι το ζητουμενο για μια κλικα που θελει να υπαρξει μειωση του ελληνικου πληθυσμου και αυξηση του ισλαμικου.

.
Είμαστε δημοκράτες. Αφού το 24% αποφασίζει να γίνει αντικατάσταση, ποιοι είμαστε εμείς να τους πούμε όχι; Πανω απ όλα η τηλεδημοκρατία... :lol:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Ιουν 2023, 20:16

Ναύτης έγραψε:
02 Ιουν 2023, 19:59
taxalata xalasa γιατί βγάζεις τέτοια χολή, ρε μαν; Η κόρη μου είναι 26 χρονών, μαθηματικός, και τα πηγαίνει μια χαρά. Και αυτό που της αρέσει κάνει και όσα χρήματα θέλει βγάζει και ζωάρα κάνει.
Μαθηματικός; Και πόσα βγάζει κι από που;

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Ιουν 2023, 20:17

Antares έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:00
Αν δούμε τον χώρο σαν Ενωμένες Πολιτείες Ευρώπης δεν είναι καν μετανάστευση. Μακάρι να γίνει.
Είναι κινητικότητα. Θα έπρεπε βέβαια να έρχονταν και σε εμάς.
Αμ αν ήσαντε ΗΠΕ θα υπήρχε και αντίστοιχο FBI να μαγκώσει τα λαμόγια που παριστάνουν το γκοβέρνο...

Αυτο το χάλι είναι Ξενωμένες Πολιτείες Ευρώπης.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Ιουν 2023, 20:18

taxalata xalasa έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:13
Αρίστος έγραψε:

.
Είμαστε δημοκράτες. Αφού το 24% αποφασίζει να γίνει αντικατάσταση, ποιοι είμαστε εμείς να τους πούμε όχι; Πανω απ όλα η τηλεδημοκρατία... :lol:

Δεν υπαρχει μονο αντικατασταση πληθυσμου, υπαρχει και στοχευμενη μεταφορα εισοδηματος απο τις τσεπες των Ελληνων στους διαφορους κατα συρροην ληστες διαφορων αλλοδαπων μαφιων, γι' αυτο και η προκλητικα ηπια αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας των μεταναστων γενικοτερα στην ΕΕ με αποτελεσμα να γινουν κρατος εν κρατει οι διαφορες αλλοδαπες μαφιες ακομη και μεσα στην Αγγλια και τη Σουηδια. Η μεταφορα αυτη εισοδηματος θα εξασφαλισει τους πορους ωστε να αναπτυξουν οι μαφιες αυτες επιχειρηματικοτητα (με τα εσοδα των ληστειων και χρηση μπροστινων) ωστε στο μελλον να γινουν και μελη της αστικης ταξης των δυτικων χωρων.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Ιουν 2023, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 02 Ιουν 2023, 20:19

taxalata xalasa έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:16
Ναύτης έγραψε:
taxalata xalasa γιατί βγάζεις τέτοια χολή, ρε μαν; Η κόρη μου είναι 26 χρονών, μαθηματικός, και τα πηγαίνει μια χαρά. Και αυτό που της αρέσει κάνει και όσα χρήματα θέλει βγάζει και ζωάρα κάνει.
Βγάζει όσα θέλει, ανάλογα με το πόσα μαθήματα επιλέγει να βάλει στο καθημερινό πρόγραμμά της. Περισσότερα από μένα, πάντως, και είμαι μάλλον υψηλόμισθος.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Ιουν 2023, 20:20

Ναύτης έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:19
taxalata xalasa έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Βγάζει όσα θέλει, ανάλογα με το πόσα μαθήματα επιλέγει να βάλει στο καθημερινό πρόγραμμά της. Περισσότερα από μένα, πάντως, και είμαι μάλλον υψηλόμισθος.
Κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές;

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 02 Ιουν 2023, 20:21

taxalata xalasa έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:20
Ναύτης έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:19
taxalata xalasa έγραψε:

Κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές;
Ναι.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιουν 2023, 20:22

Να πω κι εγώ την γνώμη μου, αν μου επιτρέπετε.
Ο μεγάλος μου γιος, είναι προγραμματιστής. Μέχρι πρότινος δούλευε για μια Αμερικανική εταιρεία πάνω σε ένα πρότζεκτ και οι αμοιβες του ήσαν πολύ πάνω απ'τα εδώ δεδομένα. Το λέω αυτό γιατί είχε δουλέψει στο παρελθον και με κανα-δυο Ελληνικές και χαϊρι μισθολογικό δεν είδε. Τώρα κάνει μαθήματα προγραμματισμού διαδικτυακά σε Αυστριακούς και Γερμανούς. Στο σημείο αυτό να πω, οτι μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Εννοείται πως αν βρει κάτι πολύ καλό εκτός Ελλάδας στο αντικείμενό του που να απαιτείται η φυσική παρουσία, έχει γίνει Λούης και πολύ καλά θα κάνει.
Εξυπακούεται πως στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο μικρός. Το καλλίτερο δυνατό θα κάνουν για τη ζωή τους. Τώρα κάτι μαλακίες περί ανθελλήνων και ριψάσπιδων τις ακούω βερεσέ. Θενκ γιου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 02 Ιουν 2023, 20:24

taxalata xalasa έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:17
Αμ αν ήσαντε ΗΠΕ θα υπήρχε και αντίστοιχο FBI να μαγκώσει τα λαμόγια που παριστάνουν το γκοβέρνο...

Αυτο το χάλι είναι Ξενωμένες Πολιτείες Ευρώπης.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά και στις ΗΠΑ εκατομμύρια Αμερικανοί διαμαρτύρονται για καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, ισχυρίζονται βασικά ότι παρακολουθούνται έχουν μπει σε μαύρη λίστα, επειδή εκφράζονται κατά του βαθέος κράτους.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 02 Ιουν 2023, 20:25

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιουν 2023, 20:22
Να πω κι εγώ την γνώμη μου, αν μου επιτρέπετε.
Ο μεγάλος μου γιος, είναι προγραμματιστής. Μέχρι πρότινος δούλευε για μια Αμερικανική εταιρεία πάνω σε ένα πρότζεκτ και οι αμοιβες του ήσαν πολύ πάνω απ'τα εδώ δεδομένα. Το λέω αυτό γιατί είχε δουλέψει στο παρελθον και με κανα-δυο Ελληνικές και χαϊρι μισθολογικό δεν είδε. Τώρα κάνει μαθήματα προγραμματισμού διαδικτυακά σε Αυστριακούς και Γερμανούς. Στο σημείο αυτό να πω, οτι μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Εννοείται πως αν βρει κάτι πολύ καλό εκτός Ελλάδας στο αντικείμενό του που να απαιτείται η φυσική παρουσία, έχει γίνει Λούης και πολύ καλά θα κάνει.
Εξυπακούεται πως στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο μικρός. Το καλλίτερο δυνατό θα κάνουν για τη ζωή τους. Τώρα κάτι μαλακίες περί ανθελλήνων και ριψάσπιδων τις ακούω βερεσέ. Θενκ γιου.
Πάντως η φύση της δουλειάς του του επιτρέπει να δουλέψει άνετα και από εδώ για ξένες εταιρείες. Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεσαι Ελλάδα και να παίρνεις μισθό εξωτερικού.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών