Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις. Εγώ δεν βγάζω ούτε στο αμάξι το σακάκι, και δεν με ενδιαφέρει αν τσαλακωθεί, είναι μέρος της διαδικασίας, φοβάται μην του τσαλακωθεί όποιος φοράει σακάκι μόνο σε γάμους. Ας τσαλακωθεί. Με την ίδια λογική βάζω πράγματα στις τσέπες του, όπως γυαλιά, ταυτότητα, κινητό, κ.λπ.. Το μόνο που επιβάλεται είναι να ξεκουμπώνεσαι όταν κάθεσαι, και να κουμπώνεσαι όταν σηκώνεσαι, αλλά αυτό αν είσαι σε γραφείο που κάθε δέκα λεφτά τρέχεις στο φωτοτυπικό, καταργείται.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 00:36Καραμπαμπα μάθε του μπαλιτσαhellegennes έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 23:57Δεν είναι ένα ρούχο, είναι διαφορετικά κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν διαφορετικά. Δεν είναι στολή. Μόνο στις στολές γίνεται αυτό που λες.
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ότι θέλουμε κάνουμε, οπότε θέλουμε το βγάζουμε το σακάκι, και όσο τυρί τριμμένο θα βάζουμε στα μακαρόνια, αμάν πχια 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Ούτε όταν (τον) τρως;Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:29Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 00:36Καραμπαμπα μάθε του μπαλιτσαhellegennes έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 23:57Δεν είναι ένα ρούχο, είναι διαφορετικά κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν διαφορετικά. Δεν είναι στολή. Μόνο στις στολές γίνεται αυτό που λες.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Όχι ολα όμως, απλά τράβαμε από κάτω μέχρι να πέσει το ύψος του βουνού και να φτάνει μέχρι τη μέση.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 01:55Εντάξει κάδος για άπλυτα είναι μια αχρείαστη υπερβολή, απλά θέλει σύνεση τα άπλυτα να είναι πεταμένα στην ίδια γωνία και όταν το βουνό φτάσει μέχρι τους ώμους είναι σημάδι πως πρέπει να πλυθούνenaon έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 01:47και τα πετάει και στο πατωμα, κατω απο το κρεβατι θα εχει κουτια απο πίτσες. Να παρει πρώτα καδο για τα απλυτα, και μετα βλεπεις αν αξιζει να αναθεωρίσεις.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 01:43Ευτυχώς σε απέρριψα, πωπω τι γλίτωσα, είναι ανυπόφορο η άλλη να σε θεωρεί άχρηστο ότι δεν μπορείς μόνος σου ούτε τα ρούχα σου να πλύνεις
Αυτά δεν έχουν ενδυματολογικούς κανόνες, λειτουργούν αυθορμήτως.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:43Ούτε όταν (τον) τρως;Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:29Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις.

ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:47Αυτά δεν έχουν ενδυματολογικούς κανόνες, λειτουργούν αυθορμήτως.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:43Ούτε όταν (τον) τρως;Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:29Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις.

- hellegennes
Αυτά είναι Ράντομ ψυχαναγκαστικοί κανόνες που δεν έχουν να κάνουν με μόδα και στυλ.Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:29Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις. Εγώ δεν βγάζω ούτε στο αμάξι το σακάκι, και δεν με ενδιαφέρει αν τσαλακωθεί, είναι μέρος της διαδικασίας, φοβάται μην του τσαλακωθεί όποιος φοράει σακάκι μόνο σε γάμους. Ας τσαλακωθεί. Με την ίδια λογική βάζω πράγματα στις τσέπες του, όπως γυαλιά, ταυτότητα, κινητό, κ.λπ.. Το μόνο που επιβάλεται είναι να ξεκουμπώνεσαι όταν κάθεσαι, και να κουμπώνεσαι όταν σηκώνεσαι, αλλά αυτό αν είσαι σε γραφείο που κάθε δέκα λεφτά τρέχεις στο φωτοτυπικό, καταργείται.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 00:36Καραμπαμπα μάθε του μπαλιτσαhellegennes έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 23:57Δεν είναι ένα ρούχο, είναι διαφορετικά κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν διαφορετικά. Δεν είναι στολή. Μόνο στις στολές γίνεται αυτό που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επιβεβαιώνω.Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:29Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις. Εγώ δεν βγάζω ούτε στο αμάξι το σακάκι, και δεν με ενδιαφέρει αν τσαλακωθεί, είναι μέρος της διαδικασίας, φοβάται μην του τσαλακωθεί όποιος φοράει σακάκι μόνο σε γάμους. Ας τσαλακωθεί. Με την ίδια λογική βάζω πράγματα στις τσέπες του, όπως γυαλιά, ταυτότητα, κινητό, κ.λπ.. Το μόνο που επιβάλεται είναι να ξεκουμπώνεσαι όταν κάθεσαι, και να κουμπώνεσαι όταν σηκώνεσαι, αλλά αυτό αν είσαι σε γραφείο που κάθε δέκα λεφτά τρέχεις στο φωτοτυπικό, καταργείται.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 00:36hellegennes έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 23:57Δεν είναι ένα ρούχο, είναι διαφορετικά κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν διαφορετικά. Δεν είναι στολή. Μόνο στις στολές γίνεται αυτό που λες.
Καραμπαμπα μάθε του μπαλιτσα
Έχω δει τον Καράμπαμπα να παίζει ΚΑΙ μπαλίτσα με κοστουμιά. Άψογος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δίκασε ο αρχηγός
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Βγάλτα παιδί μου να πάρεις αέρα κι έσκασεςenterprise-psi έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:37Ότι θέλουμε κάνουμε, οπότε θέλουμε το βγάζουμε το σακάκι, και όσο τυρί τριμμένο θα βάζουμε στα μακαρόνια, αμάν πχια

Και στα δικά μου μακαρόνια φουλ τυρί, ευχαριστώ

Συμφωνώ, άλλωστε στο Κατάρ πηγαίνουν και με τις σαγιονάρες εκατομμυριούχοι στο μέγαρο. Κανένα πρόβλημα.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:51Αυτά είναι Ράντομ ψυχαναγκαστικοί κανόνες που δεν έχουν να κάνουν με μόδα και στυλ.Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:29Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις. Εγώ δεν βγάζω ούτε στο αμάξι το σακάκι, και δεν με ενδιαφέρει αν τσαλακωθεί, είναι μέρος της διαδικασίας, φοβάται μην του τσαλακωθεί όποιος φοράει σακάκι μόνο σε γάμους. Ας τσαλακωθεί. Με την ίδια λογική βάζω πράγματα στις τσέπες του, όπως γυαλιά, ταυτότητα, κινητό, κ.λπ.. Το μόνο που επιβάλεται είναι να ξεκουμπώνεσαι όταν κάθεσαι, και να κουμπώνεσαι όταν σηκώνεσαι, αλλά αυτό αν είσαι σε γραφείο που κάθε δέκα λεφτά τρέχεις στο φωτοτυπικό, καταργείται.
Και μιας και σε βρήκα αρχηγέ μου, πες μου. Για ζέστη καλύτερα είναι το super 150s cool wool σκετο η ανάμεικτο με Κασμίρι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:54Επιβεβαιώνω.Karambabas έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 17:29Κοστούμι λέγεται και πάει πακέτο. Αν δεν είναι κοστούμι και έχεις συνδυάσει παντελόνι, πουκάμισο, και σακάκι, το σακάκι δεν βγαίνει παρά μόνο για να κάτσεις στη λεκάνη της τουαλέτας, ή να την ξεβουλώσεις. Εγώ δεν βγάζω ούτε στο αμάξι το σακάκι, και δεν με ενδιαφέρει αν τσαλακωθεί, είναι μέρος της διαδικασίας, φοβάται μην του τσαλακωθεί όποιος φοράει σακάκι μόνο σε γάμους. Ας τσαλακωθεί. Με την ίδια λογική βάζω πράγματα στις τσέπες του, όπως γυαλιά, ταυτότητα, κινητό, κ.λπ.. Το μόνο που επιβάλεται είναι να ξεκουμπώνεσαι όταν κάθεσαι, και να κουμπώνεσαι όταν σηκώνεσαι, αλλά αυτό αν είσαι σε γραφείο που κάθε δέκα λεφτά τρέχεις στο φωτοτυπικό, καταργείται.
Έχω δει τον Καράμπαμπα να παίζει ΚΑΙ μπαλίτσα με κοστουμιά. Άψογος.

καλυτερα μην βαλει παντόφλες, θα επισκιασει τον γαμπρό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
Σήμερα, 09:46
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-