Πού θα πάμε φέτος διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- kongrosian
Re: Πού θα πάμε φέτος διακοπές
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ
Δεν έχω διακοπές, είμαι σε καινούριο πόστο, και δεν έχω καιρό. Τριήμερα θα κάνω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Δεν πάω πουθενά πουθενά πουθενά εδώ θα μείνω !
-
Ένα είναι το μέρος:

-
Όνειρο ζωής, τύπε.
Θέλω να πάω και γω, να παντρευτώ σε μια εκκλησία με παπά τον Έλβις, μια ξανθιά μιλφάρα με πλαστικά βυζιά, όπως έλεγε ο άλλος τύπος σε ένα άλλο θέμα.
Να ποντάρω σαν να μην υπάρχει αύριο, να τρώω και να πίνω στους μπουφέδες, να παρακολουθήσω σόου, συναυλίες και αγώνες πυγμαχίας... Τα πάντα όλα, μέχρι να με κηρύξουν ανεπιθύμητο στην πολιτεία και να με καταραστεί κάποιος Ινδιάνος ιδιοκτήτης καζίνο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σου δώσανε έναν μήνα διακοπές το καλοκαίρι, τύπε;Hunkar Begendi έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 11:40Δύο εβδομάδες Ιούλιο και δύο εβδομάδες Αύγουστο. (Δεν πήρα ούτε μέρα άδεια φέτος)
Ιούλιο Πευκοχώρι, Ν. Μαρμαρά, Πόρτο Κουφό, Σάρτη, Αμμουλιανή.
Αύγουστο Θάσο, Σαμοθράκη, Λήμνο.
Μήπως δεν σε πολυσυμπαθούν στην δουλειά;
Dein Herz, meine Gier
Το Πόρτο Κουφό, τορωνη, συκιά είναι για οικογένειες ενώ Σαρτη-μαρμαρας για ζευγαράκια
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- taxalata xalasa
Εχω ξαναπάει αλλα δεν παντρευτηκα με παπα τον Ελβις, μια ξανθιά μιλφάρα με πλαστικά βυζιά, όπως έλεγε ο άλλος τύπος σε ένα άλλο θέμα.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:25Όνειρο ζωής, τύπε.
Θέλω να πάω και γω, να παντρευτώ σε μια εκκλησία με παπά τον Έλβις, μια ξανθιά μιλφάρα με πλαστικά βυζιά, όπως έλεγε ο άλλος τύπος σε ένα άλλο θέμα.
Να ποντάρω σαν να μην υπάρχει αύριο, να τρώω και να πίνω στους μπουφέδες, να παρακολουθήσω σόου, συναυλίες και αγώνες πυγμαχίας... Τα πάντα όλα, μέχρι να με κηρύξουν ανεπιθύμητο στην πολιτεία και να με καταραστεί κάποιος Ινδιάνος ιδιοκτήτης καζίνο.
Adults Disneyland!

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ευκαιρία να το κάνεις τώρα, δικέ μου!taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:28Εχω ξαναπάει αλλα δεν παντρευτηκα με παπα τον Ελβις, μια ξανθιά μιλφάρα με πλαστικά βυζιά, όπως έλεγε ο άλλος τύπος σε ένα άλλο θέμα.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:25Όνειρο ζωής, τύπε.
Adults Disneyland!
Dein Herz, meine Gier
- Hector Buas
Κόφτο, σε χαλάει...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:28...
Εχω ξαναπάει αλλα δεν παντρευτηκα με παπα τον Ελβις, μια ξανθιά μιλφάρα με πλαστικά βυζιά, όπως έλεγε ο άλλος τύπος σε ένα άλλο θέμα.
Adults Disneyland!
Και ξοδεύεις άδικα και το χαρτζηλίκι που σου δίνει η μάνα σου...
- taxalata xalasa
Μπούα! άϊντε να δεις αν έρχομαι ρε Ti budallaHector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:30Κόφτο, σε χαλάει...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:28...
Εχω ξαναπάει αλλα δεν παντρευτηκα με παπα τον Ελβις, μια ξανθιά μιλφάρα με πλαστικά βυζιά, όπως έλεγε ο άλλος τύπος σε ένα άλλο θέμα.
Adults Disneyland!
- Hector Buas
Μαράζι το έχω να σε δω να δουλεύεις...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:32Μπούα! άϊντε να δεις αν έρχομαι ρε BudallaqeHector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:30Κόφτο, σε χαλάει...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:28...
Adults Disneyland!
Όλη την μέρα στο διαδίκτυο ψ.λαρμενίζεις...
- taxalata xalasa
και τι θεωρεις εργασια το 2023;Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:35Μαράζι το έχω να σε δω να δουλεύεις...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:32Μπούα! άϊντε να δεις αν έρχομαι ρε BudallaqeHector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:30
Κόφτο, σε χαλάει...
Όλη την μέρα στο διαδίκτυο ψ.λαρμενίζεις...
να σκαβω στα χωραφια;
η να παριστανω τον υπαλληλο;
με δυο κινησεις στο διαδικτυο κονομαω οσα βγανει ο βουλευτης που ψηφιζεις και αναγκαζεται να γινεται ρεζιλης των σκυλιωνε για να τα βγαλει.
θα σε φαει το μαραζι καημενε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 04 Ιουν 2023, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που θα κυμανθεί η ανάπτυξη φέτος;
από Libre arbitre » 19 Μάιος 2023, 05:23 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre