Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2023, 12:24

hellegennes έγραψε:
04 Ιουν 2023, 12:21
Με τα κατάλληλα σοβαρά αθλητικά και το κατάλληλο κοστούμι μια χαρά ταιριάζουν αισθητικά. Επίσης είναι τρομερά βολικότερα για χορό.

Ωραία είναι και τα κλασικά στυλ αλλά δεν καταλαβαίνω αυτόν τον φετιχισμό με τα ιερά φαγητά και τα ιερά ρούχα και τις ιερές γλώσσες που απαγορεύεται να εξελίσσονται. Τόσους αιώνες άλλαζαν όλα και ξαφνικά αποφασίσαμε ότι φτάσαμε στο αντικειμενικά ιδανικό και οι αλλαγές είναι βέβηλες και μαγάρισμα.
Ε, τότε γιατί ζητάς γνώμες; Ντύσου όπως γουστάρεις.

Στην τελική, όλοι οι πραγματικά στυλάτοι αυτό κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιουν 2023, 12:37

Οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες. Μπορεί να εμπεριέχουν οπτικές που δεν έχεις εκείνην την στιγμή. Άλλο γνώμη, άλλο συμβουλή κι άλλο οδηγία. Την γνώμη μπορείς να την ακούσεις αλλά να μην συμφωνήσεις ή να μην την λάβεις τελικά υπόψη.

Ούτε σε μια στυλιστική εικόνα εξαντλείται απαραίτητα σε αυτό που για το οποίο ζητάς γνώμη. Μπορεί ο καθένας να πει κάτι περιφερειακό για την εικόνα που να είναι χρήσιμο και να μην το παρατηρώ.

Αλλά πάνω από όλα εδώ είμαστε παρέα και όλα αφορούν επίσης τον χαβαλέ της υπόθεσης και το μουχαμπέτι.

Παραπάνω σχολιάζω τον αφορισμό στην ένδυση και όχι μόνο. Άλλο προσωπική γνώμη και άλλο θεόσταλτες και απαράβατες οδηγίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2023, 12:45

hellegennes έγραψε:
04 Ιουν 2023, 12:37
Οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες. Μπορεί να εμπεριέχουν οπτικές που δεν έχεις εκείνην την στιγμή. Άλλο γνώμη, άλλο συμβουλή κι άλλο οδηγία. Την γνώμη μπορείς να την ακούσεις αλλά να μην συμφωνήσεις ή να μην την λάβεις τελικά υπόψη.

Ούτε σε μια στυλιστική εικόνα εξαντλείται απαραίτητα σε αυτό που για το οποίο ζητάς γνώμη. Μπορεί ο καθένας να πει κάτι περιφερειακό για την εικόνα που να είναι χρήσιμο και να μην το παρατηρώ.

Αλλά πάνω από όλα εδώ είμαστε παρέα και όλα αφορούν επίσης τον χαβαλέ της υπόθεσης και το μουχαμπέτι.

Παραπάνω σχολιάζω τον αφορισμό στην ένδυση και όχι μόνο. Άλλο προσωπική γνώμη και άλλο θεόσταλτες και απαράβατες οδηγίες.
Συμφωνώ σε όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 04 Ιουν 2023, 13:50

Ερμής έγραψε:
04 Ιουν 2023, 11:02
Otto Weininger έγραψε:
03 Ιουν 2023, 18:23
Μιας και αναφερθήκατε στα κουστούμια, να πω σε αυτό το σημείο, ότι πρέπει να βγουν νόμοι με αυστηρές ποινές σε όποιον φοράει κουστούμι με σπορ παπούτσια
Μαστιγα.
Χθες σε γάμο πέριξ της Λαμίας ο αδερφός του γαμπρού φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρο σακάκι και κάτω ασπρόμαυρα σνικερς και μετά έβγαλε το σακάκι και έμεινε με λυμένες μανσετες. Γαμω τα σοσιαλς και τους νεοτερισμους σας που οτι κάνει ένας βλαχαμερικανος το κοπιαρετε, τα έχετε διαλύσει όλα
Άστα να πάνε, τύπε.

Αυτή η μόδα νομίζω ξεκίνησε από τους υπερχλιδάτους μαύρους στις ΗΠΑ, rappers, παίχτες στο NBA και λοιπούς νεόπλουτους, οι οποίοι έβαζαν κουστούμι χιλιάδων ευρώ με κάτι υπερμπασκετικά παπούτσια και blink blink αλυσίδες και χρυσαφικά.

Μετά άρχισε η κατρακύλα και φορούσαν κοστούμια με φανέλες NBA, με παντόφλες με ότι να 'ναι γενικά, γιατί πολύ απλά μπορούν. Αυτό που δεν μπορούν, είναι να βγάλουν το γκέτο από μέσα τους.

Σιγά σιγά αυτό το στυλ υιοθετήθηκε σε όλη την κοινωνία, αλλά στην θέση του άκρως μπασκετικού υποδήματος, μπήκε ένα πιο κυριλέ sneaker ή κάτι παρόμοιο.

Κάποτε κοροϊδεύαμε τους ρουπου με τις φόρμες και τα σκαρπίνια. Στο τέλος, κάποιοι θα πληρώνουνε για να ντύνονται έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 04 Ιουν 2023, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 04 Ιουν 2023, 14:03

I don't need reason to hate

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 04 Ιουν 2023, 14:20

Feindflug έγραψε:
04 Ιουν 2023, 14:03
I don't need reason to hate
Έχεις πμ

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 04 Ιουν 2023, 15:11

Feindflug έγραψε:
04 Ιουν 2023, 13:50
Κάποτε κοροϊδεύαμε τους ρουπου με τις φόρμες και τα σκαρπίνια. Στο τέλος, κάποιοι θα πληρώνουνε για να ντύνονται έτσι.
Έτσι. :8)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 04 Ιουν 2023, 15:24

Ερμής έγραψε:
04 Ιουν 2023, 11:02
Otto Weininger έγραψε:
03 Ιουν 2023, 18:23
Μιας και αναφερθήκατε στα κουστούμια, να πω σε αυτό το σημείο, ότι πρέπει να βγουν νόμοι με αυστηρές ποινές σε όποιον φοράει κουστούμι με σπορ παπούτσια
Μαστιγα.
Χθες σε γάμο πέριξ της Λαμίας ο αδερφός του γαμπρού φόραγε μαύρο παντελόνι, άσπρο σακάκι και κάτω ασπρόμαυρα σνικερς και μετά έβγαλε το σακάκι και έμεινε με λυμένες μανσετες. Γαμω τα σοσιαλς και τους νεοτερισμους σας που οτι κάνει ένας βλαχαμερικανος το κοπιαρετε, τα έχετε διαλύσει όλα
Η νεα μαστιγα ειναι κοστουμι με σνικερς + φραπε με καλαμακι στο χερι.
Παντως, αν ειναι μουρη (κυριως ωραιο σωμα) ο αντρας, ειναι καλη επιλογη το κοστουμι με σνικερς. Το προβλημα ειναι οτι τα φορανε και μη μουρες.
Ειναι η αντιστοιχη γνωστη ιστορια με τις γυναικες και τα κολαν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Ιουν 2023, 15:37

Feindflug έγραψε:
Κάποτε κοροϊδεύαμε τους ρουπου
ποιοι ειναι οι ρουπου; Αυτό που ανεβασες χθες ηταν ξεχωριστό παντλόνι/πουκαμισο ή ενα ρουχο;

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 04 Ιουν 2023, 16:24

enaon έγραψε:
04 Ιουν 2023, 15:37
Feindflug έγραψε:
ποιοι ειναι οι ρουπου; Αυτό που ανεβασες χθες ηταν ξεχωριστό παντλόνι/πουκαμισο ή ενα ρουχο;
Οι ρωσοπόντιοι :003:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 04 Ιουν 2023, 16:26

enaon έγραψε:
Feindflug έγραψε:
Οι ρουπου είναι οι Ρωσσοπόντιοι, δικέ μου.

Αυτό που ανέβασα είναι ξεχωριστό παντελόνι/πουκάμισο. Αν ήταν ενιαίο, θα ήμουν στους Slipknot

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 04 Ιουν 2023, 16:31

enaon έγραψε:
Feindflug έγραψε:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 04 Ιουν 2023, 16:32

hellegennes έγραψε:
04 Ιουν 2023, 12:21
Επίσης είναι τρομερά βολικότερα για χορό.

Μπορείς να πας στον γάμο με καρακτέρ τότε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 04 Ιουν 2023, 16:34

hellegennes έγραψε:
04 Ιουν 2023, 12:37

Όχι, ρε φίλε, δεν μπορώ να σε καλώ να φάμε, και να βγάζεις το σακάκι σου. Σε παρακαλώ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών