Γιατί, εσώρουχο είναι το πουκάμισο; Μην αρχίσουμε τώρα ιστορίες και πίπεςExodus έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 16:34Όχι, ρε φίλε, δεν μπορώ να σε καλώ να φάμε, και να βγάζεις το σακάκι σου. Σε παρακαλώ.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 12:37Οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες. Μπορεί να εμπεριέχουν οπτικές που δεν έχεις εκείνην την στιγμή. Άλλο γνώμη, άλλο συμβουλή κι άλλο οδηγία. Την γνώμη μπορείς να την ακούσεις αλλά να μην συμφωνήσεις ή να μην την λάβεις τελικά υπόψη.
Ούτε σε μια στυλιστική εικόνα εξαντλείται απαραίτητα σε αυτό που για το οποίο ζητάς γνώμη. Μπορεί ο καθένας να πει κάτι περιφερειακό για την εικόνα που να είναι χρήσιμο και να μην το παρατηρώ.
Αλλά πάνω από όλα εδώ είμαστε παρέα και όλα αφορούν επίσης τον χαβαλέ της υπόθεσης και το μουχαμπέτι.
Παραπάνω σχολιάζω τον αφορισμό στην ένδυση και όχι μόνο. Άλλο προσωπική γνώμη και άλλο θεόσταλτες και απαράβατες οδηγίες.
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- hellegennes
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Χμμ... Ωραίος σωματόπυτος (#nohomo). Και το ντύσιμο και στυλ άψογο, μια χαρά.
-
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ένα-μηδέν.
Εσύ ποιος καινουργούλης είσαι;
-
-
Κλασική απάντηση χαοτικου...
Ουδεμία συζήτηση, δεν θα φάω μαζί σου.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 16:56Γιατί, εσώρουχο είναι το πουκάμισο; Μην αρχίσουμε τώρα ιστορίες και πίπεςExodus έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 16:34Όχι, ρε φίλε, δεν μπορώ να σε καλώ να φάμε, και να βγάζεις το σακάκι σου. Σε παρακαλώ.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 12:37Οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες. Μπορεί να εμπεριέχουν οπτικές που δεν έχεις εκείνην την στιγμή. Άλλο γνώμη, άλλο συμβουλή κι άλλο οδηγία. Την γνώμη μπορείς να την ακούσεις αλλά να μην συμφωνήσεις ή να μην την λάβεις τελικά υπόψη.
Ούτε σε μια στυλιστική εικόνα εξαντλείται απαραίτητα σε αυτό που για το οποίο ζητάς γνώμη. Μπορεί ο καθένας να πει κάτι περιφερειακό για την εικόνα που να είναι χρήσιμο και να μην το παρατηρώ.
Αλλά πάνω από όλα εδώ είμαστε παρέα και όλα αφορούν επίσης τον χαβαλέ της υπόθεσης και το μουχαμπέτι.
Παραπάνω σχολιάζω τον αφορισμό στην ένδυση και όχι μόνο. Άλλο προσωπική γνώμη και άλλο θεόσταλτες και απαράβατες οδηγίες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- hellegennes
Ο Άγιος είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ε, μην με καλέσεις. Δεν μπορώ τους ψυχαναγκασμούς, τιμάω την λέξη ελευθερία. Θέλω να ζήσω την λίγη ζωή μου χωρίς να την ορίζουν ράντομ κανόνες. Οι κανόνες πρέπει να έχουν λειτουργικό λόγο ύπαρξης, αλλιώς είναι τεχνητές δυσκολίες που σε εμποδίζουν να ζεις άνετα και να απολαμβάνεις τις στιγμές σου.
Εσύ το θες αυτό, σεβαστό. Αλλά, please, μην προσπαθείς να το περάσεις σαν ορθολογικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μη μου λες εμένα τέτοια.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 17:50Ε, μην με καλέσεις. Δεν μπορώ τους ψυχαναγκασμούς, τιμάω την λέξη ελευθερία. Θέλω να ζήσω την λίγη ζωή μου χωρίς να την ορίζουν ράντομ κανόνες. Οι κανόνες πρέπει να έχουν λειτουργικό λόγο ύπαρξης, αλλιώς είναι τεχνητές δυσκολίες που σε εμποδίζουν να ζεις άνετα και να απολαμβάνεις τις στιγμές σου.
Εσύ το θες αυτό, σεβαστό. Αλλά, please, μην προσπαθείς να το περάσεις σαν ορθολογικό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ρε σεις, γιατί μπλέκετε τα πράγματα; Πέρα από το αμιγώς τυπικό πρωτόκολλο (που εκ των πραγμάτων λειτουργεί -και ορθώς- σε κάποιες φάσεις) σε όλα τα υπόλοιπα το θέμα είναι να υπάρχει συμβατότητα και στοιχειώδης αρμονία με το φιλικό/κοινωνικό περιβάλλον, αν είσαι καλεσμένος.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 17:50Ε, μην με καλέσεις. Δεν μπορώ τους ψυχαναγκασμούς, τιμάω την λέξη ελευθερία. Θέλω να ζήσω την λίγη ζωή μου χωρίς να την ορίζουν ράντομ κανόνες. Οι κανόνες πρέπει να έχουν λειτουργικό λόγο ύπαρξης, αλλιώς είναι τεχνητές δυσκολίες που σε εμποδίζουν να ζεις άνετα και να απολαμβάνεις τις στιγμές σου.
Αν η όποια ιδιαιτερότητα του καθενός είναι αποδεκτή και σε κάποιες περιπτώσεις επιθυμητή, κανένα πρόβλημα. Ο οποιοσδήποτε όμως πάει με πρόθεση αντιδραστικού ακτιβισμού στην οποιαδήποτε σύναξη είναι εκ των πραγμάτων ένας αντικοινωνικός ναρκισσιστής, κοινώς μαλάκας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Κανείς δεν πηγαίνει με τέτοια πρόθεση. Εδώ συζητάμε μια γενική ράντομ τυπολογία χωρίς λόγο ύπαρξης.
Αν κάποιος με καλέσει κάπου και έχει ντρες κόουντ, θα τον θεωρήσω ψώνιο αν δεν είναι θεματικό πάρτι και δεν θα πάω.
Αν κάποιος με καλέσει κάπου και έχει ντρες κόουντ, θα τον θεωρήσω ψώνιο αν δεν είναι θεματικό πάρτι και δεν θα πάω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πολύ καλό. Χρειάζεται και ένα ραφτό Death in June να απογειωθεί το neofolk στυλ

- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
Σήμερα, 09:46
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-