Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιουν 2023, 00:56

Εξαιρετικ επιλογή τζιν. Μπράβο. Θα μ άρεσε με μονόχρωμη μπλούζα. Πόζα :romance-hearteyes:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 05 Ιουν 2023, 01:59

user έγραψε:
03 Ιουν 2023, 16:54
Airman68 έγραψε:
03 Ιουν 2023, 15:06
Ερμής έγραψε:
03 Ιουν 2023, 13:25
Για μολογατε ποιος έχει φορέσει ζωνάρι σε κοστουμι
Εγώ στο γάμο μου.
Ήταν μέρος της στολής
Για πες για τη στολή;;;
Θα ψάξω να βρω φωτογραφία να βάλω...
Yippie Kay Yay

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 05 Ιουν 2023, 02:26

Airman68 έγραψε:
05 Ιουν 2023, 01:59
user έγραψε:
Airman68 έγραψε:
03 Ιουν 2023, 15:06

Εγώ στο γάμο μου.
Ήταν μέρος της στολής
Για πες για τη στολή;;;

Ναι, να σε δούμε γαμπρό :D

Άβαταρ μέλους
Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 05 Ιουν 2023, 02:29

user έγραψε:
05 Ιουν 2023, 02:26
Airman68 έγραψε:
user έγραψε:

Για πες για τη στολή;;;

Για το παρελθόν μιλάμε πάντα, έ; :D
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 05 Ιουν 2023, 10:25

hellegennes έγραψε:
03 Ιουν 2023, 11:42
BOOMER έγραψε:
03 Ιουν 2023, 11:37
Αν είναι γάμος με κλαρίνα κλπ ,μια χαρά είναι το ντύσιμο. Κάτι τέτοια φορούσαμε τα 90ς που μας καλούσαν συμμαθητές σε γάμους με ορχήστρες και μενού σε "κοσμικά" κέντρα.Κι αυτά τα γκρι πουκάμισα ,τα φορούσε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου. Τι μου θύμισε!
500 ευρώ κοστούμι είναι, αλλά δεν βαριέσαι... ας αφήσουμε τις κακιασμένες αδερφές να χαρούν με νηπιακά σχόλια.
Δώσαμε κάμποσα κοστούμια του συγχωρεμένου του πατέρα μου όταν πέθανε το 2012 ,όχι των 500 ,αλλά και των 1.500-2.000 που είχε ράψει σε ράφτη. Θυμάμαι από το παλιό φόρουμ μια κακιασμένη ατάλαντη αδελφή που ανέβαζε άθλια ποιήματα με πορεία αποτυχία στις πανελλήνιες-αγορά πτυχίου στην Μ.Βρεττανία με τα λεφτά του μπαμπά-ψεκασμένος μπακάλης με τα λεφτά του μπαμπά στην επαρχία. Νήμα αναμνήσεων.Να συνεχίσουμε να ζούμε όμορφα με τη σύζυγο ,να καμαρώνουμε τα παιδιά μας και να σπάμε πλάκα με όλους αυτούς τους αποτυχημένους και τα καμώματα τους. :hebit:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 05 Ιουν 2023, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 05 Ιουν 2023, 10:30

hellegennes έγραψε:
04 Ιουν 2023, 17:50
Exodus έγραψε:
04 Ιουν 2023, 17:37
Ουδεμία συζήτηση, δεν θα φάω μαζί σου.
Ε, μην με καλέσεις. Δεν μπορώ τους ψυχαναγκασμούς, τιμάω την λέξη ελευθερία. Θέλω να ζήσω την λίγη ζωή μου χωρίς να την ορίζουν ράντομ κανόνες. Οι κανόνες πρέπει να έχουν λειτουργικό λόγο ύπαρξης, αλλιώς είναι τεχνητές δυσκολίες που σε εμποδίζουν να ζεις άνετα και να απολαμβάνεις τις στιγμές σου.

Εσύ το θες αυτό, σεβαστό. Αλλά, please, μην προσπαθείς να το περάσεις σαν ορθολογικό.
Αν γνωρισεις τον καράμπαμπα θα καταλάβεις πόσο ωραίος και χαλαρός τύπος είναι, αλλά η διαφορά ξέρεις ποια είναι; Κάτι που λίγοι έχουν. Ξέρει πως να συμπεριφέρεται στο καφενειο για μπίρα και μεζέ και πως να συμπεριφέρεται στην τάδε επίσημη περίσταση.
Δε μπορεί να έχουν τον ίδιο τρόπο αυτά τα δύο, πως να το κάνουμε. Όπως δε μπορείς να πας με μανικέτα να φας μεζέ σε καφενείο του Πειραια(Πότε θα ξαναπάμε ρε Αρχηγέ;;), έτσι δε μπορείς να βγάζεις σακάκι και να σηκώνεις μανσέτες σε περίσταση που απαιτεί, έστω και εμμέσως, επίσημο ένδυμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 05 Ιουν 2023, 10:32

Naida έγραψε:
05 Ιουν 2023, 00:56
Εξαιρετικ επιλογή τζιν. Μπράβο. Θα μ άρεσε με μονόχρωμη μπλούζα. Πόζα :romance-hearteyes:

Κλασσικός συνδιασμός ρομά νταραβεριτζή. Τι του γράφεις του ψεκομπάκαλου ;

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 05 Ιουν 2023, 10:35

Ερμής έγραψε:
05 Ιουν 2023, 10:30
hellegennes έγραψε:
Exodus έγραψε:
Ε, μην με καλέσεις. Δεν μπορώ τους ψυχαναγκασμούς, τιμάω την λέξη ελευθερία. Θέλω να ζήσω την λίγη ζωή μου χωρίς να την ορίζουν ράντομ κανόνες. Οι κανόνες πρέπει να έχουν λειτουργικό λόγο ύπαρξης, αλλιώς είναι τεχνητές δυσκολίες που σε εμποδίζουν να ζεις άνετα και να απολαμβάνεις τις στιγμές σου.

Εσύ το θες αυτό, σεβαστό. Αλλά, please, μην προσπαθείς να το περάσεις σαν ορθολογικό.
Αν γνωρισεις τον καράμπαμπα θα καταλάβεις πόσο ωραίος και χαλαρός τύπος είναι, αλλά η διαφορά ξέρεις ποια είναι; Κάτι που λίγοι έχουν. Ξέρει πως να συμπεριφέρεται στο καφενειο για μπίρα και μεζέ και πως να συμπεριφέρεται στην τάδε επίσημη περίσταση.
Δε μπορεί να έχουν τον ίδιο τρόπο αυτά τα δύο, πως να το κάνουμε. Όπως δε μπορείς να πας με μανικέτα να φας μεζέ σε καφενείο του Πειραια(Πότε θα ξαναπάμε ρε Αρχηγέ;;), έτσι δε μπορείς να βγάζεις σακάκι και να σηκώνεις μανσέτες σε περίσταση που απαιτεί, έστω και εμμέσως, επίσημο ένδυμα.
Πάει το θρυλικό νικνέιμ :-?

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιουν 2023, 10:41

BOOMER έγραψε:
05 Ιουν 2023, 10:25
hellegennes έγραψε:
03 Ιουν 2023, 11:42
BOOMER έγραψε:
03 Ιουν 2023, 11:37
Αν είναι γάμος με κλαρίνα κλπ ,μια χαρά είναι το ντύσιμο. Κάτι τέτοια φορούσαμε τα 90ς που μας καλούσαν συμμαθητές σε γάμους με ορχήστρες και μενού σε "κοσμικά" κέντρα.Κι αυτά τα γκρι πουκάμισα ,τα φορούσε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου. Τι μου θύμισε!
500 ευρώ κοστούμι είναι, αλλά δεν βαριέσαι... ας αφήσουμε τις κακιασμένες αδερφές να χαρούν με νηπιακά σχόλια.
Δώσαμε κάμποσα κοστούμια του συγχωρεμένου του πατέρα μου όταν πέθανε το 2012 ,όχι των 500 ,αλλά και των 1.500-2.000 που είχε ράψει σε ράφτη. Θυμάμαι από το παλιό φόρουμ μια κακιασμένη ατάλαντη αδελφή που ανέβαζε άθλια ποιήματα με πορεία αποτυχία στις πανελλήνιες-αγορά πτυχίου στην Μ.Βρεττανία με τα λεφτά του μπαμπά-ψεκασμένος μπακάλης με τα λεφτά του μπαμπά στην επαρχία. Νήμα αναμνήσεων.Να συνεχίσουμε να ζούμε όμορφα με τη σύζυγο ,να καμαρώνουμε τα παιδιά μας και να σπάμε πλάκα με όλους αυτούς τους αποτυχημένους και τα καμώματα τους. :hebit:
Άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να πει τόσες μαλακίες και τόσα ψέματα έχει αποτύχει στην ζωή του και είναι δυστυχισμένος. Δεν ξέρω σε τι βαθμό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αυτό, αλλά μπορείς να αναζητήσεις θεραπεία χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία, υπάρχει και δημόσιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιουν 2023, 10:53

Ερμής έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Exodus έγραψε:

Τώρα λέμε τα στοιχειώδη. Κανείς δεν συζήτησε να πας με σορτσάκι σε δεξίωση. Από αυτό ως τους 100 ράντομ κανόνες ένδυσης, λες και παραδόθηκαν στην Βίβλο, υπάρχει τεράστια απόσταση. Ούτε ήταν κάτι που ήταν πάντα έτσι. Αυτά είναι ραντομιές που αποφάσισε κάποιος και δεν έχουν να κάνουν με αισθητική και επειδή κάποιος το ξεκίνησε να λέει ότι πχ το σακάκι δεν βγαίνει, λες και είναι ολόσωμη φόρμα ή στολή, άρχισαν να το πιπιλίζουν όλοι σαν Ευαγγέλιο.

Υπάρχουν λάθη στην αισθητική, κακά κοστούμια, ρούχα που δεν κολακεύουν το σώμα σου, αταίριαστα χρώματα, λάθος στο ύφος για την περίσταση, αλλά δεν υπάρχει λάθος στην επιλογή κομματιών και τι βγαίνει και τι όχι, από την στιγμή που έχει φτιαχτεί ως ξεχωριστό ρούχο. Πανωφόρι είναι το σακάκι, όχι εσώρουχο και κυρίως ρούχο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 05 Ιουν 2023, 10:59

Φτάνει πχια με το ράντομ!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 05 Ιουν 2023, 11:00

Airman68 έγραψε:
05 Ιουν 2023, 02:29
user έγραψε:
Airman68 έγραψε:

Αν ξαναπαντρευτείς μας στέλνεις και την καινούργια :lol:

Άβαταρ μέλους
Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 05 Ιουν 2023, 11:05

user έγραψε:
05 Ιουν 2023, 11:00
Airman68 έγραψε:
user έγραψε:

Δεν το βλέπω αλλά ΟΚ. :D
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 05 Ιουν 2023, 11:07

hellegennes έγραψε:
05 Ιουν 2023, 10:53
Ερμής έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Τώρα λέμε τα στοιχειώδη. Κανείς δεν συζήτησε να πας με σορτσάκι σε δεξίωση. Από αυτό ως τους 100 ράντομ κανόνες ένδυσης, λες και παραδόθηκαν στην Βίβλο, υπάρχει τεράστια απόσταση. Ούτε ήταν κάτι που ήταν πάντα έτσι. Αυτά είναι ραντομιές που αποφάσισε κάποιος και δεν έχουν να κάνουν με αισθητική και επειδή κάποιος το ξεκίνησε να λέει ότι πχ το σακάκι δεν βγαίνει, λες και είναι ολόσωμη φόρμα ή στολή, άρχισαν να το πιπιλίζουν όλοι σαν Ευαγγέλιο.

Υπάρχουν λάθη στην αισθητική, κακά κοστούμια, ρούχα που δεν κολακεύουν το σώμα σου, αταίριαστα χρώματα, λάθος στο ύφος για την περίσταση, αλλά δεν υπάρχει λάθος στην επιλογή κομματιών και τι βγαίνει και τι όχι, από την στιγμή που έχει φτιαχτεί ως ξεχωριστό ρούχο. Πανωφόρι είναι το σακάκι, όχι εσώρουχο και κυρίως ρούχο.
O καθένας ότι θέλει φοράει. Απο εκεί και πέρα τα σχόλια είναι σχόλια. Και αυτός που φοράει σωστά θα κριθεί.

Πέρυσι τετοια εποχή σε γάμο, πλησίασε μια συγγενής τον πεθερό μου και τον ρώτησε
"Γιωργ'(τυχαίο το όνομα), κρυών΄ γαμπρος καλοκαιριατκα;"

Εννοείται δε με ενόχλησε, ίσα ίσα.

και οχι δεν ειναι διαφορετικό ρούχο επειδή ειναι δυο διαφορετικά κομμάτια, έλεος κάπου λίγο, θα ρίξει φωτιά ο βιτσενζο ατολινι απο εκει που είναι και θα σας κάψει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 05 Ιουν 2023, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 05 Ιουν 2023, 11:09

user έγραψε:
05 Ιουν 2023, 11:00
Airman68 έγραψε:
user έγραψε:

Έχεις απωθημένο με τους γάμους εσύ; :lol:

Απάντηση