Για όνομα του Γιαραμπή, καλέ μου άνθρωπε, φόρα ζώνη επιτέλους, σαν εισπράκτορας στα ΚΤΕΛ είσαι.
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- hellegennes
Εγώ το αντίθετο θα έλεγα, το παπούτσι χρωματικά είναι τελείως άκυρο, για ακόμη μια φορά. Πρώτα απ' όλα γυαλιστερό παπούτσι χωρίς γυαλιστερή ζώνη δεν κολλάει με ματ ρούχα. Δεύτερον το χρώμα είναι άκυρο, θα έπρεπε να ήταν κρεμ, κοντά στο χρώμα του παντελονιού, κατά προτίμηση καστόρ ή τέλος πάντων κάτι ματ.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 14:13Εγώ πάντως θα έλεγα πως με τη ζώνη θα ήταν τέλειο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 12:31προσπαθώ να περιορίσω τη χρήση της ζώνης γενικά, το συγκεκριμένο έχει φιούμπες στο πλάι και κουμπιά για τιράντες εσωτερικά
Απίστευτο το παπούτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Το χρώμα μουσιών με προβληματίζει. Ξανθός; Ή ηλικιωμένος;
Και λίγα σου λέει ρε. Τι εισπράκτορας των ΚΤΕΛ, σαν τον θχιο απ' το χουριό είσαι, μόνο ο μπόγος με την κότα και το τουλουμοτύρι σου λείπει. Βάλε ρε εκεί μια ζώνη και κατά τ' άλλα είναι σούπερ το συνολάκι σου.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δείξε παπούτσι που ταιριάζει με το ντύσιμο του Σ.Ε.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 14:40Εγώ το αντίθετο θα έλεγα, το παπούτσι χρωματικά είναι τελείως άκυρο, για ακόμη μια φορά. Πρώτα απ' όλα γυαλιστερό παπούτσι χωρίς γυαλιστερή ζώνη δεν κολλάει με ματ ρούχα. Δεύτερον το χρώμα είναι άκυρο, θα έπρεπε να ήταν κρεμ, κοντά στο χρώμα του παντελονιού, κατά προτίμηση καστόρ ή τέλος πάντων κάτι ματ.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 14:13Εγώ πάντως θα έλεγα πως με τη ζώνη θα ήταν τέλειο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 12:31
προσπαθώ να περιορίσω τη χρήση της ζώνης γενικά, το συγκεκριμένο έχει φιούμπες στο πλάι και κουμπιά για τιράντες εσωτερικά
Απίστευτο το παπούτσι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτοαναιρείσαι όμως.Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 18:25Και λίγα σου λέει ρε. Τι εισπράκτορας των ΚΤΕΛ, σαν τον θχιο απ' το χουριό είσαι, μόνο ο μπόγος με την κότα και το τουλουμοτύρι σου λείπει. Βάλε ρε εκεί μια ζώνη και κατά τ' άλλα είναι σούπερ το συνολάκι σου.
Γιατί; Πού; Πώς και δεν το κατάλαβα;Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 18:51Αυτοαναιρείσαι όμως.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από τη μία του λες πως είναι ο Θείος απ'το χωριό, τς Κροκέες, κι από την άλλη του λες πως για να γίνει σούπερ το συνολάκι θέλει μόνο μια ζώνη.Isildur έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 19:02Γιατί; Πού; Πώς και δεν το κατάλαβα;
Εικάζω πως πονάει κάπου στη νεφραμιά όταν τις φοράει και για αυτό τις έχει καταχωνιάσει κάπου στο πατάρι.
Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρεις που κάνουν τη διαφορά, πιστεύω. Και το λέω εγώ, που δεν έχω καταθέσει ούτε τίποτα σοφίες στο νήμα, ούτε και φημίζομαι για τις στυλιστικές μου επιλογές και ικανότητες.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 19:07Από τη μία του λες πως είναι ο Θείος απ'το χωριό, τς Κροκέες, κι από την άλλη του λες πως για να γίνει σούπερ το συνολάκι θέλει μόνο μια ζώνη.
Εικάζω πως πονάει κάπου στη νεφραμιά όταν τις φοράει και για αυτό τις έχει καταχωνιάσει κάπου στο πατάρι.
Αυτό με τον θχιό το λέω και στον αδελφό μου καμμιά φορά, όταν φοράει κάτι όντως καλό και βλέπω πχ το πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι τέρμα πάνω (ή σχεδόν τέρμα, ανάλογα με το πουκάμισο). Ε, όσο καλό και να είναι το σύνολο, σαν μπάρμπας μοιάζει εκείνη την ώρα. Το ίδιο και με τη ζώνη, σε τέτοιο ντύσιμο.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Λοβέρδος στο αδύνατο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Αφού είπα τι ταιριάζει. Βαριέμαι να κάθομαι να ψάχνω εικόνες τώρα.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 18:50Δείξε παπούτσι που ταιριάζει με το ντύσιμο του Σ.Ε.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 14:40Εγώ το αντίθετο θα έλεγα, το παπούτσι χρωματικά είναι τελείως άκυρο, για ακόμη μια φορά. Πρώτα απ' όλα γυαλιστερό παπούτσι χωρίς γυαλιστερή ζώνη δεν κολλάει με ματ ρούχα. Δεύτερον το χρώμα είναι άκυρο, θα έπρεπε να ήταν κρεμ, κοντά στο χρώμα του παντελονιού, κατά προτίμηση καστόρ ή τέλος πάντων κάτι ματ.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιουν 2023, 14:13
Εγώ πάντως θα έλεγα πως με τη ζώνη θα ήταν τέλειο.
Απίστευτο το παπούτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν φοράς κάλτσες, τύπε ή μου φαίνεται;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Εμένα μου φαίνεται για ανοιχτό κρεμ. Ξεκούδουνη ετραχρωμία δηλαδή. Άντε να φορούσες μπεζ πουκάμισο να το καταλάβω, αλλά έτσι χρωματικά η εικόνα είναι κουκουρούκου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- kongrosian
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
Χθες, 23:01
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-