Βοήθεια σε αρχάριο
Re: Βοήθεια σε αρχάριο
Ωραίος είναι ο Πετρετζίκης, τις πατάτες φούρνου (και μερικά άλλα) με τη δική του συνταγή τις φτιάχνω.
Όχι ρε, καλός είναι ο Άκης. Για το "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ" λέω, που αναφωνεί κάθε φορά που δοκιμάζει κάτι που έκανε.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 13:01εσύ να ακολουθείς την ΜπαρμπαρίγουIsildur έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 13:00ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 12:57εγώ έμαθα πάντως να μαγειρεύω από τον πετρετζίκη και με λίγες γνώσεις χημείας ως ερασιτέχνης χημικός
ο Πετρετζίκης πρέπει να γίνει εικόνισμα σε κάθε εργένη, χάρη σε αυτόν δεν γίναμε 350 κιλά και φτιάχνουμεκ άτι μόνοι μας.
υγ ο ναύτης σε έδωσε την ακριβή εξήγηση της κλειστής κατσαρόλας.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
α ναι και κάποιες φορες βλέπεις στην φάτσα του το "τι μαλακία έβαλα μέσα και βγήκε έτσι;"
-
Κι εγώ τα ίδια. Μετά έφτιαξα πολλές συνταγές του.
Α, παρντόν, κατά κανόνα το ανακατεύω κάθε τόσο.
α χα χα γελάσαμεIsildur έγραψε:Γιατί ρε, έχει τίποτα καλύτερο να κάνει; Άσε που θα είναι και τσάμπα τιβί, να κάθεται να το βλέπει να φουσκώνει.

το ότι σκέπτομαι πώς θα μπορέσουμε να ερμηνεύσουμε την κβαντική υπομάζα της ηλεκτροεκφυλισμένης μαύρης ενέργειας στην ακτίνα Schwarzschild, δεν είναι καλύτερο, εεε;

Πάνος Σκουρλέτης
Αυτό που εδώ μέσα κράζετε για τη χρήση των ελληνικών αλλά δεν μπορείτε να διαβάσετε μια συνταγή, με ξεπερνάει. (with love)Saliveros έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 12:06Εδώ και 7 χρόνια μένω μόνος και "έμαθα" να μαγειρεύω.
Μετανιώνω πικρά που, αν και έμενα με τη μαμά τα τελευταία χρόνια πριν πεθάνει, δεν έμαθα από κείνην.
Τώρα μαγειρεύω από συνταγές που βρίσκω στο Διαδίκτυο.
Τα καταφέρνω αρκετά καλά, βέβαια με διαρκές σλάλομ μεταξύ κουζίνας και desktop όπου τις κρατάω σε φάκελο.
Κατά καιρούς έχω απορίες. Π.χ.:
Λέει η συνταγή "Σκεπάστε την κατσαρόλα με το καπάκι της και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για ν λεπτά, μέχρι να φύγουν τα περισσότερα υγρά"
Συγνώμη, αλλά με ανοιχτή κατσαρόλα φανταζόμουν ότι θα φύγουν τα υγρά. Με κλειστή, πού θα πάνε;

Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετές συνταγές του μέσω της κόρης μου που τον γουστάρει (both ways) και κάνει διάφορες δικές του. Η σύζυγος είναι κλασική "ξερόλα" στη μαγειρική*. Και όχι μόνο στη μαγειρική δηλαδή, σ' εμάς ισχύει το γνωστό ανέκδοτο ότι πετάξαμε την Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα γιατί μας ήταν άχρηστη πλέον.
* το μόνο γαμώτο είναι ότι τις περισσότερες φορές είναι όντως πολύ καλά αυτά που φτιάχνει, είναι νάτσουραλ μπορν κουκ, οπότε δεν μπορούμε να της πούμε και πολλά. Απλά, αρκετά σπάνια δοκιμάζει κάτι νέο.

klg έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 13:13Αυτό που εδώ μέσα κράζετε για τη χρήση των ελληνικών αλλά δεν μπορείτε να διαβάσετε μια συνταγή, με ξεπερνάει. (with love)Saliveros έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 12:06Εδώ και 7 χρόνια μένω μόνος και "έμαθα" να μαγειρεύω.
Μετανιώνω πικρά που, αν και έμενα με τη μαμά τα τελευταία χρόνια πριν πεθάνει, δεν έμαθα από κείνην.
Τώρα μαγειρεύω από συνταγές που βρίσκω στο Διαδίκτυο.
Τα καταφέρνω αρκετά καλά, βέβαια με διαρκές σλάλομ μεταξύ κουζίνας και desktop όπου τις κρατάω σε φάκελο.
Κατά καιρούς έχω απορίες. Π.χ.:
Λέει η συνταγή "Σκεπάστε την κατσαρόλα με το καπάκι της και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για ν λεπτά, μέχρι να φύγουν τα περισσότερα υγρά"
Συγνώμη, αλλά με ανοιχτή κατσαρόλα φανταζόμουν ότι θα φύγουν τα υγρά. Με κλειστή, πού θα πάνε;

Πάνος Σκουρλέτης
Άσε τη μαύρη ενέργεια και πάρε μια μαύρη τρύπα να έχεις.Saliveros έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 13:11Α, παρντόν, κατά κανόνα το ανακατεύω κάθε τόσο.α χα χα γελάσαμεIsildur έγραψε:Γιατί ρε, έχει τίποτα καλύτερο να κάνει; Άσε που θα είναι και τσάμπα τιβί, να κάθεται να το βλέπει να φουσκώνει.
το ότι σκέπτομαι πώς θα μπορέσουμε να ερμηνεύσουμε την κβαντική υπομάζα της ηλεκτροεκφυλισμένης μαύρης ενέργειας στην ακτίνα Schwarzschild, δεν είναι καλύτερο, εεε;
Πρόσεχε όμως μην καταπιεί και τη Bianca.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΛΟΣ. Νέα αποκάλυψη - Η Πυροσβεστική ανέθεσε την αυτοψία σε αρχάριο
από Μαδουραίος » 06 Φεβ 2025, 12:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 46 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
06 Φεβ 2025, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-