Μπερδευτηκα
Δηλαδη επι ΣΥΡΙΖΑ δεν εφταναν τελικα τα ασθενοφορα χρειαζομασταν και αλλα;
Εδω ο αλλος λεει οτι στην Κω εχουν ασθενοφορα που καθονται
Κάτι τέτοιο πέρασε κι απ' το δικό μου μυαλό, από την αρχή που είδα την είδηση.
Δεν είμαι κοπέλα. Είμαι μεσήλικη που έχω μια επαρκέστατη αντίληψη του τι παίζει στον κανονικό κόσμο. Και λέγοντας "κανονικό" κόσμο δεν εννοώ τους vip.Αρίστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:15Ξεπερασες καθε οριο βλακειας, κοπελα μου εισαι επικινδυνη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:12Σε ποιον να κάνω χάρη βρε ασχετοπαπάρα;
Σε σένα;
Ας πει ο οποιοσδήποτε έχει βιώσει φάσεις εγκυμοσύνης, τις δικές του εμπειρίες με οικεία ή φιλικά του πρόσωπα. Ισχύουν αυτά που έγραψα ή όχι; Ξέρει ο καθένας λεπτομέρειες αναφορικά με το ιστορικό της εγκυμονούσας ή όχι; Ξέρει σε ποιον να απευθυνθεί αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα ή όχι; Ξέρει ΠΟΥ είναι προγραμματισμένο να γεννήσει ή όχι;
Αν δεν ξέρει, κάποιοι έχουν μπλέξει την εγκυμοσύνη των ανθρώπων τους, με την εγκυμοσύνη των αδέσποτων.
.
Λουκας έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:19Εδω ο αλλος λεει οτι στην Κω εχουν ασθενοφορα που καθονται
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... sthenofora
Δεν σε κοβω για πολυ αξιοπιστο
Αρίστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 10:07Παμε τωρα στην ιδια την ΠΟΕΔΗΝ.
ΠΟΕΔΗΝ: Τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό του ΕΚΑΒ σε μεγάλα νησιά του Αιγαίου
Σε ποια νησιά το ΕΚΑΒ επιχειρεί με 1 μόλις ασθενοφόρο.
Και σημειώνει πως το ΕΚΑΒ επιχειρεί με 1 μόλις ασθενοφόρο σε Κάλυμνο, Κω, Λέρο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σύρο, Σαντορίνη και Τήνο. Στην Χίο και στην Ικαρία το προσωπικό δεν επαρκεί για δεύτερο ασθενοφόρο σε όλες τις βάρδιες. Ενώ στην Ίο, στην Κάρπαθο και στα Κύθηρα το ΕΚΑΒ με 1-2 διασώστες λειτουργεί μερικά 8ωρα. «Πόσες ανθρώπινες ζωές θα κινδυνεύσουν ακόμη για να αποφασίσουν την επαρκή στελέχωση του ΕΚΑΒ με εξειδικευμένο προσωπικό στα νησιά μας;» καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ..
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/epikairotita/po ... oy-aigaioy
.
Αυτό το ξεκαθάρισα από την αρχή. Τόσο για την κοπέλα όσο και για το παιδάκι της.
ναι στ αρχιδια τουςΑρίστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:29Παω ενα στοιχημα πως οπως ετρεχαν τελευταια στιγμη να φτιαξουν το νεκροταφειο στο Τατοι για να μην ξεφτυλιστουν διεθνως, θα κανουν τωρα μεχρι και νυχτερινες βαρδιες να φτιαξουν τα χαλασμενα ασθενοφορα για να μην τους ξαναβρει αλλη τετοια περιπτωση μεχρι τις εκλογες.
.
Ε ναι, τί άλλο;πήζον bot έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:31ναι στ αρχιδια τουςΑρίστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:29Παω ενα στοιχημα πως οπως ετρεχαν τελευταια στιγμη να φτιαξουν το νεκροταφειο στο Τατοι για να μην ξεφτυλιστουν διεθνως, θα κανουν τωρα μεχρι και νυχτερινες βαρδιες να φτιαξουν τα χαλασμενα ασθενοφορα για να μην τους ξαναβρει αλλη τετοια περιπτωση μεχρι τις εκλογες.
.
πήζον bot έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:31ναι στ αρχιδια τουςΑρίστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 16:29Παω ενα στοιχημα πως οπως ετρεχαν τελευταια στιγμη να φτιαξουν το νεκροταφειο στο Τατοι για να μην ξεφτυλιστουν διεθνως, θα κανουν τωρα μεχρι και νυχτερινες βαρδιες να φτιαξουν τα χαλασμενα ασθενοφορα για να μην τους ξαναβρει αλλη τετοια περιπτωση μεχρι τις εκλογες.
.