Το σκεπτικό μου είναι ότιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 20:47
Έχεις κάθε δικαίωμα, απλά μας λείπει το σκεπτικό για να είναι πειστικό.
Α) είδα μια άγρια κοινωνία έτοιμη να κατασπαραξει τον κάθε ψεκασμενο που έλεγε ότι τα εμβολια είναι στην καλύτερη περίπτωση άχρηστα, στη χειρότερη επικίνδυνα. Δεν είναι μια ελεύθερη, ανεκτικη στο διαφορετικό αυτή η κοινωνία. Προσωπικά πάντοτε πίστευα στο δικαίωμα του κάθε Αριστου να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, αρκεί να μη συκοφαντεί. Όμως αυτή η κοινωνία ήταν έτοιμη να κάψει τους ψεκ στην πυρά, βασικά ο μόνος λόγος κυριολεκτικα που δεν το έκανε είναι επειδή ακριβώς δε ζούμε στο μεσαίωνα.
Β) με απογοήτευσε ιδιαίτερα η επιστήμη. Need I say more? Είναι πλέον σαφές ότι στη δύση η επιστήμη δε δουλεύει με κριτήρια επαληθευσης πειραμάτων. Όποιος ξεφεύγει από το παράδειγμα, είτε μιλάμε για εμβολια, είτε για εγχείριση αλλαγής φύλου σε παιδια με "δυσφορια φυλου", εξωστρακιζεται. Βάλε σε αυτό και το γνωστό τοξικό περιβάλλον που επικρατεί στο academia, την εκτεταμένη διαφθορά και το νεποτισμο, κ καταλαβαίνεις ότι είναι απλο: προσωπικά δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα τίποτα.
Γ) Οι αρχές στις οποίες πίστευα δεν στηρίζονται πια από τη δύση. Απλα πράγματα, οικογένεια ως βασικό δομικο συστατικό, κράτος το οποίο σε μεγάλο βαθμό αφήνει τους πολίτες ήσυχους κ δεν καταπατα τα δικαιώματά τους, ελεύθερη οικονομία (οχι των διεφθαρμενων κ των καρτελ), πολιτισμικος χριστιανισμος

Πρόσεξε ότι δεν είπα ότι ψάχνω αλλού σωτήρες. Ξέρω πολύ καλά τι κουμασι είναι ο καθε Πουτιν. Απλά κρατάω τις αποστάσεις μου από τη δύση πλέον. Not my war. Δεν έχουμε καμία ανωτερότητα να υπερασπιστουμε. Έχουμε απλά clown world