δεν υπάρχουν μακροχρόνιες συνέπειες από τα εμβόλια.GoBack έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:57Προφανως.Για να βρεις κατι πρεπει να το ψαξειςOtto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:52αυτό δεν υπάρχει.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 19:29EKPLIKTIKOS
Η αντικειμενική ανάλυση λέει ότι τα εμβόλια έσωσαν κόσμο στο μεσοδιάστημα μεταξύ Α+Δ και Όμικρον, καθόσον ήταν αποτελεσματικά για τις δύο πρώτες (ειδικά για την Άλφα πάρα πολύ) που ήταν και πολύ πιο επικίνδυνες. Με την εμφάνιση της Όμικρον η αξία τους έπεσε κοντά στο μηδέν. Σίγουρα ήταν λάθος οι υπερβολές με το κυνήγι νέων ανθρώπων να εμβολιαστούν αλλά και η συνέχιση του κυνηγιού για αποτυχημένους επικοινωνιακούς λόγους όταν είχε πια χάσει το νόημά του.
Τις μακροπρόθεσμες συνέπεις θα τις μάθουμε σε μερικά χρόνια.
Οπότε για την ώρα έχουμε θετικό ισοζύγιο υπέρ εμβολίων αλλά όχι κάτι συνταρακτικό όπως μας διαφήμιζαν.
Ψεκ Ρωσία μπολια: μια αυτοκριτικη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Ψεκ Ρωσία μπολια: μια αυτοκριτικη
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και για κάποια φάρμακα το έχουμε ακούσει το 'δεν υπάρχει' και μετά από 20 χρόνια τα αποσύρουν.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:52αυτό δεν υπάρχει.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 19:29EKPLIKTIKOS
Η αντικειμενική ανάλυση λέει ότι τα εμβόλια έσωσαν κόσμο στο μεσοδιάστημα μεταξύ Α+Δ και Όμικρον, καθόσον ήταν αποτελεσματικά για τις δύο πρώτες (ειδικά για την Άλφα πάρα πολύ) που ήταν και πολύ πιο επικίνδυνες. Με την εμφάνιση της Όμικρον η αξία τους έπεσε κοντά στο μηδέν. Σίγουρα ήταν λάθος οι υπερβολές με το κυνήγι νέων ανθρώπων να εμβολιαστούν αλλά και η συνέχιση του κυνηγιού για αποτυχημένους επικοινωνιακούς λόγους όταν είχε πια χάσει το νόημά του.
Οπότε για την ώρα έχουμε θετικό ισοζύγιο υπέρ εμβολίων αλλά όχι κάτι συνταρακτικό όπως μας διαφήμιζαν.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
προηγούμαι 9 χρόνια, απο το 2014student έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:48EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:42
Α) είδα μια άγρια κοινωνία έτοιμη να κατασπαραξει τον κάθε ψεκασμενο που έλεγε ότι τα εμβολια είναι στην καλύτερη περίπτωση άχρηστα, στη χειρότερη επικίνδυνα. Δεν είναι μια ελεύθερη, ανεκτικη στο διαφορετικό αυτή η κοινωνία. Προσωπικά πάντοτε πίστευα στο δικαίωμα του κάθε Αριστου να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, αρκεί να μη συκοφαντεί. Όμως αυτή η κοινωνία ήταν έτοιμη να κάψει τους ψεκ στην πυρά, βασικά ο μόνος λόγος κυριολεκτικα που δεν το έκανε είναι επειδή ακριβώς δε ζούμε στο μεσαίωνα.
Β) με απογοήτευσε ιδιαίτερα η επιστήμη. Need I say more? Είναι πλέον σαφές ότι στη δύση η επιστήμη δε δουλεύει με κριτήρια επαληθευσης πειραμάτων. Όποιος ξεφεύγει από το παράδειγμα, είτε μιλάμε για εμβολια, είτε για εγχείριση αλλαγής φύλου σε παιδια με "δυσφορια φυλου", εξωστρακιζεται. Βάλε σε αυτό και το γνωστό τοξικό περιβάλλον που επικρατεί στο academia, την εκτεταμένη διαφθορά και το νεποτισμο, κ καταλαβαίνεις ότι είναι απλο: προσωπικά δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα τίποτα.
Γ) Οι αρχές στις οποίες πίστευα δεν στηρίζονται πια από τη δύση. Απλα πράγματα, οικογένεια ως βασικό δομικο συστατικό, κράτος το οποίο σε μεγάλο βαθμό αφήνει τους πολίτες ήσυχους κ δεν καταπατα τα δικαιώματά τους, ελεύθερη οικονομία (οχι των διεφθαρμενων κ των καρτελ), πολιτισμικος χριστιανισμος, δημόσια υγεία και παιδεία.
Πρόσεξε ότι δεν είπα ότι ψάχνω αλλού σωτήρες. Ξέρω πολύ καλά τι κουμασι είναι ο καθε Πουτιν. Απλά κρατάω τις αποστάσεις μου από τη δύση πλέον. Not my war. Δεν έχουμε καμία ανωτερότητα να υπερασπιστουμε. Έχουμε απλά clown worldEKPLIKTIKOS!
δείτε που βρίσκομαι σήμερα για να πάρετε μια ιδέα για την πορεία των πραγμάτων

Το ιδιο λεμεOtto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:58δεν υπάρχουν μακροχρόνιες συνέπειες από τα εμβόλια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ξέρουν πιο καλά ο μπουμπούκος και ο γιαουρτάς υπουργός, είναισοβαροί επιστήμονες με hard core σπουδές.
Όλες όσες ανακαλούνται μπρο. Και είναι πολλές:
https://www.fda.gov/drugs/drug-safety-a ... irbesartan
- Otto Weininger
μόνο που τα φάρμακα έχουν άλλο μηχανισμό και τα περισσότερα από αυτά είτε τα παίρνεις κάθε μέρα, είτε κάνεις κακή χρήση.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:59Και για κάποια φάρμακα το έχουμε ακούσει το 'δεν υπάρχει' και μετά από 20 χρόνια τα αποσύρουν.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:52αυτό δεν υπάρχει.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 19:29EKPLIKTIKOS
Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να δώ όσους υποτίθεται ότι έβγαλαν κάποια συμπεράσματα από όλο αυτό το θέατρο σκιων με τα εμβόλια, πόσο διαφορετικά θα αντιδράσουν στο όποιο επόμενο παρανοϊκό πέσιμο με το αντίστοιχα επίπονο, αν δεν υπακούσεις, οργισμένο νταβατζιλίκι.
Μακρυά από μας, αλλά έχω περιέργεια...
...και σοβαρή υποψία ότι grosso modo, σε ίδιο έργο ίδιοι πρωταγωνιστές θα καταλήξουμε και πάλι.
...και σοβαρή υποψία ότι grosso modo, σε ίδιο έργο ίδιοι πρωταγωνιστές θα καταλήξουμε και πάλι.
Στην νέα του δουλειά.sys3x έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:58Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασες μετά το έβδομο μεταπτυχιακό στην επιδημιολογία για πριν από το τρίτο στην αράβικη φελολογία μπρο;Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:07δεν υπαρχουν. δεν νομιζω να εχει υπαρξει ποτε ουσια που δεν δρα βραχυπροθεσμα, αλλα κανει ζημια μακροπροθεσμα, χωρις συνεχιζομενη χρηση.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 19:29
Τον λες και ταξιτζή.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
WHO Adopts European-Style COVID-19 Vaccine Passports As Part Of New Global Digital Health Certificatestudent έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 22:01Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να δώ όσους υποτίθεται ότι έβγαλαν κάποια συμπεράσματα από όλο αυτό το θέατρο σκιων με τα εμβόλια, πόσο διαφορετικά θα αντιδράσουν στο όποιο επόμενο παρανοϊκό πέσιμο με το αντίστοιχα επίπονο, αν δεν υπακούσεις, οργισμένο νταβατζιλίκι.
You thought they'd stop at Covid?
https://www.zerohedge.com/political/who ... tal-health

- Otto Weininger
αυτά είναι φάρμακα μπρο, επίσης πρέπει να διαβάζεις γιατί ανακαλούνται μπρο και να μην μένεις στο Recall https://www.fda.gov/drugs/drug-safety-a ... n-losartanBazoomba έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 22:00Όλες όσες ανακαλούνται μπρο. Και είναι πολλές:
γαμώ την ημιμάθειά σας μπρο, που βρήκατε το google και γίνατε ειδικοί σε όλα μπρο
Σου εσπάμαρε υπερσύνδεσμο ο pikey25 προηγουμένως μπρο, ξέρεις νομίζω να διαβάζεις ε.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:45δεν ειπα ρωμαιοι πριν τους ιωνες, ο αλλος ειπε οτι η ιωνια ηταν ελλαδα. μιλωντας δηθεν για μια εποχη που δεν υπηρχε "ελλαδα" σαν κρατικη οντοτητα.και τελοσπαντων, ολη αυτη η συζητηση ειναι κοροιδια σε αυτον που την ξεκινησε, οτι η ουκρανια ειναι ρωσια επειδη 100 χρονια πριν και πιπες
και δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν φαρμακα η αλλες ουσιες με μακροπροθεσμες παρενεργειες. ειπα οτι για να υπαρξουν τετοιες παρενεργειες πρεπει να συνεχιζεται η χρηση τους. η, θα εχουν πρωτα βραχυπροθεσμες παρενεργειες.
δεν ξερω να υπαρχει ουσια με χρονομετρο. να μην σου κανει τιποτα τωρα, αλλα να αρχιζει τη δραση της μετα απο μερικα χρονια. αλλα μπορει να κανω λαθος, εσεις που κατεχετε απο ανωτατη ταριφικη, γιατι δε μου λετε μια;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μην θυμώνεις μπρο, δεν θα σου φάμε την δουλειά.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 22:05αυτά είναι φάρμακα μπρο, επίσης πρέπει να διαβάζεις γιατί ανακαλούνται μπρο και να μην μένεις στο Recall https://www.fda.gov/drugs/drug-safety-a ... n-losartanBazoomba έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 22:00Όλες όσες ανακαλούνται μπρο. Και είναι πολλές:
γαμώ την ημιμάθειά σας μπρο, που βρήκατε το google και γίνατε ειδικοί σε όλα μπρο
Occasio facit furem
Πως γυρίζει όμως ο τροχός...φαντάσου πριν κανά χρόνο να έλεγε κανείς τα μισά από όσα γράφονται εδώ. Λυσσασμένη αγέλη θα είχε μαζευτεί...
Τώρα έχουν μείνει μόνο οι πρώην αρχιμπράβοι ν αλυχτάνε. Και ακούγονται πλέον τόσο γελοία τα γαυγίσματά τους (που κάποτε ανάβανε τόσο μεγάλη μανία στον όχλο).
Άραγε τώρα που όταν κοιτάνε πίσω τους δεν βλέπουν σχεδόν κανέναν, καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά?
Τώρα έχουν μείνει μόνο οι πρώην αρχιμπράβοι ν αλυχτάνε. Και ακούγονται πλέον τόσο γελοία τα γαυγίσματά τους (που κάποτε ανάβανε τόσο μεγάλη μανία στον όχλο).
Άραγε τώρα που όταν κοιτάνε πίσω τους δεν βλέπουν σχεδόν κανέναν, καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι αλλά το εμβόλιο πέρα από το βασικό στοιχείο του δεν έχει και άλλους παράγοντες μέσα; Π.χ. συντηρητικά. Εγώ δεν κολλάω στο RNA, το βλέπω συνολικά.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 22:01μόνο που τα φάρμακα έχουν άλλο μηχανισμό και τα περισσότερα από αυτά είτε τα παίρνεις κάθε μέρα, είτε κάνεις κακή χρήση.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 21:59Και για κάποια φάρμακα το έχουμε ακούσει το 'δεν υπάρχει' και μετά από 20 χρόνια τα αποσύρουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψεκ Ρωσίδα μπολια: μια αυτοκριτικη
από vantono » 08 Ιουν 2023, 14:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre