Αυτοί είμαστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτοί είμαστε
Οδηγός ταξί κράζει συναδέλφους που άφησαν τυφλή κοπέλα να περιμένει μία ώρα
Και μια που τό'φερε η κουβέντα, εδώ ταιριάζει και η θέση 102 της Ελλάδας (επί 119 χωρών) στο World Giving Index.
Αυτοί είναι οι Έλληνες. Μπράβο μας.
Και μια που τό'φερε η κουβέντα, εδώ ταιριάζει και η θέση 102 της Ελλάδας (επί 119 χωρών) στο World Giving Index.
Αυτοί είναι οι Έλληνες. Μπράβο μας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Αυτοί είμαστε

Γίνεται να βγει και με ένα 50 φεύγα η νουδούλα ρε πούστη μου; γίνεται;
Άντε να μας δω παιδιά!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κατι δεν μου κολλάει, δεν λεω οτι δεν συνέβη οντως, απλά μου ακουγεται υπερβολικά υπερσκατόψυχο για να ειναι 100% αληθινό! Δεν μπορεί να ειναι τόσο σαπια η κοινωνία μας, ακομα και οταν μιλαμε για ταρίφες.
Και αν κρίνω απο τον συγκεκριμένο που ειναι συνδυασμός Τομ Χάρντι με Πασχαλάκη και εχει και τικ τοκ, δεν αποκλείω να έκανε την τρίχα τριχιά για το συγκεκριμένο θέμα, μόνο και μονο για clouts και ινφλουενσεριλίκι.
Και αν κρίνω απο τον συγκεκριμένο που ειναι συνδυασμός Τομ Χάρντι με Πασχαλάκη και εχει και τικ τοκ, δεν αποκλείω να έκανε την τρίχα τριχιά για το συγκεκριμένο θέμα, μόνο και μονο για clouts και ινφλουενσεριλίκι.
Καταλαβαίνεις πόσο αντιφατικό είναι αυτό που γράφεις ή έχεις πάθει κι εσύ ζαίικο διχασμό προσωπικότητας, vantono μας;vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:18Κατι δεν μου κολλάει, δεν λεω οτι δεν συνέβη οντως, απλά μου ακουγεται υπερβολικά υπερσκατόψυχο για να ειναι 100% αληθινό! Δεν μπορεί να ειναι τόσο σαπια η κοινωνία μας, ακομα και οταν μιλαμε για ταρίφες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Γιατι ειναι αντιφατικό?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:21Καταλαβαίνεις πόσο αντιφατικό είναι αυτό που γράφεις ή έχεις πάθει κι εσύ ζαίικο διχασμό προσωπικότητας, vantono μας;vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:18Κατι δεν μου κολλάει, δεν λεω οτι δεν συνέβη οντως, απλά μου ακουγεται υπερβολικά υπερσκατόψυχο για να ειναι 100% αληθινό! Δεν μπορεί να ειναι τόσο σαπια η κοινωνία μας, ακομα και οταν μιλαμε για ταρίφες.
Απλά επεσήμανα οτι ο εν λόγω ταρίφας που κράζει τους αλλους ταρίφες, ειναι προχωκάγκουρας

Αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι εχει άδικο. Μπορεί να ειναι οντως ετσι οπως τα λέει, απλα εμενα μου ακουγεται τραβηγμένο. Δεν εχει χαθεί τόσο πολύ η πιστη μου στο ανθρώπινο ειδος, φταίει που διατηρω ακομα ελπίδες, τι να πω.
Μα κι εσύ προχωκάγκουρας είσαι ρε βαντόνο.vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:27Γιατι ειναι αντιφατικό?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:21Καταλαβαίνεις πόσο αντιφατικό είναι αυτό που γράφεις ή έχεις πάθει κι εσύ ζαίικο διχασμό προσωπικότητας, vantono μας;vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:18Κατι δεν μου κολλάει, δεν λεω οτι δεν συνέβη οντως, απλά μου ακουγεται υπερβολικά υπερσκατόψυχο για να ειναι 100% αληθινό! Δεν μπορεί να ειναι τόσο σαπια η κοινωνία μας, ακομα και οταν μιλαμε για ταρίφες.
Απλά επεσήμανα οτι ο εν λόγω ταρίφας που κράζει τους αλλους ταρίφες, ειναι προχωκάγκουρας
Αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι εχει άδικο. Μπορεί να ειναι οντως ετσι οπως τα λέει, απλα εμενα μου ακουγεται τραβηγμένο. Δεν εχει χαθεί τόσο πολύ η πιστη μου στο ανθρώπινο ειδος, φταίει που διατηρω ακομα ελπίδες, τι να πω.
Απλώς αρχικώς σου βγήκε το αυθόρμητο και μετά πρόσθεσες τα υπόλοιπα για την περίπτωση που ο τύπος δεν είναι ζαίος. Είναι πλέον ξεκάθαρο το λειτουργικό σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:33Μα κι εσύ προχωκάγκουρας είσαι ρε βαντόνο.vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:27Γιατι ειναι αντιφατικό?
Απλώς αρχικώς σου βγήκε το αυθόρμητο και μετά πρόσθεσες τα υπόλοιπα για την περίπτωση που ο τύπος δεν είναι ζαίος. Είναι πλέον ξεκάθαρο το λειτουργικό σας.

Δεν κατάλαβα. Πάλι ζαίους ονειρεύεσαι?
Το πιθανότερο πάντως, ο συγκεκριμένος τύπος, πολιτικά να ανήκει στο Μητσοτάκη γαμιέσαι μοτίβο.

Εγώ θυμάμαι και μια περίπτωση που κάποιος οδηγός δεν μετέφερε τραυματία στο νοσοκομείο για να μη λερωθεί η ταπετσαρία του αυτοκινήτου απ'τα αίματα. Δεν μου κάνουν πλέον καμμία εντύπωση αυτά, απλά τα επισημαίνω κατά καιρούς για όσους νομίζουν ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι έτσι, μπορεί να είναι αλλιώς κτλ, αλλά "τουλάχιστον είναι άνθρωποι και φιλότιμοι, και βοηθάνε όποιον έχει ανάγκη". Παπάρια βοηθάνε. Οι περισσότεροι είναι του στυλ "δεν θα σε κατούραγα ούτε αν είχες αρπάξει φωτιά".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Όχι χαρά μου, δεν βλέπω εφιάλτες.vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:38ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:33Μα κι εσύ προχωκάγκουρας είσαι ρε βαντόνο.vantono έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:27
Γιατι ειναι αντιφατικό?
Δεν κατάλαβα. Πάλι ζαίους ονειρεύεσαι?
Το πιθανότερο πάντως, ο συγκεκριμένος τύπος, πολιτικά να ανήκει στο Μητσοτάκη γαμιέσαι μοτίβο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ τον πιστεύω. Άνετα, οι πιο πολλοί δεν θα την έπαιρναν λόγω του σκύλου, και στα παπάρια τους ότι είναι τυφλή.

- vantono
Ακριβώς! Πολύ πιθανότερο αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:58Εγώ τον πιστεύω. Άνετα, οι πιο πολλοί δεν θα την έπαιρναν λόγω του σκύλου
Δεν είναι όλοι οι Έλληνες το ίδιο πράγμα.micmic έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 19:42Εγώ θυμάμαι και μια περίπτωση που κάποιος οδηγός δεν μετέφερε τραυματία στο νοσοκομείο για να μη λερωθεί η ταπετσαρία του αυτοκινήτου απ'τα αίματα. Δεν μου κάνουν πλέον καμμία εντύπωση αυτά, απλά τα επισημαίνω κατά καιρούς για όσους νομίζουν ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι έτσι, μπορεί να είναι αλλιώς κτλ, αλλά "τουλάχιστον είναι άνθρωποι και φιλότιμοι, και βοηθάνε όποιον έχει ανάγκη". Παπάρια βοηθάνε. Οι περισσότεροι είναι του στυλ "δεν θα σε κατούραγα ούτε αν είχες αρπάξει φωτιά".
Ισχύει τόσο για τους ταξιτζήδες όσο και όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
Και αναφέρομαι σε περιπτώσεις που αφορούν ΚΑΙ αμεα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φυσικά και δεν είναι όλοι το ίδιο, γι'αυτό παρέθεσα και τα χάλια μας στο World Giving Index που δίνει μια εικόνα της γενικής κατάστασης.
Θυμήθηκα τώρα και μια φορά που άκουγα έναν ραδιομαραθώνιο που γινόταν ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του κόσμου - δεν θυμάμαι για ποιό λόγο. Προς το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια έβγαζε στο τηλέφωνο διάφορους ακροατές. Μεταξύ αυτών πήρε και ένας από την Ολλανδία (με πληθυσμό τότε 1.5 φορά αυτόν της Ελλάδας). Τον ρώτησε λοιπόν πώς πήγε στην Ολλανδία ο αντίστοιχος ραδιομαραθώνιος και αν συγκεντρώθηκαν τόσα πολλά χρήματα όσα συγκέντρωσαν οι Έλληνες, που έδειξαν έμπρακτα την συμπαράστασή τους κτλ και μάζεψαν 1 εκατομμύριο. Και λέει λοιπόν κι ο Έλληνας της Ολλανδίας "ναι, κι εδώ πήγε πολύ καλά, συγκεντρώθηκαν γύρω στα 50 εκατομμύρια". Κόκκαλο η παρουσιάστρια, η οποία ψέλλισε κάτι για τους καλύτερους μισθούς των Ολλανδών και μετά συνέχισε τους επαίνους προς τους γενναιόδωρους Έλληνες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν είμαστε πτωχοί. Είμαστε αποτυχήσαντες εκατομμυριούχοι.
από AlienWay » 07 Σεπ 2024, 10:39 » σε Life style - 8 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Σεπ 2024, 10:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε αυτό που οι άλλοι θεωρούν ότι είμαστε ;
από έργο_μακέτο » 16 Μαρ 2024, 13:34 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 904 Προβολές
-