Τουρισμος καπουτ....

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Τουρισμος καπουτ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 06 Ιουν 2023, 12:27

Chilloutbuddy έγραψε:
06 Ιουν 2023, 07:30
Παντελής έλλειψη αξιόπιστων στατιστικών ως συνήθως, πεδίον δόξης λαμπρόν για προπαγάνδα εκατέρωθεν
Δεν χρειάζονται τα στατιστικά. Σημασία έχει να πιάνεις τον παλμό του λαού.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 06 Ιουν 2023, 21:41

foscilis έγραψε:
06 Ιουν 2023, 10:16
Hector Buas έγραψε:
06 Ιουν 2023, 08:32

Αν πάλι έφευγες εσύ foscilis, δεν θα είχαμε brain drain βρε...

Μια σκέψη που μου ήρθε με τον πρωϊνό καφέ...
Πάρα πολύ έξυπνη σκέψη, μπορεί να έχασες και 1 κιλό από την υπερπροσπάθεια.
Μπορεί...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 06 Ιουν 2023, 22:23

gassim έγραψε:
06 Ιουν 2023, 12:23
Εμπεδοκλής έγραψε:
02 Ιουν 2023, 21:31
panos291 έγραψε:
02 Ιουν 2023, 21:29

Ελ φαινομενα. Κλεινουν τις επιχειρήσεις τον Αύγουστο, και μετα περιμένουν να κανουν οι άνθρωποι διακοπες ξοδευοντας λογικα ποσα.
Εγω τουλάχιστον δεν εχω ακούσει καμια επιχείρηση στην σκανδιναβια που να κλεινει. Αυτο που γίνεται εδω παντως δεν ειναι νορμαλ. Δες το και αλλιως. Εχεις ενα ξενοδοχείο μεσαιου μεγέθους και δουλευεις με γραφεια απο εξωτερικό που σου φερνουν τουριστες επι 5-6 μηνες σερι. Τι θα τους πεις? Αφήστε μου τα δωματια 1-20 Αυγούστου γιατι οι δικοι μας ταξιδεύουν μονο τοτε? Θα σε παρουν με τις πετρες.
Τύπε μου, είσαι ψεκασμένος; Ήρεμα ρωτάω. Υπάρχει σαφής λόγος και αιτία που οι άδειες δίνονται τον Αύγουστο. Επίσης, δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, πέραν από τα κλειστά σχολεία, και ο μίσος 13ος δίνεται τον Αύγουστο.

Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθεις γιατί οι άνθρωποι παίρνουν άδεια το Πάσχα...
Το επίδομα αδείας δίνεται στον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά πριν πάρει την άδεια του. Το ότι δίνεται συνήθως τον Αύγουστο έχει καθιερωθεί για ευκολία των λογιστών και επειδή όλοι στις εταιρείες πλακωνονται ποιος θα λείψει 15αυγουστο.

Επίσης οι περισσότεροι μαθητές τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους τον Ιούνιο και ξαναπάνε σχολείο 10 Σεπτεμβρίου.
Ξέρω και κάτι αρκούδες που χέζουν στα δάση. Επίσης, προτείνω η αργία της Παναγίας το 15αύγουστο να μεταφερθεί 21 Νοεμβρίου με τα Εισόδια.
Έτσι, επειδή θέλουν τουρίστες και άλλες μέρες του χρόνου κάτι μυρωδιάδες εδώ μέσα...

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 06 Ιουν 2023, 22:43

Εμπεδοκλής έγραψε:
06 Ιουν 2023, 22:23
gassim έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
02 Ιουν 2023, 21:31

Τύπε μου, είσαι ψεκασμένος; Ήρεμα ρωτάω. Υπάρχει σαφής λόγος και αιτία που οι άδειες δίνονται τον Αύγουστο. Επίσης, δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, πέραν από τα κλειστά σχολεία, και ο μίσος 13ος δίνεται τον Αύγουστο.

Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθεις γιατί οι άνθρωποι παίρνουν άδεια το Πάσχα...
Το επίδομα αδείας δίνεται στον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά πριν πάρει την άδεια του. Το ότι δίνεται συνήθως τον Αύγουστο έχει καθιερωθεί για ευκολία των λογιστών και επειδή όλοι στις εταιρείες πλακωνονται ποιος θα λείψει 15αυγουστο.

Επίσης οι περισσότεροι μαθητές τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους τον Ιούνιο και ξαναπάνε σχολείο 10 Σεπτεμβρίου.
Ξέρω και κάτι αρκούδες που χέζουν στα δάση. Επίσης, προτείνω η αργία της Παναγίας το 15αύγουστο να μεταφερθεί 21 Νοεμβρίου με τα Εισόδια.
Έτσι, επειδή θέλουν τουρίστες και άλλες μέρες του χρόνου κάτι μυρωδιάδες εδώ μέσα...
Ο δεκαπενταύγουστος και τα πανηγύρια στα νησιά είναι ο πραγματικός λόγος που όλοι θέλουν να φεύγουν εκείνες τις ημέρες.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 06 Ιουν 2023, 23:11

gassim έγραψε:
06 Ιουν 2023, 22:43
Εμπεδοκλής έγραψε:
06 Ιουν 2023, 22:23
gassim έγραψε:

Ο δεκαπενταύγουστος και τα πανηγύρια στα νησιά είναι ο πραγματικός λόγος που όλοι θέλουν να φεύγουν εκείνες τις ημέρες.
Θέλω να σου πω ένα μυστικό γιατί τα πανηγύρια γίνονται το καλοκαίρι και δη τον Αύγουστο, αλλά δεν ξέρω πώς θα το πάρεις. Οπότε δε στο λέω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 09 Ιουν 2023, 23:08

https://netakias.com/2023/06/09/megali- ... i-tourkia/

Μεγάλη πτώση στον Τουρισμό: Οι Γερμανοί στρέφονται στην φθηνότερη Τουρκία

Τελικά τί συμβαίνει?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 10 Ιουν 2023, 17:38

Αφού τους γδάρανε πέρυσι τους τουρίστες σιγά μην ξανάρθουν φέτος. Και δεν είναι πτωτικά τα νούμερα μόνο στην Κρήτη, αλλά παντού. Για Έλληνες βέβαια δεν το συζητάω καν, με αυτές τις τιμές που παίζουν παντού (δωμάτια, εστιατόρια, ξαπλώστρες κτλ.)

Κρήτη - Τουρισμός: Από το «δεν θα ξέρουμε τί θα κάνουμε τόσους τουρίστες» φθάσαμε... στις προσφορές
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 11 Ιουν 2023, 13:25

Οι οικονομίες της Ευρωζώνης αγκομαχάνε ενώ τα νομίσματα κάποιων τρίτων μεσογειακών χωρών σαν την Τουρκία χάνουν την αξία τους.
Ταυτόχρονα, οι υψηλές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ευρώπη δημιουργούν το κίνητρο για διακοπές κοντά στο σπίτι.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 11 Ιουν 2023, 13:37

Η περσινή τουριστική χρονιά ήταν η πρώτη μετά τον εγκλεισμό
Πολλοί Ευρωπαίοι υψηλού προφίλ φοβήθηκαν να πάνε στην Ασία λόγω κοβιντ και ξαναήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές. Τουρίστες που λειτουργούν εκτός των all inclusive και των οργανωμένων γκρούπ.
Δεν θα ξανάρθουν φέτος, πηραν αέρα και θα ξαναπάνε σε πιο εξωτικούς προορισμούς.
Οι επιχειρηματίες του τουρισμού αντί να καταλάβουν την τάση και να φροντίσουν να τους εξυπηρετήσουν με καλές τιμές και υπηρεσίες, προτίμησαν να τους γδάρουν.

Πάει αυτή η ευκαιρία.
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 11 Ιουν 2023, 13:39

Σπάει η φουσκα του Τουρισμού; Αναπάντεχο...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 11 Ιουν 2023, 13:40

Υπάρχουν επιλογές εκτός Ελλαδισταν

Διακοπές στις Αλβανικές Μαλδίβες

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 11 Ιουν 2023, 13:41

kameron έγραψε:
06 Ιουν 2023, 03:27
Δεν ξέρω τι γίνεται φέτος αλλά πέρυσι στα μέσα με τέλη Ιουνίου βρέθηκα σε 3 κυκλαδονήσια (Σίφνος, Νάξος, Τήνος) και είχε απίστευτο κόσμο.
Χωρίς υπερβολή, τόσο κόσμο παλαιότερα δεν είχε ούτε το δεκαπενταύγουστο. Πρέπει να έβγαλαν τρελά λεφτά στα νησιά.

Κάπως έτσι εξηγείται και το υψηλότατο ποσοστό της Ν.Δ. σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.
:+1:

Σωστός, σε αντίθεση με την Κεντρική Μακεδονία και τον Βορρά που κυριολεκτικά, έχει μείνει 10ετιες πίσω
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 11 Ιουν 2023, 13:47

Τήνο τώρα γίνεται χαμός.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 11 Ιουν 2023, 13:50

Kauldron έγραψε:
09 Ιουν 2023, 23:08
https://netakias.com/2023/06/09/megali- ... i-tourkia/

Μεγάλη πτώση στον Τουρισμό: Οι Γερμανοί στρέφονται στην φθηνότερη Τουρκία

Τελικά τί συμβαίνει?
Turkaegean! Άλλη μια επιτυχία του Νανογιλεκά καθηγητή με τα τρια PhD στην ανάλυση της μεθόδου των τριών! :003:

Συμφέρει να πας στην Τουρκία για τουρισμό. Κι ώραιες παραλίες έχει και καλό φαγητό και απ'όλα!

Είναι στα σχέδια μας για την φετινή περίοδο! Να πας κι εσύ.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών