Πόσοι χρωστάτε εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ?
Πόσοι χρωστάτε εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ?
Ήρθε το μπουγιουρντι της εφορίας και δεν έχω να πληρώσω. Οι δουλειές δεν πάνε καλά, οι αμοιβές των μηχανικών είναι εξευτελιστικές, και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά δεν έχουν τη δυνατότητα να τσονταρουν και σε αυτό.
Θα πουλήσω κάποιο ακίνητο πριν μου το πάρει το κράτος αλλά αυτό είναι προσωρινή λύση.
Εσείς πώς την παλεύετε?
Θα πουλήσω κάποιο ακίνητο πριν μου το πάρει το κράτος αλλά αυτό είναι προσωρινή λύση.
Εσείς πώς την παλεύετε?
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Πόσοι χρωστάτε εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ?
Δεν χρωστάω τίποτα εγώ. Αλίμονο στα φτωχαδακια που δεν έχουν τις καβατζες μου 

Είναι πολύ δυσάρεστο Ίακχε και λυπάμαι ειλικρινά. Υποθέτω ο διακανονισμός των οφειλών σε 72 δόσεις δεν σε πιάνει;
Εύχομαι όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανάκαμψη οικονομικά.
Εύχομαι όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανάκαμψη οικονομικά.
Ίακχος έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 14:27Ήρθε το μπουγιουρντι της εφορίας και δεν έχω να πληρώσω. Οι δουλειές δεν πάνε καλά, οι αμοιβές των μηχανικών είναι εξευτελιστικές, και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά δεν έχουν τη δυνατότητα να τσονταρουν και σε αυτό.
Εσείς πώς την παλεύετε?
.
Οταν λές να σου πάρει ακίνητο το κράτος απο τι ύψους οφειλή το κάνει αυτό ;;;
Και το κάνει απροειδοποίητα ή στο κοινοποιεί πρώτα ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 14:52Ίακχος έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 14:27Ήρθε το μπουγιουρντι της εφορίας και δεν έχω να πληρώσω. Οι δουλειές δεν πάνε καλά, οι αμοιβές των μηχανικών είναι εξευτελιστικές, και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά δεν έχουν τη δυνατότητα να τσονταρουν και σε αυτό.
Εσείς πώς την παλεύετε?
.
.
Αν μαζευτούν χρέη προς την εφορία δε θα μου πάρουν ακίνητ? Με προειδοποίηση φυσικά.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 14:52Ίακχος έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 14:27Ήρθε το μπουγιουρντι της εφορίας και δεν έχω να πληρώσω. Οι δουλειές δεν πάνε καλά, οι αμοιβές των μηχανικών είναι εξευτελιστικές, και αυτοί που με βοηθάνε οικονομικά δεν έχουν τη δυνατότητα να τσονταρουν και σε αυτό.
Εσείς πώς την παλεύετε?
.
.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν ξέρω καθόλου τη φάση σου αλλά αν μπορείς φύγε 3 χρόνια να ξελασπώσεις και επιστρέφεις. Ξέρω δύο μηχανικούς που το κάνανε για να ξεχρεώσουν στην Ελλάδα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Η λογική λέει να φύγω από την Ελλάδα αλλά δεν ακολουθεί η οικογένεια.Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 15:01Δεν ξέρω καθόλου τη φάση σου αλλά αν μπορείς φύγε 3 χρόνια να ξελασπώσεις και επιστρέφεις. Ξέρω δύο μηχανικούς που το κάνανε για να ξεχρεώσουν στην Ελλάδα.
-
Ντουμπάι, Γκάνα και Ριάντ πληρώνουν καλά και είναι κοντά.Ίακχος έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 15:02Η λογική λέει να φύγω από την Ελλάδα αλλά δεν ακολουθεί η οικογένεια.Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 15:01Δεν ξέρω καθόλου τη φάση σου αλλά αν μπορείς φύγε 3 χρόνια να ξελασπώσεις και επιστρέφεις. Ξέρω δύο μηχανικούς που το κάνανε για να ξεχρεώσουν στην Ελλάδα.
Αυτό που λέει ο chill Το έκανε ένασ φίλος μηχανικός για τρία χρόνια και ξελασπωσε Η οικογένεια έμεινε πίσω βέβαια και τους έβλεπε στις άδειεςΊακχος έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 15:02Η λογική λέει να φύγω από την Ελλάδα αλλά δεν ακολουθεί η οικογένεια.Chilloutbuddy έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 15:01Δεν ξέρω καθόλου τη φάση σου αλλά αν μπορείς φύγε 3 χρόνια να ξελασπώσεις και επιστρέφεις. Ξέρω δύο μηχανικούς που το κάνανε για να ξεχρεώσουν στην Ελλάδα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Υπάρχει και ο εξωδικαστικος μηχανισμος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Καλή δύναμη συνάδελφε
Η υγεια μας πάνω απ όλα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Δούλεψε λίγα χρόνια έξω και θα κάνεις δυνατό κομποδεμα
Αν και από ότι ξέρω εδώ και κάποια χρόνια οι πολιτικοί νηχανικι βγάζουν καλά λεφτά στην Αθήνα
Αν και από ότι ξέρω εδώ και κάποια χρόνια οι πολιτικοί νηχανικι βγάζουν καλά λεφτά στην Αθήνα
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Κι εγώ μηχανικός είμαι αλλά είμαι εκτός Ελλάδος. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Θέλω να πληρώσω αλλά δεν με αφήνουν. Πουθενά στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΚΕΑΟ δεν υπάρχει επιλογή για αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού. Έτσι αναγκάζομαι και πληρώνω μήνα με τον μήνα.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη και πόσοι από αυτούς ήταν Έλληνες;
από Καραμελίτσα » 28 Μαρ 2024, 19:30 » σε Θετικές Επιστήμες - 9 Απαντήσεις
- 1320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Μαρ 2024, 21:50
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
13 Απρ 2024, 11:58
-
- 1 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
15 Οκτ 2023, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση η εφορία παρακολουθεί τα σοσιαλ
από dna replication » 25 Ιαν 2024, 16:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Ιαν 2024, 23:17
-