Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 20:14
Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:12
έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:10
Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:09
Σιγά το κυνήγι που πέφτει.
Ανακάλυψες το βασικό πρόβλημα της χώρας την σήμερον ημέραν - είναι η Εκκλησία

Ας ελπίσουμε να μην ισχυροποιηθεί το ΝΙΚΗ και το κάνει ναι είναι

Δεν μου αρέσει η θεοκρατία αν και δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος αλλά προτιμώ ν' ασχοληθώ με κάποιο υπαρκτό πρόβλημα όπως είναι οι δικαιωματιστικές υστερίες.
Καμιά φορά το τι αντιλαμβανόμαστε ως υπαρκτό και μη υπαρκτό δεν συνάδει με την πραγματικότητα

- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 11 Ιουν 2023, 20:16
έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:14
Δεν μου αρέσει η θεοκρατία αν και δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος αλλά προτιμώ ν' ασχοληθώ με κάποιο υπαρκτό πρόβλημα όπως είναι οι δικαιωματιστικές υστερίες.
Καμιά φορά το τι αντιλαμβανόμαστε ως υπαρκτό και μη υπαρκτό δεν συνάδει με την πραγματικότητα

Ναι οκ, ας απολαύσουμε νταβραντισμένους μπρατσαράδες να ταπεινώνουν γυναίκες στην άρση βαρών συμμετέχοντας στην κατηγορία τους απλά και μόνο επειδή το δήλωσαν. Το φαντάστηκα αυτό, δεν είναι πραγματικότητα, η φαντασία μου οργιάζει.
-
vagabondo
από vagabondo » 11 Ιουν 2023, 20:16
έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:10
Ας ελπίσουμε να μην ισχυροποιηθεί το ΝΙΚΗ και το κάνει ναι είναι

Άνα μπράβο! Δεν συνάδει με την πραγματικότητα το νήμα που άνοιξες.
-
wirth
από wirth » 11 Ιουν 2023, 20:19
Αγαπητοί φίλοι και φίλες μήπως μπορείτε να μου πείτε αν στο σήμα της ΝΙΚΗΣ βλέπετε αριστερά από την δύση προς το κέντρο δηλαδή ενα φίδι;
Αν λέω βλακεία συγχώρεστε με αρκετές αμαρτίες έχω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 11 Ιουν 2023, 20:30
Portia έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 19:37
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:38
Και όλως τυχαίως στις χώρες που ήταν οι πιο ανοικτές στα πάντα, παρατηρείται μεγάλη αύξηση στα ποσοστά των εθνικιστικών κομμάτων που πριν μερικά χρόνια έπαιζαν σε ασήμαντα ποσοστά.
Spot on! Γιατι ειδαν το τερας με τα ματια τους, ΚΥΡΙΩΣ οι γυναικες. Οταν η αλλη δεχοταν παρενοχληση στη δουλεια απο Μουσουλμανο συναδελφο (η ακομη χειροτερα προισταμενο), οχι μονο δεν εβρισκε ακρη με τα SS του ΗR αλλα ακομη χειροτερα εβρισκε το μπελα της.
Και για να μην τα ριχνουμε ολα στους αλλοθρησκους, θα σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα που αφορα τη διευρυνση της ΕΕ στα Βαλκανια: στην Ελλαδα το να γυρισει ο καθε Βαλκανογυφτος και να πει μεσα σε επαγγελματικο περιβαλλον πως οποια γυναικα δεν εχει γινει μητερα ως τα 30, καταντα κλουβιο αβγο οχι μονο γινεται ανεκτος αλλα επικροτειται κιολας. Η Σουηδεζα, η Αγγλιδα ακομη και η Καθολικη Ισπανιδα ομως δεν τα ανεχεται αυτα. Καπως ετσι τα αριστερα κομματα τα οποια υπηρξαν για χρονια ο προστατης του καθε απολιτιστου δεν μπορουν να σηκωσουν κεφαλι και δεν προκειται να δουν εξουσια στο κοντινο μελλον.
O κάθε Βαλκανόγυφτος μπορεί επίσης να λέει ότι πρέπει να μην κάνει έκτρωση το κάθε "πουτανάκι" που ο ίδιος σούταρε γιατί φοβήθηκε ότι θα τον τυλίξει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
student
από student » 11 Ιουν 2023, 21:13
Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:16

Ναι οκ, ας απολαύσουμε νταβραντισμένους μπρατσαράδες να ταπεινώνουν γυναίκες στην άρση βαρών συμμετέχοντας στην κατηγορία τους απλά και μόνο επειδή το δήλωσαν. Το φαντάστηκα αυτό, δεν είναι πραγματικότητα, η φαντασία μου οργιάζει.

-
student
από student » 11 Ιουν 2023, 21:14
wirth έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:19
Αγαπητοί φίλοι και φίλες μήπως μπορείτε να μου πείτε αν στο σήμα της ΝΙΚΗΣ βλέπετε αριστερά από την δύση προς το κέντρο δηλαδή ενα φίδι;
Αν λέω βλακεία συγχώρεστε με αρκετές αμαρτίες έχω.
Προσωπικά σε συγχωρώ!
-
Ερμής
από Ερμής » 11 Ιουν 2023, 21:15
Η Νίκη είναι πολύ επικίνδυνο κομμα
Για το χώρο, όχι για τη Χώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Exodus
από Exodus » 11 Ιουν 2023, 21:21
Ερμής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 21:15
Κοίτα, όσο ο συντηρητισμός στην πολιτική θα συνδέεται με τον καραμπαμπισμό του Μήτροβιτς και του κάθε κουνιάδου καντηλανάφτη, έτσι θα είναι. Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό συντηρητικό χώρο, όπως και σοβαρό ριζοσπαστικό χώρο, αλλά και οι μεν και οι δε είναι μπαλέτο. Οι δεξιοί είναι τσομπάνηδες και οι αριστεροί ρακόμελα. Ο Κυριάκος πρέπει να είναι ο πρώτος Ευρωπαίος κεντροδεξιός Έλληνας που κυβερνάει. Οι άλλοι ήσαν Άραβες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 11 Ιουν 2023, 21:26
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πολυψάξει με τη Νίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη επικινδυνότητα που αναφέρεις θα είναι πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη αν μπουν στη βουλή γιατί εκ των πραγμάτων οι βουλευτές της θα πρέπει να παίρνουν συγκεκριμένες θέσεις σε συγκεκριμένα θέματα, που δεν θα αφορούν μόνον στο θέμα της θρησκείας. Τα εύκολα λογίδρια και τα "θα...θα...θα.." είναι άλλο πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Exodus
από Exodus » 11 Ιουν 2023, 21:29
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 21:26
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πολυψάξει με τη Νίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη επικινδυνότητα που αναφέρεις θα είναι πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη αν μπουν στη βουλή γιατί εκ των πραγμάτων οι βουλευτές της θα πρέπει να παίρνουν συγκεκριμένες θέσεις σε συγκεκριμένα θέματα, που δεν θα αφορούν μόνον στο θέμα της θρησκείας. Τα εύκολα λογίδρια και τα "θα...θα...θα.." είναι άλλο πράγμα.
Δεν είναι τόσοι πολλοί, δεν θα μπουν. Δεν υπάρχει χώρος για δύο Βελόπουλους στη Βουλή.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 11 Ιουν 2023, 21:29
Leporello έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 19:49
zteo έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 19:45
Πραγματικά πιστεύετε ότι η εκκλησία δεν εμπλέκεται στις εκλογές ( οχι μόνο με την στήριξη στο ΝΊΚΗ).
Πόσο αφελείς μπορεί να είστε.
Η ΝΙΚΗ είναι κατά τής Εκκλησίας τής Ελλάδος. Αρα, δεν θα μπορούσε η Εκκλησία να υποστήριζε την ΝΙΚΗ. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι ιερείς ή και αρχιερείς δεν κοιτάζουν προς τα εκεί.
Ο Τζερόνυμο δεν τους έκραξε;
Ή τον γράφουν και αυτόν;

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
phorumaster
από phorumaster » 11 Ιουν 2023, 21:34
Exodus έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 21:29
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 21:26
Δεν είναι τόσοι πολλοί, δεν θα μπουν. Δεν υπάρχει χώρος για δύο Βελόπουλους στη Βουλή.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να μπουν και οι δύο μέσα εκτός και αν έχουν διαρροές από αυτό το κόμμα που στηρίζει ο Κασιδιάρης, αν και δεν ταυτίζονται τα κοινά αυτά. Επίσης δεν αποκλείω το σενάριο να μείνει εκτός ο Βελόπουλος και να μπει η νίκη ίσως είναι πιθανότερο από το ανάποδο.
-
Dorian
από Dorian » 11 Ιουν 2023, 21:39
έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:09
Συνδιάζει τον βελοπουλέικο εθνολαικισμό με τον αμερικάνικο πουριτανισμό και αντικρατισμό. Έχουν αρχίσει να φέρνουν τα culture wars της Αμερικής στην Ελλάδα.
Μην αγχώνεσαι η νουδουλα αν και εφόσον ποτέ γίνουν ελαφρώς επικίνδυνοι θα βάλει την ΕΥΠ να έχει έτοιμους φακέλους να τους μαζέψει με ότι μαλακία βρει. Οι αριστεροί και το δεκανίκι ΚΚΕ δεν έχουν τίποτα να φοβούνται θα παραμείνουν άχρηστοι.
-
-
- 1604 Απαντήσεις
- 49627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 2259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
04 Φεβ 2024, 16:33
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
28 Απρ 2025, 12:54
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.