Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
ετσι εξηγείται όλη η φαγούρα,βρήκαμε άνθρωπο με παιδεία ας τον ..σκίσουμε 

- nik_killthemall
μεγαλη αληθεια αυτοPortia έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:12Η φυση απεχθανεται τα κενα. Οσο θα υπαρχουν "Ευαγγελιστες" των εξηνταδυο φυλων, των κοριτσιων με πεος, των ανδρων με ωοθηκες και του Γουελκαμ σκληρο Ισλαμ, αλλο τοσο θα ξεπετιουνται οι Νικες, οι Βελοπουλοι, οι Μελονες και οι Qanon.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:09Συνδιάζει τον βελοπουλέικο εθνολαικισμό με τον αμερικάνικο πουριτανισμό και αντικρατισμό. Έχουν αρχίσει να φέρνουν τα culture wars της Αμερικής στην Ελλάδα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
καθολου χαζο επιχειρημα, η πραγματικοτητα ειναι. Ποσα τετοια κομματα υπηρχαν στα 80ς και 90ς ? Η ακροτητα προς την μια κατευθυνση δεν προκειται να φερει ΠΟΤΕ ισορροπια, αλλα ΜΟΝΟ ακροτητα προς την αντίθετη κατευθυνση.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:15Χαζό επιχείρημα.Portia έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:12Η φυση απεχθανεται τα κενα. Οσο θα υπαρχουν "Ευαγγελιστες" των εξηνταδυο φυλων, των κοριτσιων με πεος, των ανδρων με ωοθηκες και του Γουελκαμ σκληρο Ισλαμ, αλλο τοσο θα ξεπετιουνται οι Νικες, οι Βελοπουλοι, οι Μελονες και οι Qanon.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:09Συνδιάζει τον βελοπουλέικο εθνολαικισμό με τον αμερικάνικο πουριτανισμό και αντικρατισμό. Έχουν αρχίσει να φέρνουν τα culture wars της Αμερικής στην Ελλάδα.
Έμμεσα και τεχνηέντως δικαιολογεί την άνοδο φασιστικών και ημιφασιστικών μορφωμάτων.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
Προφανως οχι, ενα ακομη σωρρας, καρατζαφερης, μερα 25, πλευση, δημαρ, ποταμι, βελο κλπ ειναι, κομματα με χρονο ημισειας ζωης μαξ μια 4ετια.
Επίσης, ο Καρβουνόπουλος ήταν αμείλικτος. Τον τσάκισε τον Νατσιό με τις σκληρές του ερωτήσεις και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα.student έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:50Ευχαριστώ που ενισχύεις το point.
Λίγα λεπτά ν ακούσει κανείς, γίνεται προφανές για τι τεράστιο ταλιμπανικό φασιστόμουτρο μιλάμε! Τα γόνατά μου χτυπάνε από τον φόβο και μόνο με τη σκέψη ότι θα μπει αυτός ο σκληρός και αιμοβόρος φασίστας με τα τάγματα εφόδου του στη βουλή. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο υπάρχει...ακριβώς όπως υποστηρίζει ο νηματοθέτης.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR
Καθ' α πληροφορούμε αρχηγός νεόκοπου κόμματος, αφού εχρημάτισε μέλος της ΚΝΕ, ως άλλος Σαούλ συνάντησε την πίστη, και όπως δήλωσε σε ομιλία του, μεταστράφηκε από πολέμιος σε υπερασπιστή της αλήθειας και ως νέος ζηλωτής κατακεραυνώνει τον υλιστικό τρόπο ζωής.

Καθ' α πληροφορούμε αρχηγός νεόκοπου κόμματος, αφού εχρημάτισε μέλος της ΚΝΕ, ως άλλος Σαούλ συνάντησε την πίστη, και όπως δήλωσε σε ομιλία του, μεταστράφηκε από πολέμιος σε υπερασπιστή της αλήθειας και ως νέος ζηλωτής κατακεραυνώνει τον υλιστικό τρόπο ζωής.

Δεν λεει κατι, κι εγω στα νιατα μου ημουν πρωτα στο Ρηγα Φεραιο και μετα αναρχικος.
Εδω ομως και πολλα χρονια εγινα υπερσυντηρητικος.
Ιδια μεταλλαξη και στον Τσωρτσιλ, στο Γεωργαλα και σε παρα πολυ κοσμο.
.
Εδω ομως και πολλα χρονια εγινα υπερσυντηρητικος.
Ιδια μεταλλαξη και στον Τσωρτσιλ, στο Γεωργαλα και σε παρα πολυ κοσμο.
.
- Υδράργυρος
Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι σχεσεις εκκλησιας κρατους
Κόψε κάτι ρε φίλε.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 08:54Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι σχεσεις εκκλησιας κρατους

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι το ξέρω, έχεις δίκιο.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 08:54Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι σχεσεις εκκλησιας κρατους
Πάνω στον λογαριασμό της ΔΕΗ που είχε έρθει 800 ευρώ σε έναν φίλο μου που ζει μόνος και παίρνει μισθό 725 ευρώ τον μήνα, υπήρχε και ένας σταυρός. Μα αν είναι δυνατόν!
- Υδράργυρος
Το 2019 οι εκκλησίες λειτουργούσαν σαν εκλογικά κέντρα της κυβέρνησης που σου πήγε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ 800 ευρώGreen Dragon έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 09:25Ναι το ξέρω, έχεις δίκιο.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 08:54Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι σχεσεις εκκλησιας κρατους
Πάνω στον λογαριασμό της ΔΕΗ που είχε έρθει 800 ευρώ σε έναν φίλο μου που ζει μόνος και παίρνει μισθό 725 ευρώ τον μήνα, υπήρχε και ένας σταυρός. Μα αν είναι δυνατόν!
Δε βαριέσαι έχει ο θεός
- Υδράργυρος
Το πολιτισμικό υπόβαθρο ενός λαού δεν παίζει κανένα ρόλο στις νοοτροπίες; Ασε στην άκρη τις άμεσες παρεμβάσεις που άμα δεν πάρεις ευλογία από δεσπότη δεν εκλέγεσαι. Ναι αυτοί οι κακοί πολιτικού που κατηγορούμαστε οτι ψηφίσαμε όταν έρθει ο λογαριασμός.Ναύτης έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 09:01Κόψε κάτι ρε φίλε.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 08:54Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι σχεσεις εκκλησιας κρατους
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στον κόσμο σου... αριστερισμός της ΚηφισιάςΥδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 09:28Το 2019 οι εκκλησίες λειτουργούσαν σαν εκλογικά κέντρα της κυβέρνησης που σου πήγε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ 800 ευρώGreen Dragon έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 09:25Ναι το ξέρω, έχεις δίκιο.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 08:54Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι σχεσεις εκκλησιας κρατους
Δε βαριέσαι έχει ο θεός

Υπερβολές, δεν σε σου βάζει ο παπάς το πιστόλι στον κρόταφο για να ψηφίσεις κάποιον.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 09:32Το πολιτισμικό υπόβαθρο ενός λαού δεν παίζει κανένα ρόλο στις νοοτροπίες; Ασε στην άκρη τις άμεσες παρεμβάσεις που άμα δεν πάρεις ευλογία από δεσπότη δεν εκλέγεσαι. Ναι αυτοί οι κακοί πολιτικού που κατηγορούμαστε οτι ψηφίσαμε όταν έρθει ο λογαριασμός.Ναύτης έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 09:01Κόψε κάτι ρε φίλε.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 08:54Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι σχεσεις εκκλησιας κρατους
Οι σχέσεις κράτους-εκκλησίας δεν είναι μείζον πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουν και να ρυθμιστούν.
Όντως κι εγώ δεν το ήξερα και σ ευχαριστώ.katinasalamaki έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 01:02
Τον έβλεπα παλιά στην τιβι και μου άρεσε όπως μιλούσε. Δεν είδα ομιλίες του προεκλογικά γιατί ήξερα ότι είναι εντάξει και επειδή θα δώσω αλλού την ψήφο μου. Εξαιτίας όμως αυτού που έγραψες καθησα και το είδα το βίντεο.
Το ξαναβάζω από κάτω χρονισμένο να πάει κατευθείαν στο 34:14
Εξηγεί γιατί χρειάστηκε να κατέβει στις εκλογές. Ήδη ο Καρβουνόπουλος έμαθε κάτι που δεν ήξερε. Ίσως και εσύ.
.
.
Νατζιός : γι' αυτό με βλέπετε εδώ και συζητώ υπό αυτή την ιδιότητα, αλλιώς θα ήμουν μέσα στην τάξη.
....η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο και μεις κρυφτηκαμε στο υπόγειο...
Λένε στα παιδιά μας ψέματα.
Καρβουνόπουλος : τώρα το είδα αυτό..... είναι στο βιβλιο που υπάρχει τώρα στα σχολεία;
Νατζιός : 5ης δημοτικού σελ. 45
.....
Νατζιός : τρεξε λέει η μαμά στον μπαμπά να σηκώσεις τα λεφτά από την τράπεζα γιατί έρχεται πόλεμος.
Δεν γίνεται ξεκάθαρο όμως και πάλι ότι είναι ο πιο επικίνδυνος φασίστας? Ακούς εκεί να διαμαρτύρεται για το "κρυφτήκαμε στο υπόγειο"....
Πως τολμάς κύριε νατσιέ να διδάσκεις στα παιδιά μας ότι οι έλληνες πολέμησαν τους ιταλούς το 1940? How dare you?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 530 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Που προτιμάτε να εργάζεστε αυτή την στιγμή; Στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
από Libre arbitre » 03 Φεβ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
04 Φεβ 2024, 16:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και των γονέων απ το στρατό κατοχής του Χρυσοχουντίδη αυτή τη στιγμή στου Στρεφη
από georgebi » 27 Απρ 2025, 21:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
28 Απρ 2025, 12:54
-