RIP il cavaliere
- hellegennes
Re: RIP il cavaliere
Για να το θέσω κι αλλιώς, αν είχατε 25χρονη κόρη και της την έπεφτε ένας 70χρονος θα λέγατε "α, ένας μερακλής";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η κόρη θα ήταν η μερακλου.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:04Για να το θέσω κι αλλιώς, αν είχατε 25χρονη κόρη και της την έπεφτε ένας 70χρονος θα λέγατε "α, ένας μερακλής";
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- EKPLIKTIKOS
Βιασε κάποια ανηλικη όντως;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 12:58Δεν βίασε τις δικές μας ανήλικες κόρες οπότε ας τον δοξάσουμε; Τι φάση.
Είμαι σίγουρος ότι φταίνε τα εμβόλια.Λεγεών έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 11:50Τώρα το είδα, ας συγχωνεύσει κάποιος
viewtopic.php?f=30&t=48409
Περονόσπορος τελευταία
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Υδράργυρος
Μπερλουσκονικός εμετός
Αιωνια Σου η μνημη μεγιστε 

Σε τρώει το κωλαράκι σου.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:18Είμαι σίγουρος ότι φταίνε τα εμβόλια.Λεγεών έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 11:50Τώρα το είδα, ας συγχωνεύσει κάποιος
viewtopic.php?f=30&t=48409
Περονόσπορος τελευταία

Γιατί εσύ μωρή λουμπινα δε κοίτας γυναικείους κωλους;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πορνόγερος που του τρέχουν τα σάλια. Είναι πρωθυπουργός κράτους και κάνει αυτήν την κίνηση δημόσια, οπότε αυτό έχει συμβολισμό.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 12:59Στην καθομιλουμένη λέγεται "πορνόγερος" αλλά επειδή ήταν πλούσιος και πολιτικός ας τον ονομάσουμε "μερακλή".
- Dwarven Blacksmith
Δεν τον είδα με τα μάτια μου, αλλά καταδικάστηκε από δικαστήριο, και μάλλον δεν υπήρχαν για πλάκα ανήλικες εσκορτ στα πάρτυ του, αν δεν τις βίαζε αυτός τουλάχιστον κάλυπτε άλλους. Ο,τι θες πιστεύεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:07Βιασε κάποια ανηλικη όντως;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 12:58Δεν βίασε τις δικές μας ανήλικες κόρες οπότε ας τον δοξάσουμε; Τι φάση.

Κατ αυτους νορμαλ εισαι μονο αμα κοιτας ψωλεςΕρμής έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:20Γιατί εσύ μωρή λουμπινα δε κοίτας γυναικείους κωλους;
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα μεταξύ του "μου αρέσουν οι γυναίκες" και του "όλες είναι πουτσομεζεδάκια".
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός ρε μαν;
Τα μάτια μάς τά 'δωσε ο Γιαραμπής για να βλέπουμε, αλλιώς θα μας είχε βάλει κεραίες σαν τα σαλιγκάρια.
Πολυ καλα κανει και δειχνει αυτην την κινηση δημοσια. Εξαιρετικος συμβολισμος σε μια ΕΕ που διοικειται απο λουγκρες.Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:21Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πορνόγερος που του τρέχουν τα σάλια. Είναι πρωθυπουργός κράτους και κάνει αυτήν την κίνηση δημόσια, οπότε αυτό έχει συμβολισμό.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 12:59Στην καθομιλουμένη λέγεται "πορνόγερος" αλλά επειδή ήταν πλούσιος και πολιτικός ας τον ονομάσουμε "μερακλή".
Βιτσιόζος μαζόχας από γεννησιμιού μου. Εγώ, αν δεν πάρω μια τρίπλεξ δόση εμβολίου καθημερινά (Αρίστου, Κόλντρον, Χαρχάλατα) δεν φτιάχνει η μέρα μου.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...