"Εσκορτ" και "βιασμος" δεν πανε στην ιδια φραση. Διαλεξε...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:21Δεν τον είδα με τα μάτια μου, αλλά καταδικάστηκε από δικαστήριο, και μάλλον δεν υπήρχαν για πλάκα ανήλικες εσκορτ στα πάρτυ του, αν δεν τις βίαζε αυτός τουλάχιστον κάλυπτε άλλους. Ο,τι θες πιστεύεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:07Βιασε κάποια ανηλικη όντως;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 12:58Δεν βίασε τις δικές μας ανήλικες κόρες οπότε ας τον δοξάσουμε; Τι φάση.
RIP il cavaliere
Re: RIP il cavaliere
- EKPLIKTIKOS
Δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση, αν θυμάμαι καλά κατηγορήθηκε ότι πήρε εσκορτ μια 17χρονη (rubygate) κ καταδικαστηκε πρωτοδικα αλλά αθωώθηκε μετά; Πάντως το αδίκημα δεν ήταν βιασμός ανήλικης (πάλι, αν θυμάμαι καλά). Σε κάθε περίπτωση αηδιαστικό το βρίσκω, να είμαι ξεκάθαρος, αλλά δεν είναι βιασμός ανηλικηςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:21Δεν τον είδα με τα μάτια μου, αλλά καταδικάστηκε από δικαστήριο, και μάλλον δεν υπήρχαν για πλάκα ανήλικες εσκορτ στα πάρτυ του, αν δεν τις βίαζε αυτός τουλάχιστον κάλυπτε άλλους. Ο,τι θες πιστεύεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:07Βιασε κάποια ανηλικη όντως;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 12:58Δεν βίασε τις δικές μας ανήλικες κόρες οπότε ας τον δοξάσουμε; Τι φάση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ρε βάλτε κάτι στοντιτλο που να λέει για τον Μπερλουσκόνι
Με κοψοχολιασατε μεσημέριατικα και νόμιζα ότι έπαθε κάτι ο δικός μας Καβαλιέρε
Με κοψοχολιασατε μεσημέριατικα και νόμιζα ότι έπαθε κάτι ο δικός μας Καβαλιέρε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
RIP όπως για οποιονδήποτε, αλλά μέχρι εκεί...
Σιγά μην στενοχωρηθούμε κιόλας για τον πορνόγερο κακαδοφάγο.
Σιγά μην στενοχωρηθούμε κιόλας για τον πορνόγερο κακαδοφάγο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Τώρα εσύ είσαι άντρας;
- Dwarven Blacksmith
Καταδικάστηκε για επί χρήμασι σεξουαλική επαφή με ανήλικη. Πες το και μπαλαμούτιασμα αν κρίνεις σκόπιμο. Εγώ έτσι το λέω πάντως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:27Δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση, αν θυμάμαι καλά κατηγορήθηκε ότι πήρε εσκορτ μια 17χρονη (rubygate) κ καταδικαστηκε πρωτοδικα αλλά αθωώθηκε μετά; Πάντως το αδίκημα δεν ήταν βιασμός ανήλικης (πάλι, αν θυμάμαι καλά). Σε κάθε περίπτωση αηδιαστικό το βρίσκω, να είμαι ξεκάθαρος, αλλά δεν είναι βιασμός ανηλικηςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:21Δεν τον είδα με τα μάτια μου, αλλά καταδικάστηκε από δικαστήριο, και μάλλον δεν υπήρχαν για πλάκα ανήλικες εσκορτ στα πάρτυ του, αν δεν τις βίαζε αυτός τουλάχιστον κάλυπτε άλλους. Ο,τι θες πιστεύεις.
Και η ανατροπή της απόφασης ήταν επειδή δεν αποδείχτηκε ότι ήξερε την ηλικία της, όχι επειδή δεν το έκανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 12 Ιουν 2023, 13:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Είμαι στην ζήτηση για βλακάκο που το παίζει άντρας έχοντας ψευδώνυμο την ονομασία μάρκας γυναικείων ρούχων, και παράλληλα λέει σε φόρουμ ότι οι έσκορτς δεν γίνεται να βιαστούν.
Σύντομα θα ακούμε για εσένα στις ειδήσεις.
-
- Phorum.gr user: neon imposter
οι τριπλέτες Φαν Μπάστεν - Γκούλιτ - Ράικαρντ κ Ματέους - Κλίνσμαν - Μπρέμε που εμφάνισαν οι Μίλαν Ίντερ κ Ολλανδία Γερμανία ήταν απίστευτες
πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω ποια μου άρεσε περισσότερο, από τη μία ο Φαν Μπάστεν από την άλλη ο Ματέους
πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω ποια μου άρεσε περισσότερο, από τη μία ο Φαν Μπάστεν από την άλλη ο Ματέους

Ναι αγαθε και αμεμπτε.... παρε το χαπι σου τωρα και μη βλεπεις τετοια εσυ. Θα προσβαλουν την ηθικη σου.
- Υδράργυρος
Σε ποιά μασονική στοά θα γίνει η εξόδιος ακολουθία;
Και να το επαναλαβω για οποιον εχει στοιχειωδη λογικη.
Εσκορτ και βιασμος δεν πανε μαζι. Ειναι αντιφατικες εννοιες.
Δοξα στον Καβαλιερε
Εσκορτ και βιασμος δεν πανε μαζι. Ειναι αντιφατικες εννοιες.
Δοξα στον Καβαλιερε
-
Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:18Είμαι σίγουρος ότι φταίνε τα εμβόλια.Λεγεών έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 11:50Τώρα το είδα, ας συγχωνεύσει κάποιος
viewtopic.php?f=30&t=48409
Περονόσπορος τελευταία

- Space_Passenger
Επιτελους πεθανε. Οσο καλη ζωη και να χεις κανει οσο εντονα και αν εχεις ζησει οσες θεσεις εξουσιας και να παρεις, δεν κουβαλας τις αναμνησεις στην ανυπαρξια του θανατου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το πιο ουσιαστικό ποστ του νηματος, εύγε!neon imposter έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:44οι τριπλέτες Φαν Μπάστεν - Γκούλιτ - Ράικαρντ κ Ματέους - Κλίνσμαν - Μπρέμε που εμφάνισαν οι Μίλαν Ίντερ κ Ολλανδία Γερμανία ήταν απίστευτες

Μαζί με τα ποστς Λεγεών και νάνου βέβαια, που εχουν το κουράγιο να το βλέπουν σοβαρά το θεμα. Εγώ δεν το εχω. Και αν το βρω για να κατσω να ασχοληθω σοβαρα, μαλλον θα φάω το πρωτο μου μπαν στο πχορουμ.