αυτοι ειναι τοξικα αρρενωποιGoBack έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:46Σαν τους κοντους τους χοντρους και τους ασχημους δηλαδη;Σενέκας έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 20:39όχι, είναι άτομα που συχνά πέφτουν θύματα διακρίσεων και υποχρεώνονται σε περιθωριοποίησηGreen Dragon έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 16:35Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
Απ' όσο ξέρω είναι αρτιμελείς.
Βρε Έθνι, γιατί δεν ρίχνεις και ένα βίντεο με την άποψη του Χατζηστεφάνου για το θέμα;
ξεκινα να εκπαιδευεις λοατκι ατομα μια που θα ψηφισεις κνδΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:45Βρε Έθνι, γιατί δεν ρίχνεις και ένα βίντεο με την άποψη του Χατζηστεφάνου για το θέμα;
Έτσι για να μας διαφωτίσεις...
Εγώ θα ψηφίσω νδ αλλά δεν φοβάμαι μην παρασύρουν το βλαστάρι μου στα σχολεία. Έχει μεγαλώσει πια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:46ξεκινα να εκπαιδευεις λοατκι ατομα μια που θα ψηφισεις κνδ
τοτε μην μας δουλευετε οτι ανησυχειτε για το οτιδηποτεΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:54Εγώ θα ψηφίσω νδ αλλά δεν φοβάμαι μην παρασύρουν το βλαστάρι μου στα σχολεία. Έχει μεγαλώσει πια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:46ξεκινα να εκπαιδευεις λοατκι ατομα μια που θα ψηφισεις κνδ
Αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα του συλλόγου γονέων.
Αν συμφωνούν, είναι δικαίωμα τους.
Αν διαφωνούν, σαφώς και θα μετρήσει η γνώμη τους.
Αν δεν συμφωνούν αλλά θέλουν να το παίξουν προχώ, είναι σίγουρα δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου.
Τα εθνοζαία που το βουλώνουν όλως τυχαίως σε ό,τι αφορά στήριξη από σύριζα, πασόκ σε λοατκι και λαθρο και ψάχνονται μόνον στη νδ, κάνουν αυτό που κάνουν μια ζωή.
Παπαρολογίζουν. Στην τελική, είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν.
Μα μόνον για δούλεμα είστε κι εσείς και οι λώκοι σας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 17:07τοτε μην μας δουλευετε οτι ανησυχειτε για το οτιδηποτεΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:54Εγώ θα ψηφίσω νδ αλλά δεν φοβάμαι μην παρασύρουν το βλαστάρι μου στα σχολεία. Έχει μεγαλώσει πια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:46
ξεκινα να εκπαιδευεις λοατκι ατομα μια που θα ψηφισεις κνδ
Αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα του συλλόγου γονέων.
Αν συμφωνούν, είναι δικαίωμα τους.
Αν διαφωνούν, σαφώς και θα μετρήσει η γνώμη τους.
Αν δεν συμφωνούν αλλά θέλουν να το παίξουν προχώ, είναι σίγουρα δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου.
Τα εθνοζαία που το βουλώνουν όλως τυχαίως σε ό,τι αφορά στήριξη από σύριζα, πασόκ σε λοατκι και λαθρο και ψάχνονται μόνον στη νδ, κάνουν αυτό που κάνουν μια ζωή.
Παπαρολογίζουν. Στην τελική, είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν.
τον λωκο σας κοιτατε,να ειστε ειλικρινεις