Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 12:51
Orion22 έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 10:43
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 10:11
Φυσικά και το θέμα μας εδώ είναι οι ζαίοι. Διότι δεν συζητάμε τα πιστεύω τους αλλά τις ενέργειες τους οι οποίες όπως φαίνεται με τα όσα βγαίνουν καθημερινά πάνε πίσω στο 2013 τουλάχιστον.
Το προξενείο δεν αλωνίζει στην Θράκη εκτός και αν βρει εκ των έσω βοήθεια. Και αυτό συζητάμε εδώ όσο εσύ για άλλη μια φορά τρέχεις να βγάλεις τους ζαίους απο το κάδρο και να την πέσεις στην ΝΔ.
Προφανώς αρνείσαι να δεις ολοκληρο το "καδρο" της "εκ των έσω βοηθειας".
Μαζι με (περισσότερο και από) τους ζαίους είναι και οι νυν συνοδοιπόροι σου. η ε.ο του τάπερμαν και του ΓΑΠ.
Αγαπητέ, έχουμε ένα θέμα που έσκασε τώρα και είναι ζόρικο. Έχουμε μέχρι και την Χουριέτ να επιτίθεται στην ΝΔ ότι μπολεμαει τους Τούρκους βουλευτές. Έχουμε καραβάνια καθοδηγούμενα από τον Ταγίπ για να ψηφίσουν τον εκλεκτό των ζαίων.
Έχουμε ενημέρωση από την ΕΥΠ που αγνοήθηκε (καταλαβαίνουμε και γιατί την πολέμησαν τόσο), έχουμε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύπτουν οι ίδιοι τι παίζεται εκεί, έχουμε ανακοινώσεις στα τουρκικ, έχουμε ένα παζλ που ολοκληρώνεται από το 2013 και έχουμε και διάφορους ζαίους να αβανταρουν τουρκικες θέσεις.
Και όλα αυτά, μέσα σε 2 βδομάδες. Οπότε να χαρείς, άσε τα κολλήματα σου με τον Σημίτη και επικεντρώσου στο σήμερα. Αν μπορείς. Αν όχι συνεχίζεις κανονικά το ίδιο τροπάρι.
Ακριβώς επειδή είναι σημαντικό πρέπει να εστιάσουμε στο τι το συντηρεί. Ποιος είναι ο μοχλος με τον οποίο κινεί τα καραβάνια ο ταγίπ; Εκεί είναι το θέμα. Είναι ή δεν είναι το προξενείο; Είναι ή δεν είναι οι ψευδομουφτήδες; Ο Καλίν που πήγε την επόμενη της αναληψης της ΜΙΤ;
Ακου την συνέντευξη της ντόρας που έβαλε ο πατ. ειδικά εκει που λεει ποιοι είχαν αναλάβει το θέμα -υπό την επίβλεψή της-
ΓΑΠ, Λοβέρδος, Κατρούγκαλος και το παιδί των οθωμανών.

αφου τους εμπιστεύεσαι τελειώνει και η κουβέντα.
Υ.Γ
Καραβάνια έφερναν από το εξωτερικό με φτηνα εισητήρια όλα τα κόμματα, πως νομίζεις χρωστούν τόσα εκατομμύρια;
Εστιάζοντας μόνο "στο σήμερα" παθαίνεις αυτό που παθαίνουν και τα σκυλιά όταν κυνηγούν αυτό το φουντωτό πράγμα (που είναι η ουρά τους).