Η βερμούδα είναι κάτω από το γόνατο.user έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:17Πολύ καλύτεραhellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:15Άκυρο το total teal. Παπούτσι σιέλ, σορτς baby blue, μπλούζα μπλε ιλεκτρίκ. Στην δεύτερη φαίνεται πιο σωστά το χρώμα του σορτς, αλλά πάλι είναι πιο έντονο στην πραγματικότητα.![]()
Να πω όμως κάτι; μήπως αυτά που φοράς παντελονάκια είναι βερμούδες κι όχι σορτς;;;
Το σορτς μου κάνει κάτι λίγο κοντό, ίσως και σκαφτό που φαίνονται και τα κωλομέρια ακόμη..
Έντιτ: με τζιν βερμούδα πιο καλά. Δεν χρειάζεται να φοράς μπλε κάλτσες..
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- hellegennes
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μηπως εχει και σουπερ μαλακό υφασμα αυτο το σορτς; Μου το πήρανε λιγο πιο μικρό απο οτι πρέπει, γιαυτό εχω θυμώσει που το βλεπω τώρα. Και σε εσένα βεβαια οριακό ειναι.
- hellegennes
Όχι, είναι λεπτό αλλά σκληρό ύφασμα. Και δεν είναι οριακό αλλά είναι οριακά φτιαγμένο για μικροπούτσηδες, γι'αυτό φαίνεται έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
λες να μην ειναι το ιδιο; Και εμενα σκληρό λεπτό υφασμα εχει, αλλα σαν να σου εχουν βαλει και 1μμ βελουδο πανω. Θελει παντως πιο φαρδύ αυτό το χρώμα, μου την ειχαν πεσει 2 φορές σε ενα καλοκαιρι οταν το φοραγα, αντρες εννοω, το εδωσα στα γατακια.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:53Όχι, είναι λεπτό αλλά σκληρό ύφασμα. Και δεν είναι οριακό αλλά είναι οριακά φτιαγμένο για μικροπούτσηδες, γι'αυτό φαίνεται έτσι.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φοβερός ο Χέλης κι ας μου θυμίζει απο χρώματα το καστ του σκούμπι ντου
Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από μάρκες και να κάνεις δικές σου πρωτότυπες επιλογές, είναι ξεχασμένη τέχνη
Chapeau.
Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από μάρκες και να κάνεις δικές σου πρωτότυπες επιλογές, είναι ξεχασμένη τέχνη
Chapeau.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- hellegennes
Μέχρι τα 25 μου φορούσα μόνο μαύρα. Μετά άρχισα να το βλέπω αλλιώς και επιλέγω χρώμα, χιούμορ, ανάλαφρες επιλογές και κυρίως πρακτικές.Chilloutbuddy έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 02:08Φοβερός ο Χέλης κι ας μου θυμίζει απο χρώματα το καστ του σκούμπι ντου
Chapeau.
Ναι, ρε φίλε! Καστ Σκούμπι Ντου. Αρκετή σοβαρότητα έχουμε γύρω μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ο Γ Γ θα σου εβαζε σοβαρο χερι - για την θεση που εχεις τα οσπρια - κ δικαιαhellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 02:22Μέχρι τα 25 μου φορούσα μόνο μαύρα. Μετά άρχισα να το βλέπω αλλιώς και επιλέγω χρώμα, χιούμορ, ανάλαφρες επιλογές και κυρίως πρακτικές.Chilloutbuddy έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 02:08Φοβερός ο Χέλης κι ας μου θυμίζει απο χρώματα το καστ του σκούμπι ντου
Chapeau.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Λίγη σκόνη και καμιά ροχαλα, επιβάλλεται στο οσπριο.Αγις έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 02:27ο Γ Γ θα σου εβαζε σοβαρο χερι - για την θεση που εχεις τα οσπρια - κ δικαιαhellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 02:22Μέχρι τα 25 μου φορούσα μόνο μαύρα. Μετά άρχισα να το βλέπω αλλιώς και επιλέγω χρώμα, χιούμορ, ανάλαφρες επιλογές και κυρίως πρακτικές.Chilloutbuddy έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 02:08Φοβερός ο Χέλης κι ας μου θυμίζει απο χρώματα το καστ του σκούμπι ντου
Chapeau.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:38Η βερμούδα είναι κάτω από το γόνατο.user έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:17Πολύ καλύτεραhellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:15Άκυρο το total teal. Παπούτσι σιέλ, σορτς baby blue, μπλούζα μπλε ιλεκτρίκ. Στην δεύτερη φαίνεται πιο σωστά το χρώμα του σορτς, αλλά πάλι είναι πιο έντονο στην πραγματικότητα.![]()
Να πω όμως κάτι; μήπως αυτά που φοράς παντελονάκια είναι βερμούδες κι όχι σορτς;;;
Το σορτς μου κάνει κάτι λίγο κοντό, ίσως και σκαφτό που φαίνονται και τα κωλομέρια ακόμη..
Έντιτ: με τζιν βερμούδα πιο καλά. Δεν χρειάζεται να φοράς μπλε κάλτσες..

- hellegennes
Όχι, βερμούδα λέμε αποκλειστικά το σορτσάκι με μεγάλα, φουσκωτά μπατζάκια που πέφτει κάτω από το γόνατο. Οτιδήποτε πάνω από το γόνατο είναι σορτς, οτιδήποτε κάτω από το γόνατο με κλειστά μπατζάκια είναι 3/4 ή κάπρι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σήμερα το πρωί, λόγω βροχής η εικόνα ήταν χειμωνιάτικη. Βουργουνδί μπλούζα και παπούτσι, μπλε τζην και μαύρο, ανοιξιάτικο πανωφόρι. Συν ομπρέλα. Στην δεύτερη εικόνα το χρώμα του παπουτσιού φαίνεται καλύτερα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Kάπως ασύνδετο το πάνω μέρος αλλά πρέπει αν είναι το καλύτερο άουτφιτ που έχεις ποστάρει στο νήμα.hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 14:28Σήμερα το πρωί, λόγω βροχής η εικόνα ήταν χειμωνιάτικη. Βουργουνδί μπλούζα και παπούτσι, μπλε τζην και μαύρο, ανοιξιάτικο πανωφόρι. Συν ομπρέλα. Στην δεύτερη εικόνα το χρώμα του παπουτσιού φαίνεται καλύτερα.

- hellegennes
Thanks! Και ναι, έχω κι άλλα χρώματα παπούτσια να εμφανίσω. 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αστυνομία ντυσιματος;δεν υπάρχει εδώ μέσα?
Ελεος
Ελεος
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δικέ μου, καλό θα ήταν να ξεφύγεις από την λογική του ίδιου χρώματος υποδήματος - ρούχο στον κορμό. Οκ, είναι κάτι βασικό, αλλά δεν είναι πανάκεια.hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 14:28Σήμερα το πρωί, λόγω βροχής η εικόνα ήταν χειμωνιάτικη. Βουργουνδί μπλούζα και παπούτσι, μπλε τζην και μαύρο, ανοιξιάτικο πανωφόρι. Συν ομπρέλα. Στην δεύτερη εικόνα το χρώμα του παπουτσιού φαίνεται καλύτερα.
Τώρα για το συγκεκριμένο ντύσιμο, το βρίσκω εντελώς παράταιρο το πάνω με το κάτω. Τι δουλειά έχει πουλόβερ και πουκάμισο με αθλητικό, casual υπόδημα; Δεν μπορώ να σε εννοήσω.
Κρίνω θετικά την τόλμη σου για χρώματα σε όλα σου τα ρούχα. Πιστεύω ότι θα την βρεις την άκρη στο τέλος και θα διατηρήσεις ένα χαλαρό, casual στυλ με ταιριαστούς χρωματισμούς.
Εσύ πώς θα έκρινες αυτό το ντύσιμό σου; Πώς έκανες την επιλογή για αυτόν τον συνδυασμό;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
Χθες, 22:47
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-