Ποιος μερακλής θα έμπαινε σε αυτή τη καυτή αντιπατριαρχικη ύπαρξη;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Ποιος μερακλής θα έμπαινε σε αυτή τη καυτή αντιπατριαρχικη ύπαρξη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 13 Ιουν 2023, 14:30

Bazoomba έγραψε:
13 Ιουν 2023, 14:12
Feindflug έγραψε:
13 Ιουν 2023, 14:09
Πασιφάη έγραψε:
13 Ιουν 2023, 13:58

Φίλε νηματοθέτη. Σαν γυναίκα, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Είμαι σε φάση ''τί στην ευχή ρε φίλε.''
Όμως αν αυτή γουστάρει να δηλώνει τσούλα ή το ο,τιδήποτε, δεν θα της το απαγορεύσω. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις που με βρίσκουν απέναντι. Είναι σαφές πως οταν ένας άνθρωπος επιθυμεί μια διαφορετική σεξουαλική ή μη, προτίμηση, έχει κάθε δικαίωμα. Έχω ξαναπει πως το πρόβλημά μου γενικότερα, είναι η ασυδοσία στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια στο τι προβάλλουμε ως παράδειγμα. Όχι στο τι πράτουμε εμείς στην καθημερινότητά μας.
Θεωρώ πως υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικού προσανατολισμού, διαφόρων εκφάνσεων,που είναι ευπρεπείς και όχι καρικατούρες.
Δεν έχω διαβάσει άλλους σχολιασμούς στο νήμα επί του παρόντος.
Αν μας αρέσει σεξουαλικά ρωτάει ο τύπος, δικιά μου, όχι να γράψουμε έκθεση για την ισονομία και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών,
Και; Σου αρέσει ;
Αν το υπόλοιπο σώμα της δεν είναι δυσανάλογο με αυτό που φαίνεται στην φώτο, δεν θα έλεγα όχι σε κάτι ευκαιριακό, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 13 Ιουν 2023, 14:48

Feindflug έγραψε:
13 Ιουν 2023, 14:28
Πασιφάη έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Αν μας αρέσει σεξουαλικά ρωτάει ο τύπος, δικιά μου, όχι να γράψουμε έκθεση για την ισονομία και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών,
Απάντησα και σχολίασα αυτό που με ενοχλεί. Κάνε μας και κουμάντο ρε τύπε στο τι θα γράψουμε κιόλα.
Όχι, δικιά μου, δεν θα σου κάνω κουμάντο στο τι θα γράψεις.

Όμως αν εσύ γουστάρεις να γράφεις ότι θέλεις ή το ο,τιδήποτε, δεν θα στο απαγορεύσω. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις που με βρίσκουν απέναντι. Είναι σαφές πως οταν ένας άνθρωπος επιθυμεί έναν διαφορετικό σχολιασμό ή μη, έχει κάθε δικαίωμα. Έχω ξαναπει πως το πρόβλημά μου γενικότερα, είναι η ασυδοσία στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια στο τι προβάλλουμε ως παράδειγμα. Όχι στο τι πράτουμε εμείς στην καθημερινότητά μας.
Θεωρώ πως υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικού σχολιασμού, διαφόρων εκφάνσεων, που είναι ευπρεπείς και όχι καρικατούρες.
Δεν έχω διαβάσει άλλους σχολιασμούς στο νήμα επί του παρόντος.
Γιατί δε λες ξεκάθαρα τη διαφωνία σου και μου πρήζεις;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 13 Ιουν 2023, 14:50

Feindflug έγραψε:
13 Ιουν 2023, 14:30
Bazoomba έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Και; Σου αρέσει ;
Αν το υπόλοιπο σώμα της δεν είναι δυσανάλογο με αυτό που φαίνεται στην φώτο, δεν θα έλεγα όχι σε κάτι ευκαιριακό, δικέ μου.
Πάντως δικέ μου, και λεσβία να ήμανε, δεν ''έμπαινα''.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 13 Ιουν 2023, 14:58

Yochanan έγραψε:
13 Ιουν 2023, 14:02
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
13 Ιουν 2023, 11:07
Yochanan έγραψε:
13 Ιουν 2023, 10:18

Όχι, όχι. Κοίταξε, υπό άλλες συνθήκες σίγουρα αλλά (και είναι μεγάλο αλλά) με το Στάθη είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και δε θέλω να δικινδυνέυσω τη φιλία μας.
Οι φιλίες δε χαλάνε για έναν πουτσο ρε μαλακα! Οι φιλίες είναι φιλίες!
Δύο. Δύο, όχι έναν.

Εξτεντιντ βερσιόν.
Στο Θεϊκό κλείσιμο ο Μέγας Στράτος Τζώρτζογλου.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Ιουν 2023, 16:20

Sid Vicious έγραψε:
13 Ιουν 2023, 13:52
O χατζηστεφανου ειναι;
Εικόνα
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2023, 16:29

nowhere έγραψε:
13 Ιουν 2023, 11:47
τσούλα δηλώνει η κοπέλα όχι απελπισμένη,για συνέλθετε λίγο οι καφενειακές λινάτσες
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2023, 16:30

Ερμής έγραψε:
13 Ιουν 2023, 11:52
Εμένα κάτι με χαλάει σε αυτή την εθνοτέτοια απο την καρδίτσα, όχι πως δεν έμπ1, αλλά κάτι με χαλάει, ίσως επειδή όλο το ίνστα ειναι κάπως έτσι.

Αντιθέτως η αυτοαποκαλούμενη τσουλα αν βγάλει τους χαλκάδες και κρατήσει το έντονο μακιγιάζ είναι παρσαμπλ.
Ας μειώσει λίγο τους χαλκαδες (η ας τους βγάλει και εντελώς) και να βάλει στρασακι στο δόντι.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 13 Ιουν 2023, 16:33

vantono έγραψε:
13 Ιουν 2023, 16:30
Ερμής έγραψε:
Εμένα κάτι με χαλάει σε αυτή την εθνοτέτοια απο την καρδίτσα, όχι πως δεν έμπ1, αλλά κάτι με χαλάει, ίσως επειδή όλο το ίνστα ειναι κάπως έτσι.

Αντιθέτως η αυτοαποκαλούμενη τσουλα αν βγάλει τους χαλκάδες και κρατήσει το έντονο μακιγιάζ είναι παρσαμπλ.
Ας μειώσει λίγο τους χαλκαδες (η ας τους βγάλει και εντελώς) και να βάλει στρασακι στο δόντι.
Η εθνολαικια σου αρέσει; :8)
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 13 Ιουν 2023, 16:34

Null έγραψε:
13 Ιουν 2023, 16:20
Sid Vicious έγραψε:
O χατζηστεφανου ειναι;
Εικόνα
Όχι ρε απλός αναγνωστης του μάλλον είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 13 Ιουν 2023, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Ιουν 2023, 16:36

vantono έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Είπαμε να βγάλει λίγο τους χαλκάδες, όχι να την κάνουμε και πρωταγωνίστρια σε τραπ κλιπ την κοπέλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 13 Ιουν 2023, 16:46

Sid Vicious έγραψε:
13 Ιουν 2023, 13:43
nemo έγραψε:
13 Ιουν 2023, 13:39
Sid Vicious έγραψε:
13 Ιουν 2023, 13:36
Να πω επίσης ότι μεγάλη αρνητική εντύπωση με έκανε η γλώσσα που χρησιμοποιεί αυτός ο Τζαβάρας
απο το ενα μεχρι το δεκα -ποση αρνητικη εντυπωση σου εκανε
για να του πω να σε προσεξει την επομενη φορα

υσ..σουργελα! :smt005:
8, μεταβίβασε του ότι είναι φλωράκι και ότι παίζει σε πνευματικό επίπεδο στην ίδια κατηγορία με τους πολύχρωμους
εχεις κανει την μλκ επιστημη τωρα τελευταια - αυτο που ειπες λεγεται για τις πραξεις και οχι για το υφος
.... το πως ερχεται κανεις σε επαφη με την πραγματικοτητα δεν ειναι θεμα υφους
αλλα και αντιληψης ως προς την ουσια των λογων

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Ιουν 2023, 16:58

southern έγραψε:
13 Ιουν 2023, 16:34
Null έγραψε:
13 Ιουν 2023, 16:20
Sid Vicious έγραψε:
O χατζηστεφανου ειναι;
Εικόνα
Όχι ρε απλός αναγνωστης του μάλλον είναι
Ο ίδιος είναι. Δεν κάνει και καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να το κρύψει.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2023, 17:01

southern έγραψε:
13 Ιουν 2023, 16:33
vantono έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Μια κοπια ειναι, όλες οι "εθνολαικες" από το ίδιο καλούπι, καμία τους δεν ξεχωριζει. Παίζει να τις μαρκάρει και με πυροσφραγιδα αυτός ο ίδιος που τις φτιαχνει.
Ενώ η άλλη, έχει κάτι το πιο ξεχωριστό. Ακόμα και ανάμεσα σε όμοιες της, το μάτι σου θα την ξεχωρίσει κατευθείαν για κάποιο λόγο και θα πέσει πάνω της.

Και φυσικά, αν τις βάλεις και τις δύο αβαφες διπλα-διπλα, το αντιπατριαρχικο θεριό υπερτερεί κατά πολλά λεβελ πιο πάνω.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 13 Ιουν 2023, 17:05

southern έγραψε:
vantono έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Η εθνολαϊκιά κάνει για πολύ πιο τσούλα από την "όσο τσούλα θέλω" του αρχικού ποστ (μαγκιά τους και των δύο, φυσικά)

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 13 Ιουν 2023, 17:10

vantono έγραψε:
13 Ιουν 2023, 17:01
southern έγραψε:
vantono έγραψε:

Μια κοπια ειναι, όλες οι "εθνολαικες" από το ίδιο καλούπι, καμία τους δεν ξεχωριζει. Παίζει να τις μαρκάρει και με πυροσφραγιδα αυτός ο ίδιος που τις φτιαχνει.
Ενώ η άλλη, έχει κάτι το πιο ξεχωριστό. Ακόμα και ανάμεσα σε όμοιες της, το μάτι σου θα την ξεχωρίσει κατευθείαν για κάποιο λόγο και θα πέσει πάνω της.

Και φυσικά, αν τις βάλεις και τις δύο αβαφες διπλα-διπλα, το αντιπατριαρχικο θεριό υπερτερεί κατά πολλά λεβελ πιο πάνω.
μην τα βλεπεις ολα με πολιτικη ματια. ειναι πιο γυναικα η εθνο λαικια

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών