Ε δεν ξέρω με τι λογική θα το τιμολογήσει, αυτός μπορεί να μην το σκέφτεται πόσο αξίζει σαν αμπέλι αλλά με τη λογική ότι σε δέκα χρόνια θα μπει στο σχέδιο όπως έγινε με τα πιο κεντρικά του γήπεδα ή ότι μπορεί να το νοικιάσει για κανένα 5χ5 όπως έχει κάνει με κάτι άλλα εκτός σχεδίου. Δραστηριότητες αναψυχής επιτρέπονται εκτός σχεδίου, το ίδιο και διάφορες πιο λάιτ καταστάσεις όπως να το ασφαλτοστρώσεις και να το νοικιάζεις για πάρκινγκ γερανών ξερωγώ (όντως έχει ένα τέτοιο κανα χιλιόμετρο πιο πέρα). Συμφωνώ βέβαια ότι αν δε μπει στο σχέδιο με ένα βαρβάτο συντελεστή όντως δεν αξίζει τόσα πολλά. Για προσδοκίες συζητάμε.Orion22 έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 22:00τι 60χιλ λολ στην τοσκάνη το πουλάει;foscilis έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 21:34Τωρα αμα μου πει τιποτα 60.000 και πανω ε οχι καλυτερα να τη δω τελειως αλλιώς.SpoilerShowΝαι γενικα ψηνομαι εχει και οινοποιειο στα 100 μετρα μια πρωην μου αυτη εκει που της ειπα εισαι πουτανα.Orion22 έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 20:13
1,8 στρέμματα .. μικρό για εκμετάλλευση αλλά ιδανικό για πειραματισμούς
εξαρτάται την ποικιλία κατά πρώτο λόγο - επιτραπέζιες / οινοπαραγωγής
αν δεν έχεις εξοπλισμό (άλλη επένδυση αυτή) το πιθανότερο σε πρώτη φάση να τα πηγαίνεις σε καμια ένωση ή καποιο οινοποιείο της περιοχής, μην περιμένεις πολλά από αυτό παντως.
και ξανά
Από την στιγμή που είπες είναι δίπλα /κοντά στο σπίτι και δεν σου ζητήσει πολλά, κάνε το
Εγώ πάντως το θέλω για αμπέλι και το να μπει στο σχέδιο το βλέπω σαν κάτι καταστροφικό, που ωστόσο αν μου ανήκει τουλάχιστον θα αποζημιωθώ σε χρήμα για οποιαδήποτε μαλακία χτιστεί εκεί και θα μπορώ ίσως να πάω σε κανένα κωλοχώρι να μη βλέπω ψυχή.