ο Ναυτης ειναι φαν του Βαρουφακη

ο Ναυτης ειναι φαν του Βαρουφακη
Ο οποίος ξεκίνησε από ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αμφεβαλα ποτέ για την έλλειψη πολιτικού κριτηρίου και οξυδερκειας του ναύτη
καλά έκανε ο Παρασκευόπουλος στην εν λόγω περίπτωση. σιγά το έγκλημα. εδώ άλλοι ληστεύουν, ξυλοκοπούν, βάζουν σκοτώνουν, και βγαίνουν από 1 εως 8 χρόνια. σιγά τώρα εγκληματισαμε κατά του ελληνικού κράτους και θα φας 37 χρόνια χωρίς αναστολή. σταλινικες λογικές.Saliveros έγραψε: ↑14 Ιουν 2023, 09:50Έχει πολύ sense of humor και είναι μεγάλος πλακατζής.
Κάποτε ονειρευόμουν να είχα πάρα πολλά λεφτά και να ίδρυα ένα κόμμα Εξωγήϊνων, ή να διαφήμιζα ένα προϊόν με ονομασία "Σκατά" κλπ.
Τέτοια κάνει ο Βεργής.
Η αφίσα "Τσιλέρ έλα να τα πάρεις" ήταν πολύ εμπνευσμένη.
Από την άλλη, το '14 είχε καταδικαστεί 37 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή (από τα οποία έκανε μόνο 3, χάρη στον "μεγαλόψυχο"Παρασκευόπουλο και το νόμο του) για απάτη σε βάρος του δημοσίου, επειδή διεκδικούσε δασικές ή αναδασωτέες δημόσιες εκτάσεις με πλαστούς τίτλους.
Άντε βγάλε άκρη
Αρλεκίνους και Κολομπίνες μαζεύει ο Βαρουφάκης.
Και ο Λεβέντης μην ξεχνάμε κατέλαβε χωρίς να πληρώνει δημόσια συχνότητα με τη λογική της "πολιτικής έκφρασης", χαχαχα γελάγαμε με τις γραφικότητες που έλεγε, μετά την πούλησε πάρα πολύ κερδοσκοπικά στον Κουρή, του άφησε και μία ώρα εκπομπή, τον έβαλαν στη βουλή οι μαλάκες.Rakomelofronas έγραψε: ↑14 Ιουν 2023, 09:53Όλη μας η ζωή, μια σειρά στο ποινικό μητρώο τουSaliveros έγραψε: ↑14 Ιουν 2023, 09:50Από την άλλη, το '14 είχε καταδικαστεί 37 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή (από τα οποία έκανε μόνο 3, χάρη στον "μεγαλόψυχο"Παρασκευόπουλο και το νόμο του) για απάτη σε βάρος του δημοσίου, επειδή διεκδικούσε δασικές ή αναδασωτέες δημόσιες εκτάσεις με πλαστούς τίτλους.
Άντε βγάλε άκρη
Τελικά ο νομοθέτης έβλεπε πολύ μπροστά όταν ουσιαστικά έκανε αδύνατη την εκλογή ανεξάρτητων υποψηφίων. Ο Βεργής στην παλιά Β Αθήνας άνετα έπαιρνε έδρα και μετά κατέβαινε στις επόμενες εκλογές με αφίσα "Έλα να την πάρεις".
Ουδείς αναμάρτητος.Saliveros έγραψε: ↑14 Ιουν 2023, 09:50Έχει πολύ sense of humor και είναι μεγάλος πλακατζής.
Κάποτε ονειρευόμουν να είχα πάρα πολλά λεφτά και να ίδρυα ένα κόμμα Εξωγήϊνων, ή να διαφήμιζα ένα προϊόν με ονομασία "Σκατά" κλπ.
Τέτοια κάνει ο Βεργής.
Η αφίσα "Τσιλέρ έλα να τα πάρεις" ήταν πολύ εμπνευσμένη.
Από την άλλη, το '14 είχε καταδικαστεί 37 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή (από τα οποία έκανε μόνο 3, χάρη στον "μεγαλόψυχο"Παρασκευόπουλο και το νόμο του) για απάτη σε βάρος του δημοσίου, επειδή διεκδικούσε δασικές ή αναδασωτέες δημόσιες εκτάσεις με πλαστούς τίτλους.
Άντε βγάλε άκρη
Έχω κάτι λεφτουδάκια στην άκρη, πόσα θες να με εντάξεις;foscilis έγραψε: ↑14 Ιουν 2023, 10:11Και ο Λεβέντης μην ξεχνάμε κατέλαβε χωρίς να πληρώνει δημόσια συχνότητα με τη λογική της "πολιτικής έκφρασης", χαχαχα γελάγαμε με τις γραφικότητες που έλεγε, μετά την πούλησε πάρα πολύ κερδοσκοπικά στον Κουρή, του άφησε και μία ώρα εκπομπή, τον έβαλαν στη βουλή οι μαλάκες.
Δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας γραφικός κομματάρχης που να το κάνει για τη φανέλα, είναι περισσότερο σαν τους ιδρυτές start-up, έχω μια παλαβή ιδέα, 95% θα πάει κουβά αλλά 5% να πετύχει χέστηκα στο χρήμα. Βέβαια και στα μεγάλα κόμματα ισχύει αυτό, απλώς εκεί η καριέρα είναι πιο πολύ στυλ ΕΠΟΠ (ΚΚΕ), δουλειά γραφείου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), τρέντι μιξόλοτζιστ (ΜΕΡΑ25), μικρομεσαία επιχείρηση (Βελό).
δεν σε θεωρω βλακα αλλα αυτος ο αθρωπος ηθελε να μας βγαλει απο το ευρω. και ο Λαπαβιτσας διδασκει σε γνωστο πανεπιστημιο του Λονδινου αλλα
Δεν ξέρω αν υπερεκτιμάς τους κομματάρχες ή έχεις ένα με τα σκατά τους ντισράπτορς
Είπαμε, μιλάμε για τον Βαρουφάκη ως ακαδημαϊκό. Πρώτα γνωρίζουμε, ύστερα κατανοούμε και μετά κρίνουμε.
δεν εχω πολυ χρονο για διαβασμα. κανω μια επαγγελματικη πιστοποιηση. νομιζω παντως οτι ολα τα στραβα ξεκινησαν με την ανοδο του Πασοκ στην εξουσια το 1981.Ναύτης έγραψε: ↑14 Ιουν 2023, 10:34Είπαμε, μιλάμε για τον Βαρουφάκη ως ακαδημαϊκό. Πρώτα γνωρίζουμε, ύστερα κατανοούμε και μετά κρίνουμε.
Όσο για την στάση του το '15, κι εγώ συμφωνώ ότι υπήρξε αιθεροβάμων. Ωστόσο, ο Βαρουφάκης και οι υπόλοιποι κλήθηκαν να να διαχειριστούν την κατάσταση που δημιούργησαν οι προηγούμενες σπείρες, δεν την προκάλεσαν.
Τέσπα, διάβασε το βιβλίο, θα το βρεις πιστεύω ενδιαφέρον. Στην τελική, όπως έλεγε κι ο Αριστοτέλης, είναι χαρακτηριστικό του καλλιεργημένου μυαλού να μπορεί να απολαύσει μια ιδέα, χωρίς να την αποδεχτεί.
Σκέψου όμως ότι εκδηλώνει την ανάγκη που υπάρχει για κάτι τέτοιο.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2023, 13:44Χαλάρωσε ρε συ southern.Ήταν καλεσμένοι σε εκπομπή για τα μικρά κόμματα, στον ALPHA. Εκεί βγήκαν φωτογραφία. Δεν σημαίνει κάτι αυτό.