Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:53
Εσυ isildur μπορει να μην το γνωριζεις γιατι ελειπες αλλα εγω πρωτα ψηφιζα ΛΑΟΣ, μετα ΑΝΕΛ και τωρα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Η υποστηριξη στο ΣΥΡΙΖΑ ηταν επειδη συνεργαστηκε με τους ΑΝΕΛ και δεν ηταν μονο απο μενα αλλα και απο ολους τους ΑΝΕΛ.
ΣΥΡΙΖΑ προτεινω να ψηφισουν παντως οι οποιοι κεντροαριστεροι και οχι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που με Κουλη ειναι κεντροαριστερο κομμα.
Και ο λογος ειναι οτι οι Συριζαιοι μπορει να ειναι ψευτες αλλα δεν ειναι κλεφταραδες σαν τους αλλους δυο.
.
Ρε Αρίστο, έλεος. Την ξέρω λίγο-πολύ την πορεία σου (ξέχασες και τα προ ΛΑΟΣ να βάλεις εδώ γιατί μάλλον ντρέπεσαι να πεις για ΝΔ), αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχες απλώς κάποια συμπάθεια λόγω ΑΝΕΛ, έρωτα είχες και δεν το έκρυβες. Ακόμα και μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ.
Ξέχασες μήπως κάτι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΔΕΜΟΣ-ΒΑΝΣΑΡΕΜΟΣ που διαλαλούσες; Ξέχασες κάτι νήματα "Και ξαφνικά, καλές ειδήσεις από παντού" που εκθείαζες
απάντα τα ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ δρώμενα, ακόμα και τις χοντρομαλακίες τους ή και αυτά που οι ΑΝΕΛ δεν είχαν καμμιά συμμετοχή; Ξέχασες τι αγώνα έκανες για τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι λίγο πριν τις εκλογές; Προεκλογικά και ως μέρος του αγώνα για τις εκλογές, για την "δική σου" παράταξη (που προσωπικά δεν πείστηκα ποτέ, αλλά τέλος πάντων) έλεγες ένα πράμα και για τον ΣΥΡΙΖΑ εκατό. Πλάκα μου κάνεις τώρα;