Δε πιστεύω να είναι τράνς κι αυτή...
Μετά απ' αυτό που μου 'τυχε θα φυσάω και το γιαούρτι.
Είναι γυναίκα με τα όλα της. Υποψήφια με το εθνικό μέτωπο. Έχω αφήσει το λινκ του ίνστα της αν θες να τσεκάρεις
Τίποτα μωρέ, απλά την πάτησε κι εκεί έξω όπως εδώ όταν ανοίγει νήματα χωρίς να προσέχει και όταν δει τι έκανε αρχίζει τις δικαιολογίες.
Isildur έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 20:45Τίποτα μωρέ, απλά την πάτησε κι εκεί έξω όπως εδώ όταν ανοίγει νήματα χωρίς να προσέχει και όταν δει τι έκανε αρχίζει τις δικαιολογίες.
Πέτυχε μια καλοφτιαγμένη γκόμενα σε μπαράκι, της τα έριξε, αυτή έπεσε, κανόνισε να πάει σπίτι της και όταν την είδε από τη μισάνοιχτη πόρτα του μπάνιου να κατουράει όρθια είπε "ε, σιγά το πράμα, το λες και μακριά κλειτορίδα".
Κάπως έτσι, τέλος πάντων.
Σου βρήκα ένα κορίτσι για σπίτι. Τουιτερ έχεις;
Isildur έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 20:45Τίποτα μωρέ, απλά την πάτησε κι εκεί έξω όπως εδώ όταν ανοίγει νήματα χωρίς να προσέχει και όταν δει τι έκανε αρχίζει τις δικαιολογίες.
Πέτυχε μια καλοφτιαγμένη γκόμενα σε μπαράκι, της τα έριξε, αυτή έπεσε, κανόνισε να πάει σπίτι της και όταν την είδε από τη μισάνοιχτη πόρτα του μπάνιου να κατουράει όρθια είπε "ε, σιγά το πράμα, το λες και μακριά κλειτορίδα".
Κάπως έτσι, τέλος πάντων.
Συνάδελφος σου. Και πρώην ανωτατος υπάλληλος γνωστού ολιγαρχη
Προγραμματιστης αν είναι αυτός που φημολογείται.
Λες να του κάθεται κι αυτού;
Δεν ειμαι προγραμματιστης. Εχω ν'ασχοληθω με κωδικα πανω απο 10 χρονια.
Ωχ συγνώμη. Σε θεωρώ όμως έξυπνο για το χώρο σου