Μερικοί τον θεωρούν τρολλ, άλλοι απλώς παρανοϊκό, άλλοι ότι πάσχει από μανία καταδιώξεως, από οιστριονική διαταραχή προσωπικότητας, ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας κλπ παθήσεις.
Ομολογώ ότι κι εγώ προσωπικώς έχω υποπέσει σε τέτοιες λανθασμένες εκτιμήσεις.
Η πραγματικότης όμως, κατά την ταπεινή μου άποψη ως εξέχοντος μέλους της Ψυχιατρικής Σχολής της Βιέννης και προσωπικού συμβούλου του Singmund Freud, είναι τελείως πιο πεζή.
Στο παλαιόν Phorum.gr είχεν συζητηθεί, εξ όσων ενθυμούμαι, η κλινική περίπτωσις μελών που έπασχον από την νόσον με το επιστημονικόν όνομα saseskisakoufalesiosis, οι πάσχοντες από την οποίαν επεδίωκον την διά παντός μέσου ανακήρυξίν των ως του πολυγραφοτέρου φορουμτζή.
(το σσύγχρονον αντίστοιχον είναι το φαινόμενον των influencers, που όμως επιτυγχάνουν αξιόλογον πλουτισμόν, αντί του "πήρε από τα τρία το μακρύτερο" όπερ επιτυγχάνεται εις την παρούσαν περίπτωσιν)
Δεν διαθέτω τας ακριβείς στατιστικάς, αλλά τείνω να πιστεύσω ότι, λαμβανομένων υπόψιν επικουρικώς στοιχείων όπως χρονολογία πρώτης εγγραφής, τυχόν ολιγόμηνα ban, ασθένειαι, εγκυμοσύναι, ιδρυματικοί εγκλεισμοί κλπ κλπ, όλων τούτων συνεκτιμωμένων,
δέον να υποθέσωμεν ότι, ακόμη αν δεν έχει επιτύχει τον βασικόν του στόχον, ο Αρίστος ευρίσκεται πλησιέστατα εις την επιτυχίαν του,
τουτέστιν να ανακηρυχθεί ο top φορουμτζής όλων των εκδοχών του Phorum.
Ας μη συνεχίσωμεν, λοιπόν, τας αδίκους επιθέσεις, ειρωνίας, παρερμηνίας των κειμένων του
και ας τείνωμεν χριστιανικήν χείραν βοηθείας προς τον ατυχή συνάνθρωπόν μας.
Ας αρκεσθώμεν να απαντώμεν εις τας δημοσιεύσεις του με ένα γλυκύ χαμόγελον, συνοδευόμενον από την φράσιν "Ναι Αρίστο, έτσι είναι. μην ταράζεσαι"