Μόνο οι παγανιστές και οι σατανιστές έχουν μείνει να αντιστέκονται ενάντια στην παγκοσμιοποιηση του sand nigger θεού!!!
"O Χρστιανισμός είναι εφεύρεση" λέει η "Ζήτω η Ελλάδα Ζήτ η Θρησκεία" Ντόρα.
Re: "O Χρστιανισμός είναι εφεύρεση" λέει η "Ζήτω η Ελλάδα Ζήτ η Θρησκεία" Ντόρα.
Ο ύμνος της ΝΔ, λέει "ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία", έτσι δεν είναι? Επομένως ας αλλάξουν τον ύμνο τους, γιατί προφανώς η Θρησκεία ΔΕΝ χαρακτηρίζει το Χριστιανισμό "επινόηση", ή "εφεύρεση".
Προφανώς είναι και δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή να μη πιστεύει, αυτό που ΔΕΝ είναι δικαίωμα κανενός, ακόμα και της ΝΔ, είναι να ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ για συγκομιδή ψήφων.
Re: "O Χρστιανισμός είναι εφεύρεση" λέει η "Ζήτω η Ελλάδα Ζήτ η Θρησκεία" Ντόρα.
Έχω κάνει δεκάδες φορές αυτή τη συζήτηση. Βγάλε το μεταφυσικό στοιχείο από οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής οργάνωσης, αντιμετώπισε τον άνθρωπο ως μία ύπαρξη με χρονολογία λήξης σε αμιγώς βιολογικό επίπεδο κι έλα να μου πεις τι θα καταφέρεις.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:33Η δεν έχεις το μυαλό και τη φαντασία να συνάγεις απτό νόημα από το αφηρημένο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:32Αοριστίες.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:27
οτιδήποτε υπάρχει πέρα κι έξω από τη σφαίρα της ανθρώπινης δημιουργικότητας, τον φυσικό κόσμο ας πούμε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Τι θα καταφέρω ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:36Έχω κάνει δεκάδες φορές αυτή τη συζήτηση. Βγάλε το μεταφυσικό στοιχείο από οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής οργάνωσης, αντιμετώπισε τον άνθρωπο ως μία ύπαρξη με χρονολογία λήξης σε αμιγώς βιολογικό επίπεδο κι έλα να μου πεις τι θα καταφέρεις.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:33Η δεν έχεις το μυαλό και τη φαντασία να συνάγεις απτό νόημα από το αφηρημένο.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Θα μάθεις αν το δοκιμάσεις.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:38Τι θα καταφέρω ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:36Έχω κάνει δεκάδες φορές αυτή τη συζήτηση. Βγάλε το μεταφυσικό στοιχείο από οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής οργάνωσης, αντιμετώπισε τον άνθρωπο ως μία ύπαρξη με χρονολογία λήξης σε αμιγώς βιολογικό επίπεδο κι έλα να μου πεις τι θα καταφέρεις.έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:33
Η δεν έχεις το μυαλό και τη φαντασία να συνάγεις απτό νόημα από το αφηρημένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Και γενικά ΓΑΛΗ θα ήθελα να μην μου απευθύνεις τον λόγο, και δη με εριστικό τρόπο. Είσαι ανίκανη να κάνεις έναν διάλογο οργανωμένα και συστηματικά. Κάθε φρα πιάνεσαι από κάτι, το διαστρεβλώνεις, θέτεις κάτι άλλο στο τραπέζι, και αφήνεις και αιχμές για κάτι άλλο. Κανένας προσανατολισμός, καμία ροή, χάσιμο χρόνου.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:42Και γενικά ΓΑΛΗ θα ήθελα να μην μου απευθύνεις τον λόγο, και δη με εριστικό τρόπο. Είσαι ανίκανη να κάνεις έναν διάλογο οργανωμένα και συστηματικά. Κάθε φρα πιάνεσαι από κάτι, το διαστρεβλώνεις, θέτεις κάτι άλλο στο τραπέζι, και αφήνεις και αιχμές για κάτι άλλο. Κανένας προσανατολισμός, καμία ροή, χάσιμο χρόνου.

- taxalata xalasa
Δεν ειναι τοσο απλο.Juno έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:07Ναι είναι εφεύρεση.
Των Ρωμαίων.
Κάποια στιγμή είδαν ότι η πολυπολιτισμική αυτοκρατορία τους θα διαλυθεί εκ των έσω, επέλεξαν μια θρησκεία που θέλει τους πιστούς γίδια, πίστευε και μη ερεύνα, αν υποφέρεις τώρα θα καλοπέρασεις στην άλλη ζωή, μην σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, εσύ είσαι χριστιανός δεν ανταποδίδεις, γύρνα και το άλλο μάγουλο κτλ.
Την πλήρωσε ένας κακομοίρης χίππης περιπλανώμενος που έκανε κηρύγματα. Είχε πολλούς τέτοιους τότε. Ένας τους ήταν ο άτυχος.
Τόσο απλό.
Υπαρχει μπακγράου που οι πλειστοι αγνοουν ή δεν θελουν να το δουν.
Θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα. Γιατι εμφανίστηκε ο χριστός, όταν ενφανίστηκε και δεν εμφανίστηκε δεκαετίες ή αιώνες πριν ή μετα απ'οταν εμφανιστηκε;
Ποιες συνθηκες υπηρξαν που αναγκασαν τον πατερα του (θεο) να τον στειλει στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Kauldron έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:47έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:42Και γενικά ΓΑΛΗ θα ήθελα να μην μου απευθύνεις τον λόγο, και δη με εριστικό τρόπο. Είσαι ανίκανη να κάνεις έναν διάλογο οργανωμένα και συστηματικά. Κάθε φρα πιάνεσαι από κάτι, το διαστρεβλώνεις, θέτεις κάτι άλλο στο τραπέζι, και αφήνεις και αιχμές για κάτι άλλο. Κανένας προσανατολισμός, καμία ροή, χάσιμο χρόνου.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:42Και γενικά ΓΑΛΗ θα ήθελα να μην μου απευθύνεις τον λόγο, και δη με εριστικό τρόπο. Είσαι ανίκανη να κάνεις έναν διάλογο οργανωμένα και συστηματικά. Κάθε φρα πιάνεσαι από κάτι, το διαστρεβλώνεις, θέτεις κάτι άλλο στο τραπέζι, και αφήνεις και αιχμές για κάτι άλλο. Κανένας προσανατολισμός, καμία ροή, χάσιμο χρόνου.

Welcome to the club όσων δεν θέλουν επικοινωνία μαζί της.
Πωωω, χαμός!taxalata xalasa έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 20:20Kauldron έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:47έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Ιουν 2023, 19:42Και γενικά ΓΑΛΗ θα ήθελα να μην μου απευθύνεις τον λόγο, και δη με εριστικό τρόπο. Είσαι ανίκανη να κάνεις έναν διάλογο οργανωμένα και συστηματικά. Κάθε φρα πιάνεσαι από κάτι, το διαστρεβλώνεις, θέτεις κάτι άλλο στο τραπέζι, και αφήνεις και αιχμές για κάτι άλλο. Κανένας προσανατολισμός, καμία ροή, χάσιμο χρόνου.
O Xριστιανισμός είναι η από τον Θεό ιδρυμένη Εκκλησία του. Μυστηριακό γεγονός.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Χαζαμάρες.
Δεν υπάρχει/ουν θεός/οί λέμε...!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζητω η πατριδα-ζητω η θρησκεια-ζητω οι τρανς
από Eθνικοκοινωνιστης » 06 Ιούλ 2023, 08:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
06 Ιούλ 2023, 11:47
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 856 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
07 Μαρ 2024, 10:44
-
- 5 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
07 Μάιος 2025, 11:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ηταν ο Χριστιανισμος εφευρεση των Ρωμαιων για να ελεγξουν τους Εβραιους?
από Στρακαστρουκας » 27 Ιούλ 2024, 23:40 » σε Θρησκειολογία - 111 Απαντήσεις
- 2960 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
15 Οκτ 2024, 18:49
-