Ρε φιλε ΔΕΝ λεω οτι δεν υπαρχουν καποιες πανακριβες πρωτες υλες.Ερμής έγραψε: ↑18 Ιουν 2023, 13:04Ξέρεις πόσο κάνει το κιλό πχ η φρέσκια πράσινη καρύδα ή οι σπόροι τονκα, ή το πιο απλό ακόμη η βανίλια Μαδαγασκάρης.stergiosbik έγραψε: ↑18 Ιουν 2023, 13:01Αν δεν τρολαρει,προφανως μιλαει για κανα χειροποιητο παγωτο απο κανα φημισμενο-και καλα-ζαχαροπλαστειο.
Παντως απ΄ οποιο υλικο και να ειναι το παγωτο πρεπει να εισαι εντελως βλακας ή ψωνιο(παλι βλακας δηλαδη) για να δωσεις 17 ευρω.
Μη χεσω,παγωτο ειναι.
Και εννοειται οτι το παγωτο θα ειναι αντιστοιχα ακριβο.
Λεω οτι για να παρεις παγωτο με 17 ευρω εισαι ψωνιο ή βλακας γιατι στην τελικη ενα γαμημενο παγωτο ειναι.
Μια χαρα ειναι και τα πιο "απλά" παγωτα απο καποιο αλλο ζαχαροπλαστειο χωρις να χρειαζεται να πληρωσεις 17 ευρω που για καποιους ειναι μισο ή και ολοκληρο μεροκαματο.
Να ειμαστε και λιγο λογικοι.